reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

kleo to w taki razie to był to zaklad przyjazny dla matki z malym dzieckiem. u nas nie ma szans na to.
mamo helenki bylabym wdzieczna jakbys sie dopytala bo kurcze nie wiadomo co robic.

reklama
na jakiejs stronie czytalam ze z jednej strony dobrze przed 22 bo dzidzius miesci sie jeszcze caly na ekranie, a na innej ze po 28 bo lepiej wtedy wszystko widac.
i badz tu madry...

kleo to w taki razie to był to zaklad przyjazny dla matki z malym dzieckiem. u nas nie ma szans na to.
mamo helenki bylabym wdzieczna jakbys sie dopytala bo kurcze nie wiadomo co robic.

Ja bym sobie zarezerwowała wizytę na przełom 22/23 tygodnia.A ja w czartek popytam to Ci coś jeszcze napiszę. A zarezerować termin to Ci nie zaszkodzi, zawsze można odwołać:rofl2:

Dosia ja mam jutro wizytę i usg połówkowe. Sama jestem ciekawa jak będzie to wyglądać czy zrobi w 2D czy w 3D?? Tak więc jak jeż będzie po... dam znać czego sie dowiedziałam.

tak mamo ale akurat u nas to nie jest taka latwa sprawa. zeby zrobic to usg to musimy jechac do krakowa. moj m musi wziasc urlop i od razu chcemy zrobic zakupy wieksze wiec nocleg tez przydaloby sie wykabinowac.

Hej!

Ja USG 4D będę miała w ten czwartek i to będzie końcówka 20 tygodnia. Zastanawiam się czy nie za wcześnie w takim razie mnie skierowała ginka?
hmmm najwyżej powtórzę je za kolejne 3-4 tygodnie.

Kobieta powiedziala, ze poniewaz to jest drogie badanie i pamiatka na cale zycie to warto je zrobic jak juz dzidzius jest calkowicie uksztaltowany. Poczatkowo mialam zamiar zrobic to badanie 2 razy - pierwszy raz ok 20 tygodnia a pozniej ok. 30, ale zrezygnowalam - kolejki, czekanie, zapisy, dojazd itd.

reklama
hej

wróciłam właśnie z miasta i powiem wam że po tym leżeniu w szpitalu 2 godz chodzenia po mieście to koszmar wróciłam ledwo żywa, a najgorsze było w urzędzie pracy gdy musiałam wyjść na 3 piętro!!! najważniejsze że urząd pracy mam z głowy:-)

Matylda
w naszym szpitalu karmią okropnie, śniadania i kolacje jak dla 5-latka a obiady okropne:baffled: ale rodzinka mnie podkarmiała i spełniała wszystkie zachcianki co wyszło na moją niekorzyść;-)
Dosia
też pracowałam na noce, cały tydzień jedna zmiana i jak miałam noce to cierpiałam okropnie....mąż do wyrka a ja do pracy, koszmar, mam nadzieję że nigdy więcej
Iwon
ja tez będę szukac pracy i jak się nie zmienią realia to będzie tragicznie... teraz w moim regionie jest gorzej niż źle... oby coś się zmieniło za jakiś czas
Alicja
gratuluję synka:-)

Do góry