reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Ja akurat też prowadzę ciążę w medicover. Miałam plan żeby zapisać się na NFZ ale w sumie po co mam chodzić podwójnie jak i tak mam wszystko za darmo.
Mi dalej jest niedobrze, a najgorzej jest po piciu, dzisiaj wypiłam szklankę wody i szklankę herbaty i więcej wmusić nie mogę :(

reklama
Mnie piersi bolą bardzo mocno od niecałych 2 tygodni. Już prawie zapomniałam jak to jest, bo po urodzeniu córki przestały boleć przy okresie. Już widzę że dół brzucha się trochę zmienia, wygląda jak wzdęcie 🙈
Mnie jakoś nigdy nie bolały szczególnie - oprócz początków pierwszej ciąży - więc już od razu wiedziałam przed testem , że to jest TO 😂

Za to też od razu zajady i krew w nosie 🤡 jakie witaminy suplementujecie? Ja na razie dha i kwas foliowy , ale chyba jakiś kompleks by się przydał 🤨

U mnie zarodek z serduszkiem 🥰 z wrażenia na zapytałam o prędkość bicia serca. Jak się nazywa ta wartość na USG na zdjęciu? Crl mam 0,51. Teraz wizyta na 12 grudnia dopiero. Dostałam skierowanie na prenatalne wraz z pappa, ktore będę robiła w Warszawie po świętach. Jestem szczęśliwa 🥰🥰
Czyli skierowanie na prenatalne dostaje się na pierwszej wizycie, wraz z założeniem karty ciąży? 😊

reklama
W ogóle ja u prowadzącego będę pierwszy raz 8+6, co ja miałam w głowie że tak późno się umawiałam 😅

Do góry