reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

DEISY To sie odnosi pedofili na nk.
WIESZ ILE TEGO JEST,DUŻO PEDAŁKÓW MAJA GALERIE ZABLOKOWANE PRZED OBCYMI.
Witaj na nasza-klasa.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!
Patrze czy moich chłopców tam nie ma ,ale tego jest mnustwo.

Napisane przez evela28 [ame="https://www.babyboom.pl/forum/showthread.php?p=9940269#post9940269"]
viewpost.gif
[/ame]
chyba już zareogowali bo profile zostały usunięte dzięki Bogu

No bez przeady jakie profile?
Te
http://nasza-klasa.pl/search?query=ne+sukam&city=
czy te
http://nasza-klasa.pl/search?query=k...n_age=&max_age=
a może te
http://nasza-klasa.pl/search?query=lobaki&city=

itd. itd.

To jest bardzo szeroki problem, a nie kwestia usunięcia kilku profili. A widziałyście co się dzieje na ich forach?
user_offline.gif
http://nasza-klasa.pl/search?query=ne+sukam&city=

http://nasza-klasa.pl/search?query=lobaki&city=

reklama
No Justysia, widzę że znalazłaś dużo tych profili, mi jakoś nie udało się wyszukac, ale szok, masakra, takich ludzi by trzeba było pozabijac chyba, ja nie wiem skoro Urzad skarbowy potrafi korzystac z NK zeby sprawdzac gdzie ludzie na wakacje jezdza i czy moze ich na to byc stac:baffled:, to czemu policja nie potrafi z tego portalu korzystac, bo co da zablowoanie konta, założą drugie, ehhhhh:baffled::baffled::baffled::baffled: cała POLSKA WŁAŚNIE
Nic ja sie powoli szykuje na basenik:tak::tak::tak:, musze wolno jechac, bo u nas zaczeło sypac sniegiem, brrrrrr zima nie odpuszcza:no:

Dziewczyny...

Dopadlam koguta malemu!! :-):-)
Po kapaniu wzielam nozyczki i mu obcielam te odstajace wlosicha:-D:-D

No,teraz wyglada jak prawdziwy mezczyzna :tak::tak: zrobie jutro fotke to wkleje i wam pokarze moje dzielo...

a tak wygladal:

Witam , u nas nie optymistycznie , byliśmy u pediatry no i w sumie nie było by tak źle gdyby nie skurcz oskrzeli! No i mamy zastrzyki! Najgorsze jest to ,że Maks odziedziczył to po starszym bracie i najprawdopodobniej on też będzie miał problemy astmatyczne :wściekła/y: Po prostu ryczeć mi się chce! Przyczyna prawdopodobnie genetyczna, mogą mieć za wąskie drogi oddechowe!
I jak pomyśle,że historia się może powtórzyć to......

Justysia nie spodziewałam się że aż tak dużo jest tych kont. Przerażające jest to ze tak oficjanie i bezkarnie mogą sobie z tego korzystać i jeszcze przeglądać profile wszystkich użytkowników...:-(
Agnieszka gratulacje !!! z jednej strony super że ma takie długie, ładne włoski, ale z drugiej faktycznie kogut był konkretny:-):-):-) Nam to nie grozi bo narazie moja dziewczynka łysa pałką świeci:-):-):-)
Stopi oj aż zazdroszczę, cieplutko, bez śniegów i mrozów:blink::blink::blink:, a nie to co tutaj, u nas cały dzień pada śnieg i ostatnio spacery staja się raczej wyjątkiem niż regułą:zawstydzona/y: A co do rzeczy które są lepsze lub gorsze w róznych krajach, to ja kiedyś byłam w fabryce Masterfood- producenta marsów, snickersów itp. ale też kitikata i whiskasa i oni mówili wprost że na polski rynek produkują według innej receptury niż np. na niemiecki. Tłumaczyli to tym ze niektóre kraje mają bardziej rygorystyczne przepisy żywieniowe i tam muszą inaczej produkować , a w krajach gdzie przepisów nie ma jest samowolka moga produkować lepszej jakości ale nie muszą.
Zapomniałam dodać ze dostałam od kolezanki jej ksiazke kucharska i kleiłam przepisy na bb, niektóre nawet całkiem fajne.
A i chciałam sie pochwalić, że Tosia śpi w swoim pokoju od soboty i nie ma zadnych problemów. Nawet sama ładnie zasypia przy kołysankach

Ostatnia edycja:
witam ja was podczytuje tak troszeczke jestem mama lipcowa ale urdzoilam w maju , ja wkladam do podgrzewacza wode i pozniej dosypuje mleko i maly ma jedzenie w try miga , mam taki pojemnik gdzie odmierzam porcje mleka i pozniej wsypuje do butli, choc teraz mam odzwyczajanie malego od jedzenia w noc wiec dostaje herbatke

i mi sie udalo dzis zajrzec....
Mari spi, cos strasznie marudna byla dzis, mysle ze po szczepieniu bo zazwyczaj grzeczna. AAhhh kazdy ma zly dzien co jakis czas to czemu i ona nie moze miec:-p
Po calym dniu wyglupow jestem bardziej padnieta niz ona:zawstydzona/y: malo dzis jadla:baffled: mam nadz ze to wyjatkowo dzis. Mezus poszedl na trening a ja buszuje po necie w poszukiwaniu nowej sofy do salonu.
Co do spania to Mariska spi w swoim pokoju od kiedy skonczyla 3 miesiace.
A mleko mam przygotowane w lodowce albo mam goraca wode w termosie i zimna w pojemniku w lodowce i pojemnik na mleko juz odmierzone wiec mleczko sie robi szybciutko. no chyba ze moj maz robi to wtedy chyba z tysiac razy upewnia sie czy nie za gorace:-p
Dzis siedzialysmy w domku bo padalo tylko potem pojechalismy z mezem na spotkanie w sprawie wynajmu domku blizej centrum.No mi sie podobalo mieszkanie ale mialo dwa minusy, 1 brak miejsca do parkownia samochodu, 2 okno w pokoju Mari byloby strasznie male i widok na mur sasiadujacego domu, do tego ciemno jak w piwnicy:baffled: wiec stwierdzilismy ze nie bedziemy brali czegos do czego do konca nie jestesmy przekonani, wiec poczekamy az znajdzie sie cos ciekawszego....tylko ze ja juz mam dosc mieszkania na tym zadupiu. Chce blizej centrum....:tak:

Kasiurek tez cie pamietam!! fajnie ze coraz wiecej dziewczyn lipcowych sie odzywa na bb...ogladam wlasnie na ipla pierwsza milosc z mezusiem,popijamy drinka i mam masaz nog!! rewelacja!!

reklama
Witam z wieczorka:-)
Moje małe szczescie słodko śpi narazie koło mnie,zaraz go przetransportuje do łóżeczka:-)Oj wyjdzie mi kiedys bokiem to ze go przyzwyczaiłam u mnie usypiac.
Małż ma nockę wiec jest miejscówka wolna dla synka koło mamy,bo we trójke nad ranem troche ciasno.
KAMLOTKA a gdzie ty się podziewasz,daj znak ze wszystko wpożondku.
Maylach oj ja też uwielbiam jak maluszek mnie zrana zaczepia,ja mu mówie zejeszcze troszeczke i oko przymykam a on mi wrzeszczy nad uchem i sie cieszy,tylko go schrupac takie to słodkie.
A dzis był nawet grzeczny i babcia była sie z nim pobawic,a ja korzystałam z okazji i narobiła fure pierogów z miesem,musze to pomrozic bo napewno nie damy rady zjeśc wszystkich:-)a na koniec jeszcze zrobiłam z jagódek i tak sie napchałam ze myslałam ze pekne,oj a dupa rosnie.
Mały sie tak ucwanił ze jak tylko widzi ze chcem usiasc to włancza syrene jak sie podniose to znów ok.siedzi skubaniec na bujaku i tylko obserwuje co robie,jak sie krzatam to sie bawi a niech tylko przyluka ze chcem przysiasc to bek i albo go musze wziazc albo za robote sie jakos brac,normalnie terrorysta na własnej piersi wychowany mi rosnie:tak:Sniadania jem w zwiazku z tym przeważnie na stojaco albo z małym na kolanach i wcinam mu za plecami a obiadki jak śpi i nie widzi ze sie rozsiadłam.Chyba mój małz mu musiał fajne zabawki obiecac ze tak mame pilnuje.:-D
Niuta,kurcze współczuje problemów zdrowotych z dzieciaczkami,Ja sie bardzo boje astmy,mały ma tyle różnych alergi i ciagle cos nowego go uczula ze boje sie ze to kiedys mu przejdzie w astme oskrzelowa.:no:
A my w tamtym tygodniu bylismy w warszawce z małym u nefrologa i niby z badan jest ok.ale mamy skierowanie na jeden dzien do szpitala na 17 marca i bedzie miał cystografie,mam nadzieje ze nie bedzie go bardzo bolało pani nas pocieszała ze nie jest to bardzo straszne ale to napewno nic przyjemnego wpychac cos w takiego małego siusiaczka:no:.No ale jak wyjdzie dobrze to bedziemy w koncu mogli zamknac ten rozdział a wiadomo ze lepiej sprawdzic i sie upewnic ze wszystko ok.
BEATKO26 biedulka ta twoja Jula tak sie meczy z tymi bakami,pewnie ma wrażliwy brzuszeczek jak dobrze pamietam to własnie dlatego odstawiłas od cyca bo była niespokojna:no:Wiesz ja bym sprubowała przez kilka dni nie dawac jej deserków z jabłuszkiem gruszka śliweczką,no i zupki bez groszku,pora i może by jej ulżyło.Alanek dopiero z tydzien temu poznał smak jabłuszka oczywiście w małej ilosci,a to dlatego ze u nas też był koszmar przy piersi,jak odstawiłam jabłka ze swojej diety to mały znów cieszy sie ssaniem cyniów bez bólu brzuszka no i baki ustały,u mojej sasiadki tez jabłka zle wpływały na brzuszek jej córy i też ich juz nie jada bo karmi cycochami.Mam nadzieje że problem wkrótce u Was minie,bo u nas juz jest o niebo lepiej no i synuś moze juz czasami liznac jakies jabłuszko.Może u Juli to cos innego ale jak tam biedactwo sie meczy to zawsze warto sprubowac.
VIORECZKA ja Cie kochana doskonale rozumiem co do małża,u nas podobnie i jest mi z tym cholernie żle,przez to czuje sie gruba brzydka i obwisła i że to przez to to ochłodzenie.Ja wiem ze on mnie bardzo kocha ale i tak mi jest smutno:-(że sie mna nie interesuje.:-(

Do góry