jo-anna
Fanka BB :)
Makro10, proszę podaj nick tego sprzedawcy na allegro, który ma większość potrzebnych rzeczy (tak naprawdę ciągle nie wiem jeszcze jakich:-) Będę musiała w ten sposób zrobić zakupy prosto z łóżka! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z miłą chęcia z toba bym poszła - swoja droga pewnie super by wygladało jakby z kobieta w ciazy przyszła druga kobieta w ciązy hihi Mam nadzieje, ze jak wstaniesz to leciutka deprecha minie :] serdecznie pozdrawiamJa po pierwszych zajęciach w szkole rodzeniaMyślę, że spełni moje oczekiwania. Panie prowadzące miłe, tylko troszkę dobija mnie fakt że prawie wszystkie kobitki z połówkami a ja sama. Ale cóż takie koleje losu....
Idę spać drogie kobitki. Jakoś depresyjnie się czuję i może sen złagodzi wszystko. Mam tyle spraw do przemyślenia i muszę liczyć tylko i wyłącznie na siebie bo nie widzę innego wyjścia. Podjąć ważne decyzje dla siebie i dzieciaczka. Ciężko ale to tylko i wyłącznie moja sprawa, a w którąkolwiek stronę nie ruszę to nigdy nie będzie idealnie. Teraz trzeba wybrać mniejsze zło...
Dobranoc dwupaczki i sorki za mój wywód... ale jakoś tak....
Makro10, proszę podaj nick tego sprzedawcy na allegro, który ma większość potrzebnych rzeczy (tak naprawdę ciągle nie wiem jeszcze jakich:-) Będę musiała w ten sposób zrobić zakupy prosto z łóżka! :-)