Witam babeczki wszystkie babeczki dla nowo dołaczonych dołaczam pozdrowienia
zdenerwowana jestem zaraz rozniose kompa...napisałam przed chwila dłuuugiegooo posta a tu trach i niewiadomo gdzie to wszystko sie podziało...
wrrr...nic...zaczynam jeszce raz
ja kolejny dzien w samotnosci zastanawiam sie co z nim zrobic korci mnie do prania ubranek
co wy na to? zaczac juz powolutku szykowac???
ptaszyna-ja juz mam wszystko..mieszkam za granica sama zmoim narzeczonym wiec niemoge niestety liczycna rodzine ,a po drugie po urodzeniu chcemy sie cieszyc chwilami z dzieckiem a niebieganiem za wyprawka
Mnie tez znajomi mowili ze niepowinnam jeszce ze za wczesnei i tak dalej ...ale ja sie ciesze ze mamy juz wszystko z głowy..bo czas spedzony po sklepach był dla nie niezła frajda
wkocu 2 lata staran uwienczonych nagroda...tagze w juz 3 miesiacu ruszyłam na shopping;-)a gadaniem sie nieprzejmuje dla mnie to jest takie krakanie bez powodu...
a zgadzam sie z opinia ze co ma byc to bedzie byle dbac o siebie i powierzyc opieke Najwyzszemu a wieze ze wszystko bedzie dobze
Heidi łacze sie z toba w bolu kochana czerwcowe zdjecia z hiszpani 2008 szlak trafi łtak je pieknie chciałam posegregowac w kompie ze ...niewiem teraz gdzie sie znajduja o ile wogole jeszce istnieja a były to zdjecia szcegolne bo mieszka tam moj brat cioteczny ktorego bardzo zadko widuje i pierwszy raz od kilkudziesieciu lat miałam okazje jego cała rodzine tam odwiedzic