reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Adudz ja teraz dopiero kawke wypilam ;-) ale tak czy siak dzieki ze sie dolaczylescie i ze cos napisalyscie :-)

I Tomusia od Ewy moglam poogladac, slodziak maly :tak: Strasznie lubie te zdjecia bo wyobrazam sobie co ja z moim bede robic jak juz tak bedzie chodzil i gadal :-D

reklama
Zapomniałam Wam pokazać, co mojej Małgosi pomaga na płacz i nie tylko na płacz. Gdy słyszy tą melodię i widzi miki, podskakuje i rusza rączkami i nóżkami. A śmiechu mamy z niej....

[video=youtube;wePMYM4av6Q]http://www.youtube.com/watch?v=wePMYM4av6Q&feature=related[/video]

Oczywiście puszczam jej to góra 2 razy dziennie. Komputer w tym wieku nie jest wskazany:-)

No i Tomasza mam z głowy. Babcia przyjechała i porwała go do swojej mamy, czyli prababci Tomka :tak: Oczywiście zabrał ze sobą triceratopsa, z którym niemalże spał, a już na pewno dzielił się z nim swoim śniadaniem :cool2:
Nie mógł wczoraj zasnąć przez te dinozaury... cały czas tylko "Mama poopowiadaj mi o dinozaurach"... Chyba musimy kupić jakiś album z dinozaurami, z nazwami i krótkimi opisami, bo nie chcę mu bzdur gadać. Już wczoraj siedliśmy przy kompie i znaleźliśmy w internecie tego jego dinozaura, żeby zobaczyć jak się nazywa :tak:

No nic... Tomka nie ma to na spokojnie mogę podłogę przetrzeć. Wczoraj poskładaliśmy choinkę. Tzn wynieśliśmy na balkon, a jak będzie chwila to Wojtek ją pociacha, a teść spali w kominku :tak:

Piszcie dziewczynki!!

mezus wrocil caly i zdrowy a ja wcinam ciacho weselne:)
wiec zaprawszam z ta kawka do mnie

z miłą chęcią bym do ciebie na to ciacho wpadła gdyby nie to, że obiacałam sobie, że kończę, ze słodkościami i biorę się za zrzucanie kg, a do października musze ich zgubić ok 10-12 taki sobie cel postawiłam;-);-)

Wczoraj poskładaliśmy choinkę. Tzn wynieśliśmy na balkon, a jak będzie chwila to Wojtek ją pociacha, a teść spali w kominku :tak:
no ja też myslałam, ze rozbiorę choinkę w ten weekend a mój M stwierdził, ze niech jeszcze postoi, no więc do kolejnego weekendu mamy jeszcze w domku atmosferę świateczną;-);-);-)

Hej dziewczynki

ja własnie rozebrałam choinke z Adulka zajeło mi to 2.5 godziny.... teraz aniołeczek sobie spi.
Dziś w nocy obudziła sie tylko o 1 pociagneła cycka i zasneła do 6 pózniej rowniez potrzymała cyca i przekimała do 8.... pewnie była zmeczona bo wczoraj spała tylko 2 godzinki i duzo wrażeń miała a to jedna babcia a to druga i jeszcze wójki i ciotki....zasneła dopiero o 21 po wypiciu 90ml mleka i cycku....
weekend zleciała,mąż też uciekł do robotki.... wiec siedzimy same a dziś dużo planów mam najpierw rozebrać choinkę co wykonałyśmy, pózniej poprasowac i mam zamiar opozadzic warzywa od prababci i zamrozic aby było na zupki dla Adulki .... aby mi checi nie uciekły bo muszę to zrobic i koniec starczy tego leniuchowania trzeba wreszcie sie wziaść za siebie....tym bardziej ze juz niedlugo bede musiala Adulke z tesciowa zostawic wiec musze dom w czystosci utrzymywac bo jeszcze powie ze flejtuch ze mnie....:zawstydzona/y:
ACH JUŻ PRAWIE RACZKUJEMY:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Pozdrawiam i narazie

Załączniki

• IMG_4753.jpg
    IMG_4753.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Hej, Kochane!

I my sie meldujemy:tak:
Pospałysmy sobie dzisiaj troszke dłuzej, hi, hi..., a co tam!

Powiem Wam szczerze, ze nie czuje sie tragicznie, choć czasem łezka popłynie. Nie to jest jednak najgorsze, bardziej mnie martwi to, ze nic mi sie nie chce:-(kompletnie nic:-(

Własnie miałam Was pytac czy Wasze dzieciaczki maja swoje ulubione przeboje:-D Bo my juz od 3 miesiecy mamy swoje piosenki na smuteczki i nie tylko. Np. paznokcie małej obcinam przy tym, a ona siedzi jak zaczarowana i tylko okrzyki zachwytu wydaje:-D
[video=youtube;TMmzixwtTes]http://www.youtube.com/watch?v=TMmzixwtTes&feature=related[/video]

[video=youtube;1Nvl89KBRF0]http://www.youtube.com/watch?v=1Nvl89KBRF0&feature=related[/video]

Ostatnia edycja:
SZLAK ME TRAFI JULA MI SKASOWAŁ DŁUGASNIEGO POSTA .PIERW KAROLEK TERAAZ TEN NIE WYROSNIETY SZKRAB.

Pózniej cos napisze ...

OLA DUŻO ZDRÓWKA I SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!

WILSONKA mój TOmek też dzis poszedł po 3 tyg. wolnego do pracy i jest mi bardzo smmmmmmmmmmmmmmmmutno i rrryczec mi sie chce!!!:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja w ten zimny poranek :tak::tak:
Wlasnie polozylam skarbusia spac i robie obiadek-(krokiety) bo daniel idzie zaraz do pracy (tez mial 3 tyg wolne) bedzie puso ale mam tyle roboty ze pewnie nie bede miala chwili na tesknoty...

DMUCHAWCU !!! Bardzo,ale to bardzo dziekuje za tego linka :tak::tak::tak:
Akurat konczy mi sie miesiaczka to bede ten sluz obserwowac:-):-) mam nadzieje ze juz niedlugo bede mogla sie pochwalic ze czekamy na babelka !!

Bede tu co chwilke zagladac-do potem mamuski :tak::tak:

reklama
Do góry