reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Makro10, proszę podaj nick tego sprzedawcy na allegro, który ma większość potrzebnych rzeczy (tak naprawdę ciągle nie wiem jeszcze jakich:-) Będę musiała w ten sposób zrobić zakupy prosto z łóżka! :-)

reklama
Ja po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia:tak:Myślę, że spełni moje oczekiwania. Panie prowadzące miłe, tylko troszkę dobija mnie fakt że prawie wszystkie kobitki z połówkami a ja sama. Ale cóż takie koleje losu....
Idę spać drogie kobitki. Jakoś depresyjnie się czuję i może sen złagodzi wszystko. Mam tyle spraw do przemyślenia i muszę liczyć tylko i wyłącznie na siebie bo nie widzę innego wyjścia. Podjąć ważne decyzje dla siebie i dzieciaczka. Ciężko ale to tylko i wyłącznie moja sprawa, a w którąkolwiek stronę nie ruszę to nigdy nie będzie idealnie. Teraz trzeba wybrać mniejsze zło...
Dobranoc dwupaczki i sorki za mój wywód... ale jakoś tak....

Miałam isc spac, ale jakos tak sie przeciagło ze musze jeszcze leki i inne rzeczy wkolo siebie zrobic i tak jeszcze zagladnelam sobie co tu sie wyprawia :]

Ja po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia:tak:Myślę, że spełni moje oczekiwania. Panie prowadzące miłe, tylko troszkę dobija mnie fakt że prawie wszystkie kobitki z połówkami a ja sama. Ale cóż takie koleje losu....
Idę spać drogie kobitki. Jakoś depresyjnie się czuję i może sen złagodzi wszystko. Mam tyle spraw do przemyślenia i muszę liczyć tylko i wyłącznie na siebie bo nie widzę innego wyjścia. Podjąć ważne decyzje dla siebie i dzieciaczka. Ciężko ale to tylko i wyłącznie moja sprawa, a w którąkolwiek stronę nie ruszę to nigdy nie będzie idealnie. Teraz trzeba wybrać mniejsze zło...
Dobranoc dwupaczki i sorki za mój wywód... ale jakoś tak....
Z miłą chęcia z toba bym poszła - swoja droga pewnie super by wygladało jakby z kobieta w ciazy przyszła druga kobieta w ciązy hihi Mam nadzieje, ze jak wstaniesz to leciutka deprecha minie :] serdecznie pozdrawiam

no i lece lece w koncu bo tu tylko pisze i piszei nawet nie wiem czy ktos to czyta :confused: ;-)

Witam serdecznie i środowo :]
Dzis ja pozwole sobie byc pierwsza od okolo 3:4o jak poszlam pi pi nie umiem zasnac i sie tak meczyłam az w koncu stwierdzilam ze 5 45 to jakis w miare "normlany"czas zeby wejsc na forum :]
A więc witam jeszcze raz, lece lekarstwa łyknac i jakas herbate zszamac :] hihi

dosia24, Valija, goteczka bardzo dziękuję dziewczyny za miłe słowa i za kciuki :tak::-):-D
mam nadzieje że suwaczek wkrótce się pojawi... zobaczymy... nie nakręcam się zbytnio bo to tylko przeszkadza:tak::-)

Valija miło mi poznac krakowiankę :-D ja od urodzenia tutaj :tak:

Goteczka zaglądam tutaj co jakiś czas i podczytuję co tam u Was i u Ciebie :-)

Miłego dnia dziewczyny !!!:-)

No ja tez już nie mogę spać.
Kasiurek jak po 36 tygodniu to nawet najmniejszym palcem nie dam się dotknąć. Nawet nie umiem siebie wyobrazić miziającą się z własnym mężem. I wczoraj
przez to pisanie o tym musiałam jakoś odreagować i się trochę poprzytulaliśmy.
Gabiaz nie martw się. |
Nie Ty jedna stajesz przed trudnym wyborem. A podjęcie decyzji wcale nie jest łatwe. Mam nadzieję, że wybierzesz dobrze. A depresji powiedz nie.
Spadam może jeszcze przykimam.

A ja przyszłam się przywitać, bo zaraz idę jeść, jakaś głodna bardzo jestem, zakupy zrobione:-)
Dziś chyba kumpela przychodzi do mnie z jej 7-miesięczną dziewczynką to będę mogła praktyki trochę zdobywać:-):-D
Tak czytam i widzę, że u niektórych z was po tym 36-tym tygodniu oj będzie się działo:)

joanna ja kupowałam u baby-time, ale też dużo rzeczy ma np. mama_tata_i_ja.

Gabiaz życzę ci podjęcia tych najtrafniejszych decyzji, najlepszych dla waszej dwójki:tak:
Kasiurek widzę, że szalejesz po nocach:blink:, przynajmniej łatwiej ci będzie wstawać do małego:-)

Dzięki makro10. Jak tylko będę miała natchnienie, poczytam o wyprawkach i zabieram się za zakupy:)
Pozdrawiam porannie wszystkie Lipcowe Mamy (już coraz bliżej na szczęście)!

Makro10, proszę podaj nick tego sprzedawcy na allegro, który ma większość potrzebnych rzeczy (tak naprawdę ciągle nie wiem jeszcze jakich:-) Będę musiała w ten sposób zrobić zakupy prosto z łóżka! :-)

Joanna szukaj sprzedawców z Bielska.
Ja zakupy robiłam u naszych bielskich sprzedawców i przesyłkę sobie sama odbierałam a ceny są bardzo konkurencyjne. Czasami taniej niż w aptece czy normalnym sklepie. :tak:;-)

reklama
Czesc dziewczyny
Ale naprodukowalyscie od poniedzialku :blink:
Na wstepie witam nowe lipcoweczki :-) jak i rowniez dolaczam sie do zyczenia aby juz byl lipiec :tak::-D:tak:
Po wczorajszej wyprawie jestem troszke zmeczona ale nie zaluje. Fakt nie moglismy wybrac sie na Wawel ale rynek zaliczony :-) Najgorsze bylo ze siedzielismy prawie 3 godziny i czekalismy na pociag bo niestety polityka taka ze nie wczesniejszy nam uciekl :sorry2: No a ze juz sil nie mialam to spedzilismy ten czas na dworcu czekajac az nadejdzie nasza pora. Wrocilismy oboje zmeczeni i poszlismy spac. Ogolnie podroz uwazam za udana.
Milego dnia dwupaczki

Do góry