reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Buziańki kochane mamuśki :tak: przed 6 usnełam , a od 9 na telefonie ... dobrze, że 13 w piątek jest dla mnie szczęśliwy. Ja mam pecha 12 w czwartek (tak zawsze było) i wczorajszy dzień był tego wielkim przykładem ... Po obdzwonieniu prawie całej W-wy i mnóstwa instytlcji w jednym jedynym miejscu Regionalnym Centrum Krwiodastwa bardzo miła pani powiedziała mi żeby wzieła wszystkie dokumęty i przyjechała do nich. Jest szansa, że tam dostanę ten magiczny specyfik ...
Miłego dzionka i uśmiechu na buzi mamuśki :tak::tak::tak:

DZIĘKUJĘ WAM ŚLICZNIE ZA WSPARCIE :-) DAJECIE MI SIŁE :-)
BUZIACZKI :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
kpjm pocieszylas mnie z tymi badaniami. Sadzilam, ze test obciazenia glukoza jest obowiazkowym badaniem dla kazdej ciezarnej i zdziwilam sie wczoraj, kiedy zapytany o niego lekarz odpowiedzial: po co mi to? W sumie ma chyba racje - nie mam cukrzycy i nikt w moje najblizszej rodzinie nie chorowal, wiec fundowac sobie ta watpliwa przyjemnosc na wlasne zyczenie... chyba nie warto.
Jak ja dobrze pamiętam to jest to obowiazkowe badanie w ciazy a wykonuje sie je między 20 a 24 tyg.
U mnie natomiast w rodzinie też niema cukrzyków a ja w poprzedniej ciąży mało brakowało bo wyniki miłam na najwyższym poziomie dopuszczalnej normy ale skończyło sie tylko na diecie.
I teraz w poniedziłek mam właśnie skierowanie na takowe badanie :tak:

Hmmm... a mój gin tez się upiera żeby zrobić test na tolerancje glukozy,mimo że za każdym razem wychodzi mi poniżej noarmy (72) wrrrrrr,a nie mam miłych wspomnień po piciu glukozy w pierwszej ciąży:szok:,ale jak widzę kochane piszecie że to nie jest konieczne to muszę mu to wybić z głowy;-),koniecznie!!!!!!

Beatko,kciuki trzymamy nadal !!!!!!!!!!

Tera spadam na zakupki,po drodze spacerek z moją pipeczka bo widzę,że się troszkę przejaśnia a trza zaczerpnąć troszkę świeżego powietrza:-)........
......przyjemności.......

Witam sie i ja w ten pechowy dzien????
ja wyspana pomimo tego ze moj mezus wczoraj z sasiadem opili sie zdrowo. i mezus zdycha teraz w pracy i dzwoni co chwila jak to zle sie czuje.
ale cos komputer mi zaczyna szwankowac. chyba tez musze go dac na skanowanie bo non stop wlacza mi sie program antywirusowy i pyta czy zezwolic na polaczenie z internetem.

Mialam cukier na czczo na poczatku ciazy. Wszystko super. Nawet zelazo super. A teraz zobaczymy. Mam 4 tygodnie na zrobienie badan. Jak tylko obudze sie odwazna to pojde na klucie... Nie wiem jeszcze kiedy to bedzie.

reklama
Witam Wszystkie Lipcóweczki .
Ja na sekundkę tak po cichutku z pracy przywitac sie z Wami i życzyc cudownego dnia.;-)
beata1973 - Kochana trzymaj sie cieplutko i wierze w to , ze 13 bedzie dla Ciebie szczesliwym dniem i przyjmiesz zalecany lek!! :-) i wszyskos konczy sie dobrze!!! Buziaki

Do góry