reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

słońce przykro mi, przekładanie tak ważnych spraw nie należy do najmilszych
Kasia trzymam kciuki i czekam na wieści, moje dopiero 17 marca więc pewnie większość będzie po wszystkim a mnie zeżre zazdrość i ciekawość i niecierpliwość :-D

reklama
E Kinga to ja mam lepiej. Mój laptop, mój internet i to ja rządzę:-):-):-):-):-) jak któraś z sióstr chce akurat skorzystać to musi się zapytać- i to jest jedyna rzecz w tym domu, o którą się pytają. Reszta samowolka nie mogę jakoś ich pod innym względem wychować!
to widze żadzisz :]
na szczescie ja i moj "mezus" mamy swoje laptopy inaczej bysmy sie pozabijali hihi :]
Zreszta jak jade do mamci to tam tez z laptkiem bo ani do mojej mamy ani siorki laptopa sie nie dopcham wiec wole swoj taszczyc :]
a ja mam w końcu wyznaczone USG połówkowe, idę 5 marca, czyli w przyszły czwartek, będzie to początek 23 tygodnia więc zgodnie z planem:-)

Iwon przykro mi z powodu psiaka
ojjj nie tylko ty, ja jutro ide do gina, i pewnie dostane skierowanie dopiero a wiadomo jakie kolejki sa wiec ,...... nie ty bedziesz ostania .
słońce przykro mi, przekładanie tak ważnych spraw nie należy do najmilszych
Kasia trzymam kciuki i czekam na wieści, moje dopiero 17 marca więc pewnie większość będzie po wszystkim a mnie zeżre zazdrość i ciekawość i niecierpliwość :-D

czekamy na wiesci czekamy :]

Ja prosze o kicuki, zeby jutro serduszko biło jak pojde słuchac i jak juz sie umowie na usg to zeby wsio bylo cacy !!!

Ja mam w czwartek połówkowe także dowiem się rozmiarów tej mojej akrobatki. Ja też dziewczyny idę spać. Chyba, że się jednak skuszę na tv, bo lubię Kryminalne zagadki Miami a dziś dwa odcinki:-):-):-) Także spokojnej nocki wszystkim ciężaróweczką życzę:-):-):-)

wiem , z emusi byc, ale ja zawsze sie martwie ehhh zawsze wsyztsko w czarnych barwach widze !!!
a gdzie leca dwa odicnki na axn czy polsacie?
ja lubi Las Vegas wsyztskie serie ogladnełam juz, to samo serial Bones,Medium :]

dobranoc Asia

Ostatnia edycja:
Kasiurek trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę

przyznam ze też lubię kryminalne zagadki, najbardziej las vegas:-) ale jakoś nie mam czasu ostatnio, poza tym nie lubię być niewolnicą seriali jak moja babcia i właściwie nie oglądam żadnych:-)

reklama
Do góry