dziś planuję piec ciastka, wprawdzie znając swojego siostrzeńca i jego możliwości to do świąt ich nie będzie ale przed samymi świętami mam zamiar piec rurki więc nie będzie problemu, wolę żeby zjedzone były przed swiętami niż wcale, przed Bożym Narodzeniem robiłam tak pierniczki, zrobiłam ich sporo tydzień wcześniej a do świąt praktycznie zostało kilka, ciekawe czy mój synek tez będzie tak lubił ciastka...
ale to znaczy że muszą być przepyszne, chyba o przepisy będziemy prosić, myślę tylko o tych rurkach, czy masz robaczku jakąś specjalną maszynkę do ich robienia? Bo już wyobraźnia mi podpowiada kremik do nich ale jak zrobić rurkę?
Monia na pocieszenie powiem ci tylko że w irlandii to samo, może bez sniegu ale szaro i buro i na dodatek pada, a chwilami to lejeLwitam sie i ja po weekendzie u nas strasznie pada deszcz ze sniegiem bardzo zimno i wietrznie a w polsce taka piekna pogoda
Iwon i powinni się wziąść za to bo w końcu jesteśmy w unii i co to znaczy ze w jednych krajach kobiecie się należy znieczulenie a innym nie? Przecież ból jest ten sam a jakaś starucha posłanka powie że młode panikują!!! Pewnie taka w życiu dzieci nie miałaDziewczyny oglądałyście dzisiejsze wieczorne "Fakty" na TVN??Temat: "Rodzić po ludzku" I co się okazuje.... Wszelkie zapłaty w szpitalach państwowych za pokój jednoosobowy, za poród rodzinny, itp. są BEZPRAWIEM. Żaden szpital nie ma prawa brać za to pieniędzy. Ze znieczuleniem w sumie tez tak powinno być... Ale....W każdym szpitalu jest inny cennik za ZZO. I czym większe miasto tym opłaty są wyższe.
No lipcówki, pięknie pięknie zgąbczenie totalne
Oj Tak, totalne
Ostatnio nalałam płynu do płukania do szuflady w kuchni bo pomyliło mi się z szufladką w pralce
Taaa, a ja kończąc już wielką porcję chińszczyzny amiast brązowego cukru wsypałam KAWĘ blebleble siostra mi przestawiła w szafce po osttnich odwiedzinkach...i po obiadku było