reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

witam się wtorkowo :-)
podobnie jak wy nie moge sie doczekac juz wiosny, wkoncu zrobi sie slicznie zielono, to nasza pierwsza wiosna w nowym domu, wiec tym bardziej jestem zniecierpliwiona. Co do pracy to pracuje u tesciow, wiec mysle, ze bede miala gdzie wrocic :-)
iwon, a ty napewno znajdziesz po urlopie jakas fajna pracke! :-)
a ja bylam dzisiaj u gina u dzidzi wszystko ok i dowiedzialam sie, ze bedzie synuś :-)))))
pozdrawiam

Alicja gratuleczki :-):-):-) !!!

reklama
Alicja gratuluje!!! :happy::happy::happy::happy:
Iwon ja tez bede szukac pracy bo raczej juz mnie nie beda chcieli w mojej bo zwalniaja masowo :-(
Lece dalej gotowac :tak:

Wstałam i ja:-):-):-) Pogoda nie zachęca do spacerów może później. Musze zjeść jakieś śniadanie i wstaję, bo ja zawsze witam się w piżamie;-);-);-) Humor na razie się nie poprawił ale trochę jakby mi przeszło.
Alicja gratuluje synusia.
Miłego dnia ciężaróweczki:-):-):-)

Cześć dziewczyny!
Alicja gratuluję synusia ale fajnie, ja też już bym chciała wiedzieć wrrrr ;-)
MIłego dzionka Wam życzę i spadam do synia

Witam dziewczynki

Alicja,również GRATULUJĘ,kolejna mamuśka która wie co nosi pod serduchem :-)....a to moje dzieciątko nadal nie chce pokazać co ma między nóżkami :wściekła/y:Magduska,witaj w gronie :-D,musimy jeszcze się uzbroić w cierpliwość...ja mam kolejne Usg za 2 tyg...może się okaże,wrrrrrr ;-),miłego dnia laseczki.:-)

dziewczynki jak jest z tym usg 3d/4d. kiedy powinno sie je zrobic??? szukalam troche na necie i jedni pisza ze dobrze jest robic tak do 24 tygodnia, inni ze dopiero po 28 tygodniu.
chcialabym sie na nie wybrac, co prawda musze jechac do Krakowa az ale nie wiem kiedy najlepiej.

Alicja, gratuluję synka.
Dosia, Matylda, ja co prawda też będę musiała po macierzyńskim szukać pracy, natomiast tam, gdzie jeszcze jestem zatrudniona też był system zmianowy i z tego co pamiętam, tylko jak wyrazisz zgodę, to możesz pracować na noce. U nas żadna z dziewczyn nie pracowała na noce, zanim pociecha nie skończyła 3 albo 4 lat (dokładnie nie pamiętam).

Ja też jeszcze ponad tydzień cierpliwości muszę wykazać. Jak się nie uda podejrzeć 5-go na normalnym usg, to 6-go mam genetyczne.

Dosia u mnie na stronie szpitala wojewódzkiego jest napisane, że najlepiej do 23 tyg. ciąży. Pytanie tylko kto ma rację:confused:.

reklama
dziewczynki jak jest z tym usg 3d/4d. kiedy powinno sie je zrobic??? szukalam troche na necie i jedni pisza ze dobrze jest robic tak do 24 tygodnia, inni ze dopiero po 28 tygodniu.
chcialabym sie na nie wybrac, co prawda musze jechac do Krakowa az ale nie wiem kiedy najlepiej.

JA mam w 22tyg, w pierwszej ciąży tak samo, ale dlaczego 22tydz jest najlepszy to nie pamiętam. Wiem tylko, że wcześniej niż 22tdz, to nie ma sensu, bo musi się wszystko odpowiednio ukształtować:tak: USG mam w czwartek to mogę podpytać:rofl2:

Do góry