reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Hej dziewczynki. Jakoś się ten mój dzień kiepsko zaczął, nie dość że nie wyspana, bo maż mnie w środku nocy obudził na amory mu się ochota zrobiła, to jeszcze synuś z płaczem o 5 przybiegł bo miał zły sen... No i teraz będę chodzić cały dzień na rzęsach bo to 2 nocka w plecy. Do tego jak włączyłam tv to jakoś mnie ta informacja o wypadku samolotu w stanach dobiła, straszne... ja zawsze przeżywam takie rzeczy, tym bardziej że mąż w poniedziałek leci samolotem:baffled: wrrr.
Dobra nie smęcę życzę miłego dnia i później wpadnę

reklama
Cześć
Ta nocka dla mnie była przegrana najpierw nie moglam zasnac pozniej przyszla do nas corka i spała z nami do rana a jak maz poszedl do pracy to kazala sobie wlaczyc telewizor o 6:30 i ja juz lezalam z nia z przymknietym jednym okiem:baffled:

Witajcie w piątek 13!

Córcia ogląda bajki w TV, no więc przybiegłam do Was.
Za oknem biało i cały czas sypie, więc znów nici ze spaceru, nie chcę jej na takie ekstremum narażać po chorobie. Tym bardziej że czasem jeszcze zakaszle.
No i chciałam jechać na jakieś zakupy walentynkowe i chyba też z tego nic nie wyjdzie. :baffled:
A jutro popołudniu pracuję, więc wszelkie niespodzianki szlag trafił.:-(
W zeszłym roku była kolacja przy świecach organizowana przeze mnie, więc miałam nadzieję, że w tym roku będzie rewanż.....

Dla mnie 13 – tka jest szczęśliwa. Tego dnia poznaliśmy się z M, w tym dniu ja się urodziłam i jeszcze kilka osób w mojej rodzince, więc nie straszny mi to dzień.:-)

Magduska a co to mąż po nocach nie śpi? ;-)

Witam laseczki:-).
Jak większość widzę ja również nie wyspana....Ale dobra kawka w miłym towarzystwie,poranne warjacje mojej córki i głowa do góry;-),no a do tego ten piątek 13-tego,oby był dla wszystkich szczęśliwy:-):-):-).
A tak na marginesie to mój mężuś jest z 13-tego i również z piątku i jakoś nie narzekamy:-D,szczęście ma jak cholera:-) i termin mam także na 13-tego lipca,ale na szczęście to poniedziałek:-D.

Beatko,również trzymam kciuki za znalezienie leku!!!!

Pozdrawiam cieplutko;-)

Witam się z Wami Drogie Lipcóweczki:-)

Dołączę do grona tych nie wyspanych...:no: Mąż wrócił z nocki i zaczął się tak rozpychać, że szok. Psu też coś odbiło bo obudziłam się gdy poczułam jego nos na swoim czole. :szok:
Za oknami słychać traktory odśnieżające tą stertę śniegu....
Tak więc burknęłam coś pod nosem bardziej mniej cenzuralnego i wstałam....;-)

Włączyłam komputer a tu mi pisze że mam jakiś plik zarażony .... No to cały system dałam do skanowania przez antywirusa!

Miło się rozpoczął ten 13 w piątek, hihi
W sumie dziś mam 8 miesięcy w życiu małżeńskim, musi być miło:-)

Witam sie dziewczynki w piątek 13-tego:-)

mamusiaM , Mati - i ja dopisuję sie do Was - pierwsze skierowanie na badania dostałam na pierwszej wizycie (morfologia, mocz, cukier i WR) a teraz dostałam drugie - zeby zrobic przed wizytą na koniec lutego.

dosia24, Olcia - test obciazenia glukoza jest obowiazkowy w przypadku podejrzenia cukrzycy ciazowej. Przy normalnym poziomie cukru i braku predyspozycji (np cukrzyków w rodzinie) nie jest konieczny. Juz pisałam o tym wczesniej- ja miałam robiony taki dobowy profil cukru w poprzedniej ciazy. Moja Ginka mnie skierowała i przez dobe byłam w szpitalu (formalnie przez 3 :-D bo by im nie zpałacili z moj pobyt) ale p. ordynator oddziału stwierdziła ze mam takie wyniki ze ona wogole nie wie po co to było. Teraz robie tylko normalne badanie poziomu cukru na czczo.

a co do piatku 13 to własnie moja Jagódka urodziła się 13 i to w piątek, a żeby było ciekawiej to o godzinie 10.13 - tak ma wpisane w ksiązeczce. Ja zresztą też jestem z 13 wiec to nasz szczesliwy dzień:tak:.
AsiaJan - dzięki za pozytywne fluidy - masz 100% rację - jak my jesteśmy szczesliwe to nasze dzieciątka też.

pozdrawiam Wszystkie Dwupaczki a zwlaszcza chorym życze zdrówka

kpjm pocieszylas mnie z tymi badaniami. Sadzilam, ze test obciazenia glukoza jest obowiazkowym badaniem dla kazdej ciezarnej i zdziwilam sie wczoraj, kiedy zapytany o niego lekarz odpowiedzial: po co mi to? W sumie ma chyba racje - nie mam cukrzycy i nikt w moje najblizszej rodzinie nie chorowal, wiec fundowac sobie ta watpliwa przyjemnosc na wlasne zyczenie... chyba nie warto.

reklama
Hej Dziewuszki.

Ja tez dziś nie wyspana :baffled:. Rzucałam się, przewracałam z boku na bok przez całą noc :baffled:. Dwa razy wstawałam do toalety...

Piątek 13-tego to dla mnie zwykły dzień albo szczęśliwy. jak już wcześniej pisałam, w piątek 13-tego o 13-tej obroniłam pracę mgr na 5 :-).

Co do testu na tę cukrzycę, to ja i tam mam go sobie wykonać, mimo tego, że z tego badania krwi, które miałam robione na pocz. ciąży wyszło, ze poziom cukru we krwi mam nieco poniżej normy.

Do góry