reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Dosiu, ja to USG mialam wykonane już w 19 tyg, bylo widac dokladnie serduszko i mózg, ale z tego, co mówiła mi lekarka najlepiej jest je wykonywać w 22 tyg.
Narobiłaś mi smaka na pomidorówkę, tylko skąd mam ją wziąć o 1 w nocy?:-D

Milena, podpytaj koleżankę, jak to się robi:-D tez chcę tak szybko urodzic!

Asiu, podziwiam Cię za tą wytrwałość na rowerze...ja już się ledwo wtaczam na 3 piętro:-) ciekawa jestem skąd wezme sily na porod z taka kondycja...

Iwon, przykro mi :-( ale to na pewno lepsze rozwiązanie, niż miałby komuś zrobić krzywdę

Naczytałam się o tych waszych schabowych, sosikach i zrobiłam się tak potwornie głodna,że chyba nie zasnę, jeśli nie wyczyszczę lodówki!:-D
Dobrze,że już jutro jadę do mojego męża...stęskniłam się potwornie to raz, a dwa,że jak samemu sobie trzeba ugotować, to się tak bardzo jeść nie chce:-)
ciekawe,ile jutro bede wazyc....

Witam sie dziewczynki. ale mialam sny w nocy. snilo mi si eze najpierw urodzilam córeczke, potem synka. ach juz nie moge sie doczekac takiego malego szkraba w domciu i to mojego. ach czasem to jeszcze ciezko mi uwierzyc we wlasne szczescie.
Kasiurek kciukasy zacisniete. na pewno wszystko bedzie ok.
Slonko mam nadzieje ze w koncu wybierzecie sie do tego urzedu.
Anika nie martw sie. ja wizyte mam dopiero 20 marca czyli jeszcze pozniej. nie bedziesz ostatnia.
a jak pogoda u Was??? u mnie pochmurno ale nawet temperatura na plusie. czyzby wiosna sie zblizala???

Buenos Dias

Dosiu u Nas "klawo jak cholera" wszędzie chlapa, mokry śnieg i śliskie błotko :-D
kasiurek kciuki są!
kochanuś udanego dnia a wagą się nie przejmuj, one na ogół kłamią :-D
Kasia ja tez nie przywiązuje wagi do serialów, nie czatuje na kolejne odcinki ale lubię sobie obejrzeć np dr Haus, 4400 i swego czasu Prison Break

mój syn dziś spał do 8.50!!! jesteśmy wyspani!! zaraz zapodam jakąś zupkę na obiad i chyba pójdziemy broczyć w tej brei za oknem :-D

witam z rana:-)

wczoraj czułam się fatalnie, po tym leżeniu w szpitalu jak wczoraj pochodziłam tak po mieście to po południu i wieczorem byłam wykończona, nogi mnie bolały że ledwo chodziłam, dziś się nawet nigdzie nie ruszam...zastanawiam się nawet czy iść do kościoła... w taki dzień jak dziś będzie dużo ludzi i jak nie będzie wolnej ławki to nie wystoję chyba....

a i z racji wielkiego postu postanowiłam nie jeść słodyczy, w tamtym roku mi się udało to mam nadzieję że w tym też wytrwam

Słońce
ten typ tak ma, faceci często potrafią coś popsuć jakby nie mieli wogóle wyczucia sytuacji....
Kasiurek
trzymam kciuki, na pewno będzie wszystko dobrze
Dosia
ja dziś miałam takie koszmary że aż się bałam rano, bo śniło mi się że najpierw u mnie planowali zabicie świni a moja mama stwierdziła że zabiją mnie zamiast tej świni i ja się zgodziłam:szok::szok::szok::szok: i czekałam i sie wkurzałam tylko że najpierw zabili krowę a ja musiałam czekać na swoją kolej!!!!
potem miałam mieć jakiś zabieg, coś związanego z dzieckiem, nie wiem czy mi nie chcieli go usunąć tylko że anestezjolog nie dał rady mnie uspać bo narkoza nie działała i odpuścili sobie.. normalnie masakra..... nawet nie chcę myśleć co te sny znaczą ale miłe to nie było..
Anika
daj trochę energii bo od ciebie aż tryska a ja na taką pogodę reaguję ospałością ale słyszałam w telewizji że dzieś jest dzień powolności więc jestem wytłumaczona:-D

Witam laseczki :-)
Dzis humorek mam jeszcze gorszy :zawstydzona/y: Co prawda wczoraj wyplakalam sie mojemu w rekaw i troche mi przeszlo ale od rana znow mam grobowy nastroj :-( Na szczescie narazie nie pada :-)
Lece nadrobic co napisalyscie :tak::-)

czesc Mamuski:-) Nie wpadam teraz do Was bo kurcze spieprzyl mi sie komp, jestem ciekawa co tam u was nowego ale musze jeszcze troche poczekac bo na nowy nie bardzo jest kaska. Wpadlam teraz na chwilke do znajomych na kompa poniewaz jade na wizyte do lekarza, moze nawet uda sie dowiedziec czy to chlopczyk czy dziewczynka. Trzymajcie kciuki.
POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK I ICH MALUSZKOW;-)

Robaczku, sny faktycznie makabryczne...a ze słodyczy może całkiem nie rezygnuj, czytałam,że dzieci kobiet które w ciąży jadały od czasu do czasu czekoladę są spokojniejsze i szczęśliwsze:-) a ponadto to dobry sposob zeby rozruszac malucha w brzuszku:-)

Heidi, kubek kakao, stara dobra komedia na dvd i uśmiech na bużkę, raz dwa!:-)

Dziwnie boli mnie brzuch, a właściwie cały bok i trochę się martwię:-( mam nadzieje,ze moj synek po prostu "nadepnal" na jakiś nerw, bo jak leze jest lepiej...gin dopiero jutro, mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje

reklama
Kochnuś na pewno wszystko jest ok, proszę mi tu bez zbędnego zamartwiania:-) mam wrażenie dziewczęta że my ciagle szukamy problemów do zmartwień, na prawdę, oczywiście ja też, a to mnie kłuje, a to mnie boli, masakra, może faktycznie powinnyśmy więcej czekolady wcinać to endorfiny zrobia swoje i przestaniemy się zamartwiać na zapas:-)

Heidi
głowa do góry:-)

Do góry