Czwesc dziewczynki ja juz sie obowiazkowo melduje, serdecznie przepraszam od zeszlego tygodnia trenuje nowa dziewczyne na moje miejsce wiec nie bardzo moglam kozystac z kompa w pracy ale dzielnie czytalam cio tam u was i robilam notatki zeby nie stracic zaleglosci. U mnie po weekendzie dobrze, pogoda swietna sloneczko i cieplutko , wszyscy chodza w krotkich rrekawkach, jedynie to mam zadyszke bo jest mi niestety bardzo goraca:-)no ale uroki ciazy;-)tak wlasnie widze ze Beatka nam zginela mam nadzieje ze wszysko w porzadku i jeszcze jest w dwupaczce;-)
no ja w kazym razie jeszcze tak, bole sa nieustepuje ale to nie te ktore mialam w szpitalu wiec jest ok.
Adda : gratulacje zdania wszystkich egzaminow, jak Juljuszka pisala nastepny bardzo wazny egzamin to macierzynstwo
ale to naszczescie wszystkie prawdziwe mamy zdaja:-)
.Rowniez gratulacje na siosry nowin ciazy:-)
Karola615 : napewno ten twoj rozrabiaczek maly bedzie grzeczny tym razem , trzymam kciuki za zaliczenia
:-)
Elwis : podobnie u mnie dolna czesc nie douzywalnosci zamnknieta;-)
powodzenia z przeprowadzka
Ala : to ci szczeze zazdroszcze przygotowania wszystkiegona przyjscie dzidzi , u mnie remont jeszcze cala para
a na tema t placzu to norma ja rowniez ostatnio te zmiany humory miewam czeste i szczegolnie na placz
Iwon : to rzeczywiscie masz jakas handre,kobiety w ciazy zawsze sa bardzo przewrazliwione na wszystko ale to norma
wszyskie to mamy Na rzyczenie przesylam troche deszczu padalo u nas wczoraj
Fela ostepik widze z obcinaniem paznokci to super
ja jeszce moze tez obiac bez problemu ale juz ogolic sie tam w nizszyr rejonach nici z tego
;-)
Mes 28 ozdrawiams serdecznie chyba zesmy sie jeszcze nie poznaly
Stopi : ja rowniez zastanawiam sie co z Beatko mam nadzieje ze wszysko jest ok zobaczymy niedlugo
Valija : najwazniejsze ze plamienie przestalo
trzymaj sie ciepluto i mocno pozdrawiam