reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Przestań!!!! :angry: Należysz do tego wątku tak samo jak każda z nas. :-) Bez względu na wszystko.:tak:;-):tak:

eh.. dobrze dobrze...już nie krzycz :-):-):-);-);-);-)
dziękuje... bardzo mi miło... naprawdę :-)

no to ja teraz zastanawiam się która z Was urodzi maluszka w moje urodziny... 31 lipca...zobaczymy :-)

Valija z ta seksualnoscia w moich snach to chyba trafilas. jak na razie cisza u Nas w tych sprawach bo jakos tez mam obawy a z drugiej strony ochota wielka...hehe
Anetka83 witaj, tak jak pisala Iwon tez nalezysz do tego watku. mam tez nadzieje ze w koncu zobacze na Twoim profilu ladny suwaczek;-) trzymam mocno zacisniete kciukasy za Ciebie.
Kasiurek kuruj sie kobitko. wspolczuje Ci tego kaszlu...

Witam się i ja po chwilowym niebycie.Pozdrawiam wszystkich i będę próbowała nadrobić zaległości w czytaniu. Dziś lecę na pierwsze zajęcia w szkole rodzenia. Jestem na chorobowym i w weekend o mały włos nie wylądowałam w szpitalu. Ale to na innym wątku:tak: Teraz ponadrabiam....

witam wszytskie mamusie :)
Goteczko - wczoraj widzialam Twoj pokoj jest po prostu super pokazywalam go wszystkim w domu, i wszyscy byli zachwyceni, masz ogromny talent.

My nrazie nie robimy pokoju bo na poczatku bedziemy mieszkac u mnie, wiec nie ma jak a gdy bedziemy sie przeprowadzac wtedy się pomysli :) na pewno chce bardzo kolorowy pokoik :)

aaa w ogole u mnie straszny młyn w tą niedziele moj najmlodszy brat ma komunie mielismy remont, teraz trzeba wszytsko sprzatac. Na poczatku chceilsmy robic wrestauracji ale mamy na tyle duze mieszkanie ze jakos pomiescimy wszystkich a bedzie lącznie z nami 17 osob. Przyjedzie też moja siostra z angli ze swoim narzeczonym ktory nie umie polskiego :dry: wiec albo siotra bedzie robila za tlumacza bo u mnie w rodzinie to raczej malo kto zna angielski, ja znam troszke tak komunikatywnie,, ojj ciekawe jak to bedzie. poza tym zoastaly mi jeszcze matury ustne pisze prace ale jakos mozolnie mi to idzie. nawet czasu nie bedzie by sie dobrze przygotowac no coz.. jakos to bedzie .. mam nadzieje ze Ci w komisji bedą mieli dobre serce i gdy zobacza kobiete w ciazy to sie chodz odrobine zlitują :p

reklama
Ada- z tym narzeczonym nie mowiacym po polsku to juz widze jak bedzie wesolo :-) Moj maz nie mowi po polsku i kazda impreza rodzinna to moja rodzina zaczyna do niego mowic glosniej i wolniej jakby to cos zmienilo :tak: Trzymam kciuki za mature - mam nadzieje ze jak zobacza ciezarowke to nie beda meczyli :-)

Anetka - milo Cie czytac :tak:Dopiero teraz zauwazylam ze jestes z Krakowa jak ja :tak: tzn. ja jestem rodowita Szczecinianka ale od tylu lat mieszkam w Krakowie ze juz prawie Krakuska :tak: No i czekam kiedy zobaczymy u Ciebie suwaczek - bede sie za Ciebie modlila - dobrzy ludzie zasluguja by zdarzaly im sie dobre rzeczy...

AsiaJan - apirator do noska! Tez zapomnialam :tak: A kupujecie aspirator taki dmuchany czy gruszke? Bo sama juz nie wiem...

Dosia- z tym sexem to jeszcze kilka miesiacy celibatu nam zostalo... :wściekła/y: To jest akurat glupie - ze w sytuacji nazwijmy to intymniej wydziela sie ta przekleta oksytocyna, ktora tez sie wydziela w trakcie porodu... Jakos boje sie ryzykowac i z tych rzeczy na "p" to wybieram... placki ziemniaczane :-) Tak mi sie zachcialo ze juz smaze!!!!

Do góry