reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Święta szybko się zbliżają,
w święta ludzie się kochają.
Przy dzieleniu się opłatkiem,
płyną z oczu łzy ukradkiem.
Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego,
dając w policzek całusa wielkiego.
W nocy Jezus się urodzi
i serduszka nam odmłodzi.
Wesołe święta.. oby takie były
i oby wszystkie życzenia się spełniły.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja , ja już wlasciwiwe jesli chodzi o kuchnie to mam koniec, ryba po grecku gotowa, salatki, i ciasta boo to zabieramy do tesciów,
Kacper strasznie marudny dopiero teraz zasnał, nawet dobbrez wszystkiego zrobic nie mozna jeszcze posprzatac i gotowe ;-)a ja juz nie mam siły do tego dostalam okres, ale nie taki normalny tylko taki jakis obfity, ze przez chwile msyalam ze to jakies krwawienie, zobaczymy jak bedzie potem:-(bo co 15 min latam zmieniac podpaskę i cala zalana :wściekła/y:ehhhhh

Białych, miłych, radosnych, pogodnych,
spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia
upływających we wspaniałej atmosferze,
szalonego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku.

Mi też pozostało ogarnąć wszyściutko. Właśnie skończyłam te nieszczęsne pierogi, bo tu się sok rozlał, tam Tomasz przyatakował Małgosię :-D No ale teraz Tomcio śpi więc możemy spokojnie wszystko przygotować :-) a potem spałaszować i otworzyć wreszcie te prezenty!!!

Jak powiada mój małżonek:
Żeby Wam się dobrze działo, a że działo to armata, to żeby się Wam armaciło!!!! :tak:

my od prawie tygodnia w Polsce wiec ciagle zajeta, wpadam tylko na chwilke by
ZYCZYC WAM I MALUSZKOM ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT!!!!!

Witacie moje kochane
Jak po wigilii? prezenty się podobały?
Ja pod choinkę dostałam prezent -PRZEZIĘBIENIE, :wściekła/y:brrrr czuje sie okropnie, kicham, mam katar , ból głowy, ehhhh oby małego nie zarazić .
Filip wczoraj o pólnocy przemówił, już lezął w łóżeczku, i zasypiał i nagle zaczął się śmiać w głos i aczął mówić: dzia, dzia, la, la , baba, mama, dza,d za, normalnie bosko to się slyszało, :laugh2:
Wesołych świat!!!

Witam się mamuśki w ten pierwszy dzien świąt wieczorem, przepraszam, że troszkę spóźnione ale

najszczersze życzonka śwąteczne wam przesyłam,

miałam małe problemy z netem przez dwa dni, a wczoraj już jechaliśmy ok południa do moich rodziców i tak naprawde dopiero godzinę temu wróciliśmy do domu więc dopiero znalazłam chwilkę aby do was zajrzeć.

Mam nadzieję, że wigilię i ten pierwszy dzień świąt spędziłyście w cudownej rodzinnej atmosferze
my jutro jedziemy jeszcze do teściów i musimy nawiedzić również chrześniaków męża i obdarować ich prezentami więc pewnie też nie będę miała chwili na komputer więc odezwę się pewnie dopiero w niedzielę albo w poniedziałęek.
Trzymkajcie się ciepło, buziaki

PS my dziś mamy równe 5 miesięcy

reklama
Czesc cioteczki. Jak tam mijają Święta?
Sporo was było na NK a tutaj cisza :-) Nieładnie...
U nas Wigilia minęła bardzo dobrze, najpierw byliśmy u teściów, a później poszlismy na Wieczerzę do moich rodziców. Mały przetrzymany został do 21 i po kapieli wypił mi tylko 50ml kaszki :szok: Padł jak kawka. Ale spał mi na szczęście normalnie :tak: Dzisiaj spać prędzej poszedł tatuś. Myslałam, że posiedze sobie z mężem wieczorkiem a tu lipa. Poszalał z alkoholem i wybrał łóżko. Tk, więc siedzę samotnie, zrobiłam sobie jajecznice(naszła mnie na nią ochota! z mnóstwem cebuli) i oglądam po raz setny tradycyjnego Kevina. Smutno tak troche samej ale co zrobić :tak:

maylah zdrówka życzę, Kacperkowi na szczęscie juz przechodzi przeziebienie. Ten obrzydliwy syrop Eurespal jest skuteczny w jego przypadku :tak: Mały na sam jego widok się wydziera, a jak się krzywi gdy mu go podaje :-D No, ale zazwyczaj to co jest niedobre jest skuteczne :tak:

Kochane życze wam aby ten jutrzejszy ostatni świąteczny dzien był taki jakim go sobie wymarzyłyscie :tak: Buziaki dla waszych maluszków

Adudz zyczonka dla Twojego skarba !!!!

Ostatnia edycja:
Do góry