reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

DZIEŃ DOBEREK KOBITKI!!!
Jula już nie śpi,obydwa chłopaki leża u nas ,tata zwiał do pracy ,Karolek jeszcze śpi.A niech lula sobie .
Właśnie wyjżałam za rolete przez okno ,a tam szron!!!:-)
Sąsiad auto nagrzewa,heehee ,dobre czasy sie skonczyły.A nasz fordzik na dworze stoi,bo mężulek gi nie schował.
Firme karmnikową zakłada ,heehee i pia stoi ,biedne autko marznie.

My dzisiaj na te daremne szczepienie.
MAYLAH ,dzięki kciuki sie przydadza,ciekawe jak to bedzie .
Jeszcze Karola ze soba musze ciagnać bo z babcia nie zostanie!:rofl2:
Przejdzie się ,zreszta zawsze go biore ,heehee!!

Miałam wsatć dziś o 2 w nocy na gale boksu ,ale jakoś sen był silniejszy i obudziłam sie tylko zasnęłam spowrotem.ehhh,powtórke se obejże!!!

deisy czyż to nie apteka???,heehee:cool:
I WSZYTSKIEGO NAJ,NAJ DLA MĘŻA.COBY SIĘ NIE STARZAŁ ZA SZYBKO I SŁUCHAŁ SWOJEJ ŻONY!!! ;)))

NIUTA GRATULLUJE ZĄBKA NAMBER 2 !!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
My też dzisiaj na szczepienie. Nareszcie!! 2 tygodnie lekarka była chora i się nie mogliśmy zaszczepić. Choć nie wiem co z tego będzie, bo ja i Tomek jakiś katarek mamy, a i młodemu coś furczało w nocy :wściekła/y: Mam nadzieje, że to zwykłe furrrczenie, a nie jakiś katar obrzydliwy.

Tomek jeszcze śpi, a musimy go do mojej mamy odstawić zanim pojedziemy na szczepienie, a szczepienie na 9 :cool2: JAk już w stanie to będziemy latać jak z motorkiem w d****.

Miłego dnia dziewuszki :-) Choć u nas pogoda do bani.

i ja się melduję z rana :-):-):-)
nocka w miarę spokojna,:tak::tak::tak: chociaż mała parę razy się budziła,:sorry::sorry: bo smok jej uciekał, albo specjalnie go wypluwała bo jak stawałam nad łóżeczkiem to ona z mega uśmiechem na ustach:-):-):-), no i w kóncu wylądowała u nas w łóżku o 1 bo mi się już nie chciało co 30sek wstawać, i chyba mama zasnęła wcześniej bo obudziłam się o 3 a ona słodko śpi to ją przeniosłam do łóżeczka i spała do 7.00, pewnie pospałaby dłużej gdyby nie budzik mojego M:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u nas dziś zimno, bo jak spojrzałam o 7 na termomet to było -1st, mam nadzieje, ze później będzie cieplej.
miłęgo dzionka życzę

To i ja witam z ranka, a ja jakoś weny ostatnio nie mam, jakiegoś dołka łapie. Podczytuje, ale pisać to mi się nie chce.
Jeszcze nie wiem co robić z małym, bo jak się zatrułam i dawałam małemu mleko z butelki to kupki mu się polepszyły, potem dawałam trochę tego trochę tego - rzadka więc stwierdziłam, że nie służy mu mix i przeszliśmy na butelkę i po półtora dobie ma półpłynne, a wydaje mi się, że powinny na butli być gęste. Nie wiem czy to za szybko czy może te mleko mu nie służy, czy znowu mu zmieniać, eh dziecko na prawdę powinno mieć instrukcję obsługi.

Ja też muszę iść do pracy pogadać, tak mi się nie chce, nie wiem co mnie tam czeka.

beata właśnie ostatnio sobie myślałam, że przydałby się taki miesiąc małego z tatą, od razu inaczej podchodziłby do obowiązków przy dziecku:tak:

adda jak to płacisz za przyjście na zastrzyk? A nie powinni tego robić na kasę? Nam oferowali w tygodniu, że będzie ktoś przychodził, tylko że Filip był malutki i wybraliśmy szpital, żeby go nie kłuć.

Moze to nie watek na taki 'temat', ale tu najwiecej Was jest, wiec zapytam :-p

Czy widzialyscie gdzies moze podobna kamizelke tylko dla chlopczyka? a konkretnie niebiesko bialą?? :-)
Jesli tak to poprosze namiary ;-)

Choruje na taka kamizelke dla Igora, ale nigdzie nie ma takich cudow :eek:

ehh ja to zawsze sobie cos ubzduram :tak:

Załączniki

• 832680819.jpg
    832680819.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 28
DZIULA ja widziała kiedyś na allegro w urzywanych.
Potrzebowałam na chrzest i nie znalazłam ,ostatecznie babcia zrobiła mu na drutach,ale ja tez bym taka kupiła .:tak::tak::tak:

verciku świetna ta kula,JA też chce taką:tak::tak::tak:.
Ciakawe gdzie u nas mozna takie cosik kupić.
Musze na allegro zobaczyć.

reklama
My już po szczepieniu. Tomasz został u babci, bo nie chciał wracać do domu :cool:
Adasiek waży 7,12 kg i mamy przerwę w szczepieniach aż do 14 miesiąca, chyba że zdecydujemy się na coś dodatkowego.

Nic mi się nie chce, no ale Tomasza nie ma więc mogę zrobić jakiś porządek w ciuchach, bo ostatnio troszkę to zaniedbałam.

U nas mgła dopiero się podnosi. Na dworze jest przestrasznie :no:

Do góry