reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Niuta no to gratulujemy! i życzymy Wam, żeby każde następne Święta były tak radosne, albo nawet bardziej! No i żeby w nadchodzącym Nowym Roczku wszelkie szpitale obchodziły Was duuuuuużym łukiem... no chyba, że porodówka :-D:tak:;-)

reklama
Niuta no to gratulujemy! i życzymy Wam, żeby każde następne Święta były tak radosne, albo nawet bardziej! No i żeby w nadchodzącym Nowym Roczku wszelkie szpitale obchodziły Was duuuuuużym łukiem... no chyba, że porodówka :-D:tak:;-)

Niuta my również cieszymy się razem z tobą i twoją rodzinką i także mamy nadzieję, że będziecie omijali szpitale z daleka, no chyba, ze tak jak pisała Ewa zajrzycie na porodówkę - tym razem życzę dziewczynki:tak::tak::tak:

witam wszystkich...i my już po świętach które na szczęście minęły spokojnie. Z prezentów wsszyscy zadowoleni, mały oczywiście musiał wszystkie posmakować. zdobył nawet nowa uiejętność. Odkrył zabawe smoczkiem. Specjalnie go wyrzuca z buxki a potem kombinuje jak go znowu tam wsadzic. No i tak śmiesznie ciągnie za smoka i ciągnie zaciskając dziąsełka aż w końcu wystrzeliwuje mu ten smok. A dziś w kościele zaczepiał stojacych za nami ludzi aż się smiali. Taki mały zadziorek:)

Święta Święta i po Świętach.....:-):-):-)

A my dzisiaj skończyliśmy 5 miesiaczków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Życzonka dla Oskarka Basiii ::-):-):-)

Załączniki

• IMG_4618.jpg
    IMG_4618.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_4609.jpg
    IMG_4609.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 39
Witam i ja po swietach
ale smutno się zrobiło wszyscy wrócili do pracy a ja sie tak przyzwyczailam do długiego wylegiwania w łozku:tak:czywspolnego sniadania... no ale do czwartku wiec nie ma zle ;-)
Kacper dostał tyle prezentów ubrania, zabawki, i takiego tygrysa na biegunach z takim krzeselkiem ;-)a my tez troche dostalismy, pieniadze, blender bo akurat ja chcialam, zeby malemu jedzonko, laptopa i kosmetyki od siostry, i ubrania, jeszcze mama miala szczescie czyims kosztem bo jak jechali taxówka na londynskie lotnisko to znalezli w niej torbe z prezentami, tzn taki plaszcz który kosztował ponad 300 funtów czyli ok. 1200zł i takie leginsy akurat dobre dla mnie :-D
Poza tym wczoraj bvylismy w kosciele i kacopper zaczal tak spiewac glosno,zaczepiał ludzi do wszystkich sie tak smiał,do tego co jakis czas tak piszczał, tak samo przy stajence do dzeciatka chyba sie modlil po swojemu :tak:
daisy wszystkiego naj naj dla córeczki :-)

:-DHej, Dziewczyneczki!

Wreszcie jestem:tak:Wczoraj wieczorkiem wrócilśmy do domku. Zosia jest z powrotu baaardzo zadowolona, bez przewrwy gada i wydaje rożne smieszne dźwięki.:-D

Podróż mnięła dobrze, ale nie uwierzycie....pamiętacie, gdy jakis czas temu wyjeżdżaliśmy do teściów isamochód nam nie odpalił? Już siedzieliśmy w środku:tak:Tym razem to samo-z tą różnicą, że wtedy wyjechał z garażu, a teraz niestety, ani drgnął:wściekła/y:Akumulator wtedy naładowaliśmy i teoretycznie powinien działać , a tu zonk:szok:. Kupiliśmy nowy, ale zamiast wyjechać o 8ej, wyruszyliśmy o 17tej dopiero i u moich rodziców byliśmy na 23.30
A to jeszce nie koniec- wczoraj w drodze powrotnej zatrzymaliśmy sie na parkingu leśnym, chciałam Zosie nakarmic i co? Jak myślicie? :-DTo samo, podobno jakis bład w komputerze wystąił w związku z nowym akumulatorem.
Na szczęście jakimś cudem zapalił, ale później tankowaliśmy i to samo...:no:Trzeba było samochód przepychac na parking:tak:Mąż cos pod maską pogrzebał i dojechaliśmy.
Ja panikarą nie jestem, więc smiałam się z całej sytuacji, ale więcej tym samochodem nigdzie nie jade, az zrobimy porządny prezgląd, wyzerujemy ten komputer,czy cos tam.
A już na pewno nie jade tak daleko:tak:i w taką pogodę.

Ogolnie święta minęły cudnie:tak:Prezenty podobały się wszystkim(najbardziej anioły:-D Mężuś z poduszeczki zadowolony bardzo. Ja dostałam od niego trimmer do cięcia papieru i perfumy, a od reszty rodzinki gofrownicę, lampkę nocną ładniutką i inne duperelki.
Ale nie prezenty przeciez najwazniejsze....

Teskniło mi sie za Wami, ale ine było kiedy zasiasc do komputera.
Czytałam, to wiem, ze i Wam te swieta mineły dobrze-bardzo mnie to cieszy:tak:bo naładowane pozytywna energia bedziecie tu zagladac czesto i duzo, duzo pisac;-)-mam racje?

Justysia miałas pochwalic sie aniołkami i co?:-(
A co do obrazu-jeszcze w lesie niestety, maluje go, maluje i namalowac jakos nie moge:-D.
Jesli chodzi o podobrazia - ja kupuje te, które co jakis czas sa w rossmanie za grosze. Kupuje wtedy sobie zapas i juz. A Ty masz zamiar farbami akrylowymi malowac na płótnie? Bo ja olejnych uzywam.

Koncze narazie, potem pewnie sie jeszcze odezwe.Pa!

Dmuchawcu witamy w domku :-)

U nas dzisiaj znów śnieżek pada...
Święta co prawa białe nie były, ale to dobrze, bo w drugi dzień świąt do Krakowa jechaliśmy i nie fajnie by było gdyby autostrada była biała :tak:

Mąż zaraz do pracy jedzie, ale tylko na 1,5 godzinki :-D a potem dzieciaki do mojej mamy, a my wybierzemy się do jakichś meblowych sklepów. Zdecydowaliśmy, że pod choinkę kupimy sobie komplet wypoczynkowy do salonu, bo na te stare fotele już patrzeć nie mogę :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Miłego dnia! I zacznijcie się wreszcie odzywać!!! bo cisza tu taka że ho ho!!!

I zacznijcie się wreszcie odzywać!!! bo cisza tu taka że ho ho!!!

No właśnie!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Jeszcze sięWam muszę pożalić, że mnie znów gardło boli:-( Moj tato był preziębiony w czasie świąt i potem szwagra wzięło. Mam nadzieję, że nic nie bedzie małej, ale widzę, że katarek się u niej zaczyna:-(Co tu robic?

Ostatnia edycja:
Witamy się i my po świętach,

u nas też dziś trochę zimno, poczekamy trochę może zrobi się cieplej to pójdziemy na spacerek.

dmuchawiec widzę, ze trochę przygód podczas podrózy mieliście, ale fajnie, ze już wróciłaś, i że się odezwałaś to może inne mamuśki pójdą w twoje ślady i w kóncu będę miała co czytać przy porannej kawce,

a co do kawki to ja ją właśnie piję, może któraś się przyłączy??

agnieszka wszystkiego naj dla twojej córeczki z okazji 5 miesięcy
basieńko dla twojego Oskarka również przesyłamy życzonka i buziaczki
ada tygrysek super - widziałam zdjęcie, synkowi chyba się podaba, bo widziałam jaki uśmiechnięty był na zdjęciu

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny chcialam zapytac czy któras z Was ma internet bezprzewodowy, i jesli tak to jaki i co o nim sadzicie,zeby tu nie zaśmiecać prosze o opinie na pw. z góry dziekuję ;-)

Do góry