reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ada - wsyztskiego naj naj - spoźnione ale szczere !
ja dzis rekordy w spaniu pobilam, poszlam spac a wąłsciwie lezec o 21 i wstalam o 10 :] takze nogi mi troche odpoczely i sama sie wyspalam, teraz moge nadrabiac zaleglosci w pisaniu przez was postów :]
a i Witam sie Niedzielnie

reklama
witam wszystkie mamusie :)
dziekuje za zyczenia :happy2:
ale dzis dostalam wiadomosc siostra jest w ciazy :) wykrakalam jej :) a jeszcze kilka dni temu tu bylam i pytalam jej kiedy bedzie miala dzidzie. ona powiedziala ze od stycznia bedzie sie starac a tu termin ma na styczen :):happy2::happy2:

Witam ja tylko na chwilke ze szkoly sie melduje :blink: Zaliczenia pelna para. A wczoraj to juz myslalam ze na pogotowie pojade tak mnie wszystko bolalo ze nawet nie wiedzialam jak mam lezec :-( Do tego brzusio nabity jak balon i niw wiedzialam co mam zrobic :-( Naszczescie kolo 21 mi przeszlo :blink: To pewnie od tego siedzenia pol dnia w szkole w duchocie :-(
Zycze milego i slonecznego dnia wszystkim dwupakom :-):-):-)
Adddaaa spoznione ale szczere zyczenia :-):-):-) Wszystkiego najlepszego duzo zdrowka dla Ciebie i dzidzi :tak:

Cześć Kobietki:-)

Nastawiłam się na długie czytanie a tu widzę przerwa jest weekendowa. No i macie racje....;-):tak:

Stopi ja też odczułam brak Beaty. Ale mam nadzieję, że u mnie jest wszystko oki no i że jeszcze jest w dwupaku....
Ada to z siostra pewnie strasznie szczęśliwe jesteście?? Gratulacje!!

Wczorajszy dzionek spędziłam na zakupach.... Nie pamiętam kiedy ostatni raz łaziłam tyle godzin po centrach handlowych??!! Ale sympatycznie było.:-)

Wieczorem padłam na pysk a nocy w ogóle nie przespałam:no:

Popołudniu wypadało by iść na jakiś spacerek.... dla rozluźnienia:-p

Witam się i ja niedzielnie.
Właśnie popijam mrożoną kawkę i nadrabiam co tu popisałyscie:-)
Tez sie właśnie zastanawiałam co z Beatą i jeszcze chyba kilku innych dziewczyn mi brakuje.
Taki dziś leniwy dzięń mnie dopadł...

Oj Gobiaz mrożona kawa ostatnio została moim przysmakiem.... Choć normalnie kawy nie pijam. A teraz tylko mrożona stawia mnie na nogi. Do tego 2 gałeczki lodów, pychotka:-D:-D:-D:-D

ech kusicie tą kawą
my dziś z mężem na budowie byliśmy, a lenia złapałam i nic nie chciało mi się gotować to zaciągnęłam go do meksykańskiej, a teraz sjesta ;-)

Kawka mrożona.... pychoootka:rofl: A za kilka miesięcy taka mrożona z rumem mi się marzy;-) Bo na razie nie piję nic mocniejszego poza karmi bezalkoholowym.
A tak poza tym to jakiś leniwy ten weekendzik. Chyba wszyscy spędzają go w terenie, bo tak niewiele się tu dzieje. A ja znowu sobie pojadłam duszonych ziemniaczków z kefirkiem i niestety rozmowy z kibelkiem mnie dopadają:baffled: No cóż ale damy jakoś radę. Dobrze,że kawka się przyjęła, bo to nie zawsze tak bywa....

witam się i ja niedzielnie:)
wpadlam tylko na chwile, bo padam na cycki ze zmeczenia, dopiero wrocilam do domu, a ten weekendzik byl wyjątkowo "nienudny"... najbardziej mi tylko sszkoda że bylam u babci, a tam ciasta nie było:/ ale za to mogłam się najeść "swojskich" truskawek, bo u rodziców na działce już się pojawiły:p mniam mniam:)

reklama
witam sie po grillowo i opadam z sil hyht :( no ale co zorbic, Ada no to fajnie , bedzies zmiala komu wydawac za małe ubranka swojej pociechy :] i roznica w wieku tez nie duza bo 6 miesiecy :]

Do góry