adudz82
Lipcowa mamusia :)
Izuś nie wiem jak ty, ale my z Beatką wybieramy się jutro na porodówkę, przynajmniej to mamy w planach Mam nadzieję, że do nas dołączysz !!!!Witamy się i my nadal w dwupaku.
Powiem szczerze że już jestem zmęczona tym czekaniem i wypatrywaniem...
Jutro KTG. Żeby tak chociaż pare skurczyków się pojawiło.
Catherinka - poród w domu ????
jestem w szoku !!!!
Fioletowa mam nadzieję, że twoja słowa będą prorocze !!!!:-):-):-)no to jutro widzimy trzypak na porodówce
E_mama po pierwsze wszystkiego najlepszego dla córci w dniu kolejnych urodzinek !!!!;-);-);-) a po drugie: tobie życzę porodu w dniu dzisiejszym - fajna sprawa - dzieciaki urodzone w tym samym dniuU mnie po porannych zapowiedziach wielkiego BUM! w dalszym ciągu ciszaaaaa
Od rana chodziłam jak nakręcona bo nie dość że jestem po terminie to jeszcze moja córcia ma dziś urodzinki i byłoby zabawnie gdyby się dzieciaki urodziły jednego dnia. No ale do tej pory spokój więc pewnie jeszcze poczekam
Fela_76 chociaż ciebie ominęły te głupawe pytania !!!! ;-);-);-)no to ja jestem w komfortowej sytuacji bo mnie wszyscy oytaja "to juz po?"
Gustlicek oczywiście kciuki będą mocno zaciśnięte, pewnie jak już wrócisz ze szpitala to malutka będzie z tobą !!!!:-):-):-)Witam Dziewczęta...i zarazem się żegnam na jakiś czas...
Wróciłam od lekarza...bo miałam obawy więc pojechałam do niej...dostałam skierowanie...jak na razie na obserwację,ktg itd...zobaczymy co będzie dalej
Jestem przerażona...trzymajcie kciuki...
No i już wyje...
Mes28 wszsystkiego najlepszego dla was, Tobie udało się urodzić w rocznicę ślubu - gratulacje !!!! mi ta sztuka się niestety nie udała :---(Witam wszystkich
A ja już po.. Od wczoraj jesteśmy z niunią w domku. Urodziłam w czwartek w naszą 4 rocznicę ślubu. Szybko i prawie bez bólu. Mała jest cudowna
Kasiulka słodki ten twój Mateuszek !!!!
Sisay twój Maciuś też jest prześliczny :-):-):-)
Zresztą wszystkie lipcowiątka przecudnie wyglądają