reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam :-) Ja w nocy spie jak zabita ,a rano tzn. 10 :-) ledwo wsjae . Przesypiam ponad 10h , a czasem 12h heh A to chyba dlatego, ze mala mnie tak meczy w ciagu dnia i do tego remont w domu , wiec wieczorem padam!! Oj cos corcia sie w brzuchu za bardzo rozbrykala od kiedy przekrecila sie glowka do dolu.A do tego wymioty dalej mecza. I rozumiem - rano, ale wieczorem ??? Juz mam dosc :-( ADA - gratulacje dla siostry i zycze zeby ciaza przebiegala wzorowo :-)

reklama
Witam :-) Ja w nocy spie jak zabita ,a rano tzn. 10 :-) ledwo wsjae . Przesypiam ponad 10h , a czasem 12h heh A to chyba dlatego, ze mala mnie tak meczy w ciagu dnia i do tego remont w domu , wiec wieczorem padam!! Oj cos corcia sie w brzuchu za bardzo rozbrykala od kiedy przekrecila sie glowka do dolu.A do tego wymioty dalej mecza. I rozumiem - rano, ale wieczorem ??? Juz mam dosc :-( ADA - gratulacje dla siostry i zycze zeby ciaza przebiegala wzorowo :-)

witam ja po bezsennej nocy - powoli mnie to wkurza zwazywszy ze nigdy nie mialam problemow ze snem, no ja sie nie dziwie Stopi , ze ty sypiasz jak suseł, pewnie jakbym miala remont i tak pracowala jak ty to takze bym padala jak sznita, ze tak powiem !

Dziewczyny ja przypominam sie o kciuki za serduszko, niestety nie bede mogla wam dac od razu znac bo , po badaniu jade do mamy przyiwtac sie z rodzinką, pozniej na uczelnie , jakies zakupy i dopiero domek :( choc wolalabym jechac na badania i do domu napsiac co i jak i połozyc sie spac takze dzis za duzo ode mnienie wymagajcie na forum bo pewnie bedzie krótka notka i tyle ! o własnie zaczyna mi sie ziewac ehhhh chyba pojde klapnac kolo mojego, moze uda mi sie zasnac !
s wiec dobranoc i dzien dobry oraz miłego dzionka :]

Dzien doberek! Ja tez juz na nozkach, w sumie 6h snu to niezky wynik, niedlugo pewnie i ten czas sie skroci ;-) Chociaz mi jako spiochowi z natury trudno sie do tego przyzwyczaic.

ada gratulacje dla siostrzyczki; super sie wam zlozylo (ciuszki, rady, wspolne tematy) i dzieciaczki tez beda mialy towarzystwo :tak:

Kasiurek powodzenia, kciuczki zacisniete

Ja tez prosze o kciuczki bo musze sie znowu do urologa wybrac... Ciekawe jakie dzisiaj nowosci uslysze :-) Milego dnia, udanych wizyt jak jeszcze jakies sa w planie i fajnej pogody (u nas pewnie bedzie z tym ciezko bo zapowiadali ponad 30 st i bardzo duszny dzien brrrrrr)

Witam się poniedziałkowo
Dzisiejsza noc była nawet spokojna i przespana
W mojego męża coś chyba w nocy wstąpiło i rano wcześniej od mnie wstał zrobił śniadanko i nawet zawiózł Wiktorię do przedszkola bo teraz kawałeczek mamy do przedszkola a dla mnie już ciężko chodzić
Pozdrawiam wszystkich i zmykam ogarnąć mieszkanko dopóki nie mam gorączki w mieszkaniu

Witam poniedzialkowo,

Kasiurek, Annie22 kciuki mocno, mocno zacisniete.i czekamy na wiesci, na pewno beda dobre :-)

Slonce teraz niech maz Cie rozpieszcza, moze mu to w krew wejdzie i bedzie tak codziennie...;-)

ja dzis od rana na nogach bo trzeba bylo badania zrobic, jutro wizyta u gina...
milego dnia lipcoweczki....:-) :-) :-)

Witam sie i ja:tak::-)widze ze ruch od rana:tak:ja od godziny nie spie..ale nocka przespna całkiem niezle ,mi w miare upływu czasu sie wydłuza to spanie a i do kibelka wsałam tylko raz w porownaniu z poprzednia iloscia odwiedzin to niezł sukces:tak:moj M smacznie spi dzisiaj ma wolne wiec wkoncu spedzimy cały dzionek razem:-)pogoda okropna:wściekła/y:
lało cała noc...a teraz pochmurno...i co tu robic chmm jakies sniadanko chyba przygotuje...kawusia ...no i tv w ruch;-):-Dmiłego dnia i buziaki dla was:***

Witam poweekendowo :-) U nas po staremu. Tylko jakiś mleczny kryzys mam teraz. Chyba fakt, że mała potrzebuje coraz więcej mnie przyblokował. Muszę się znów psychicznie przestawić na wyższe parametry ;-)

cześć dziewczyny
ja dziś odwlekam chwile siadania do żelazka... sterta wcale nie zmalała i trzeba się wziąć do roboty
dziś byłam dobrą żonką i odwiozłam męża do pracy... a teraz mi się spać zachciało

Witam.
Ja też od rana na nogach i zaraz uderzam w kimono, bo ziewam niemiłosiernie.
Od rana badania, kolejki i tylko czekanie. Nie wyobrażam sobie jak to będzie po urodzeniu ja potrzebuję 12 godzin snu, żeby móc normalnie funkcjonować. A tu się raczej na taki luksus nie zanosi.
Miłego dnia życzę:-):-):-):-)

reklama
Witam,

U mnie też sterta prasowania. Pierwsza tura ubranek dla dziecka wyprana i wysuszona. Przydałoby się wstawić następne pranie i stanąć przy desce.

Dziewczyny, a prasowałyście już pieluchy tetrowe?
Ja jak wyjełam je z pralki, to się wystraszyłam, że zrobiły się z nich szmaty, ale okazuje się, że po naciągnięciu i wyprasowaniu są takie jak powinny być.

Widać jaka ze mnie niedoświadczona mama :-D

Do góry