reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Jestem z powrotem, moje dziecię po kąpieli się zdrzemło, podejrzewam,że za godzinę będzie pobudka i znów będę do pierwszej walczyć:rofl2:
Justysia z moim pęcherzem już lepiej, wzięłam tabletki, dużo piję i już rzadziej biegam do Wc ,ale jeszcze trochę boli,:frown:
ja chętnie wlecę na gyrosik i winko,:laugh2::laugh2::laugh2:
Trzymam kciuki za szczepienie, mi Filip zrobił niespodziankę i na 3 szczepieniu nawet nie zapisknął:surprised::surprised::surprised:
Daisy, mąż na pewno się ucieszy z takiego prezentu:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Ja proponuję jeszcze , to co mój M. mi mówi,że chce ode mnie na gwiazdkę, SIEBIE NAGĄ W KOKARDCE:cool2::cool2::cool2:
Dmuchawiec , nie możemy się doczekać, kiedy do nas wrócisz:tak:
Szczęśliwego powrotu do domku, niech Zosieńka będzie spokojna,a i gumowych drzew i szerokiej drogi!!!!!
Beacia82, zazdroszczę Ci,że masz już prezenty porobione, ja narazie robię listę, a pieniądze z macieżyńskiego, ktore przyszły w poniedziałek, to już o większości zapomniałam, rachunki, opony zimowe, jeszcze wyjazd meża, wiec trzeba było troche euro kupić, co by mógł MI coś w tej Francji kupić:rofl2:
Adaaa wymówki nie wymówki, ale maleństwa nasze nam czasem w kość dają, więc trochę relaksu i leniuchowania nam sie przyda, tzn nigdy nie za wiele:laugh2::laugh2: Fajny ten puchatek, kurka już sama nie wiem, bo myślałm opianinku, ale to też fajne,
Beata 26
aaaa mąż zajmuje się córcią, a jak mu powiedzialam że chcę żeby w lutym wziął cały miesiąc urlopu a ja wroce do pracy to szok w oczach i mowi ze on nie da rady itp itd. Mowię no wiesz kotku, nie żartuj, co to dla Ciebie ugotować obiadek, wstawić pranie, posprzątać mieszkanie, zrobić zakupy i oczywiście zając się córcią:-D prawie zielony się zrobił biedaczysko.:laugh2::-D:laugh2:
genialne, oni tacy mądrzy , ale jakby przyszło co do czego, to po dwóch dniach takiego pobytu w domu, uciekali by do pracy z uśmiechem na twarzy i zawsze byli by zadowoelnie, nieważne czy obiad za słony czy nie:rofl2::rofl2:

A tak w ogóle, to ja jeszcze nie ogarniam tych wszytskich imion Mamuś i Maluszków na naszej klasie, jak nie będę mogła spać, to sobie listę zrobię : Nick , Imię, Imię Maluszka, i najlepiej by byłlo, jakbym sobie jeszcze fotkę wkleiła, :laugh2::laugh2::laugh2: Ale fajnie Was dziewczynki się ogląda:-D:-D:-D
Jeszcze spać nie idę:laugh2: ale tym co idą, lub poszły życzę SPOKOJNEJ NOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maja,
z tego co wiem, to ona dostała normalną umowę , a teraz jeszcze jakoś jej się kończy i mieli jej przedłużyć, ale nie wiem na jak długo , i wiem,ze w innych oddziałach tak robili,że wysyłali pracowników do pracy do innych miejscowości jak akurat był wakat. Ale dzięki za info, poszukam, popytam :happy::happy::happy:

Ostatnia edycja:
reklama
No a juz myslalam ze niekogo nie ma. Mam tak duzo do roboty heh sprzatanie, prasowanie i przygotowanie do pakowania ze nawet czasu nie mam na obejrzenie waszych zdjec na nk..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a moj P co robie?? Siedzi przed tv saczy piwko i nawet nie raczy sie zainteresowac ze tak pozno a ja dalej robie. Dobrze chociaz ze robert spi jak zabity od 19.40..ehh, robie sobie chwilke wolnego..

Vercik zazdroszczę, ze Robercik śpi, mój Filip sie obudził, wypił mleczko i uśmiecha się do mnie :-) Jejku mam nadzieje,że zaśnie w miarę szybko, teraz coś gada do ściany,:baffled:
Jeszcze tylko jeden dzień i Wasz wielki dzień, a ja jeszcze długie dwa dni muszę wytrzymać bez meżula:-(
Właśnie Filip dostał czkawkę, no ja sie zastrzelę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hehehe, ja tez wypilam jedno male piwko i odrazu dostalam takie doladowanie ze nie pytaj hehe...
No obudzil sie 2 razy ale to dlatego ze na plecki sie przewrocil, szybka reakcja polozenie na brzuszek, smoczek w buziaka i dalej lulu..

Obawiam sie tego wielkiego dnia bo maly dzisiaj duzo marudzil na zakupach, a wczoraj byl spokojny jak nigdy...boje sie ze tak moze byc w czasie odrozy :wściekła/y::eek:

A co do trzkawki to moj robert dostawal nie ustannie do 2 miesiaca jak tylko tata bral go na rece :-D:-D:-D:-D a raz nawet jak maly spal a on wszedl do pokoju :-D:-D:-D

Wpadam tylko na chwilkę ogłosić ,ze druga jedynka się przebiła hura!

Kamlotka Wszystkiego najlepszego !!!
O co chodzi z tym logowaniem nasza-klasa ? jakoś już nie kontaktuje i nie mogę zajarzyć!

Niuta Gratulacie drugiego ząbka dla Maksia !!!!
A z tym logowaniem, to jak wejdziesz na te linki, to tam są nasze profile, i możesz w ten sposób nas zobaczyć.
A u nas po czkawce przyszła MEGA KUPA:no::no::no::no:

Robert dzisiaj zjadl 2 raz jabluszko ale kupka byla tylko rano..pewnie bedzie w nocy po karmieniu, tak jak dzsiaja hehe

Gratulacje dla Maksia, u nas narazie widac tylko pod dziaselkami zabki ale nie czuc zeby wychodzily..

Ha ha Ja jeszcze nie śpię, ale to żadna nowość,:laugh2::laugh2: właśnie jestem w trakcie przygotowywania lekcji na jutro do moich uczniaków, w dzień nie miałam weny, bo najlepiej mi się myśli w nocy,gdy wszyscy śpią i jest ciszaaaaaa,;-)
ŻYCZĘ DOBREJ NOCKI!!!!!
Ciekawe kto jutro pierwszy się zamelduje?

reklama
Do góry