reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam po 3dniowej przerwie, tyle naprodukowałyście (ponad 30 stron), że nie jestem w stanie tego ogarnąć, ale wszystko przejrzałam, więc jest
ok:-)

Robaczku super że już jesteś z nami:-)

Alicja
gratuluje synusia

Goteczka zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka:-)

witam nowe mamusie

no i więcej nie pamiętam:baffled: masakra

u mnie USG połówkowe będzie 3D/4D, ale jeszcze się nie umówiłam:-) ale mam prikaz żeby umówić się na 23/24 tydzień, bo wtedy serduszko jest lepiej widoczne

reklama
Iwon strasznie mi przykro z powodu psa.
My mieliśmy w domu tak sytuację w grudniu. Musieliśmy uśpić psiaka który był z nami ponad 10 lat. Miał już ostrą demencję starczą robił pod siebie, miał ataki padaczki i w ogóle. A że ważył jakieś 50 kg to weterynarz źle mu wyliczył dawkę tego specyfiku i Bobuś się męczył ponad 2 godziny i ciągle łapał oddech i moja siostra się wkurzyła i zadzwoniła do weterynarza i przyjechał drugi raz i już było ok. Zrobił drugi zastrzyk i psinka zasnęła. Ja nie byłam go obejrzeć ani nic, bo jakoś tak nie chciałam. Moja mam w tym czasie leżała w szpitalu a płakała jak małe dziecko, bo to był jej najdroższy psiak i gdyby była w domu nigdy by się na to nie zgodziła. Ale ma jeszcze dwa koty i drugiego psa, który nie pozwala się nawet do niej odezwać a ona ślepo w niego zapatrzona.
Tak jakos mnie na niego wzięło. Ale zmieniam temat. Obeżarłam się mizerią i nie mam sił. Ziemniki maczałam w tej śmietanie i to było takie pyszne, że teraz nie mam sił się obrócić:no::no::no:

Hej!!

Alicja, gratuluje!!! Widze, ze dziewuszki beda mialy w kim wybierac:-)

Ja wczoraj objadlam sie Waszym dzisiejszym zestawem, wprawdzie po ogorasach strasznie mi sie odbija, ale co tam:happy:

Dziewuszki, ja tez ciagne nocki od pon. do czwartku, ale niecale, w piatki i soboty dniowki w szkole i jeszcze w tygodniu szkola, ale tam juz ja po drugiej stronie,musze sie uczyc. Sama sie zastanawiam jak sobie pozniej poradze, tym bardziej, ze chce zmienic klasy na ranne, tylko nie wiem jak bedzie z pobudkami:eek:
Musze isc, bo siostra znowu ryczy, ze zajelam miejsce. Wredna smarkula

E Kinga to ja mam lepiej. Mój laptop, mój internet i to ja rządzę:-):-):-):-):-) jak któraś z sióstr chce akurat skorzystać to musi się zapytać- i to jest jedyna rzecz w tym domu, o którą się pytają. Reszta samowolka nie mogę jakoś ich pod innym względem wychować!

hejka

wróciłam od mamy, młode jeszcze wariuje choć w samochodzie gotów był do spania :-D lekka pustka w głowie, nie pamiętam co komu :zawstydzona/y:

Alicjo gratuluje synusia!

zjadłabym naleśniki na słodko, z budyniem i owocami!!!

Ostatnia edycja:
Witam się we wtorkowy wieczór.
Alicja gratuluje synka:tak: moje dziecię chyba nie pokaże kim jest do samego porodu...
Iwon przykro mi z powodu psiaka, ale widocznie był powód...:-(
A ja dziś jak śmietnik albo struś.... połykam wszystko co popadnie:sorry2: ale nie zatrzymuje się to nadługo ponieważ nadal dokuczają mi mdłości i chwilami tak paskudne, że nie wyrabiam na zakręcie do kibelka...:baffled:
Ale cóż, już niedługo wiosenka chyba przyjdzie bo dziś tak w miarę przyjemnie było na dworze:-):-):-)

Witam z wieczorka mam zły humor moj chlop przyszedl z pracy i mi jego popsuł mielismy jutro iść do urzędu i zgłosić nasz ślub a on musi coś załatwić co moze złatwić póżniej niech to szlak trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
a ja mam w końcu wyznaczone USG połówkowe, idę 5 marca, czyli w przyszły czwartek, będzie to początek 23 tygodnia więc zgodnie z planem:-)

Iwon przykro mi z powodu psiaka

Do góry