reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam się

Już troszkę odpoczęłam po przeprowadzce pomimo ze jeszcze dużo do końca urządzania w końcu poczuczałam sie bardzo szczęśliwa i ze to moje miejsce i moj dom chociaz wynajmowany

Dziś jeszcze byłam na wizycie u gin ze mną i z dzidzią wszystko dobrze

Pozdrawiam wszystkie mamusie i zmykam spać jutro sie odezwe

reklama
Juluszka -faktycznie mecza twojego chłopine :(
witamy mamusie grzesia - mam nadzieje ze teraz jest wszystko ok, nie wiem co było przyczyną ze grzes urodzil sie martwy (zawsze sie zastanwialam dlaczego tak sie dzieje ze dzidzie rodza sie martwe badz ze umieraja w brzusiu w połowie ciązy)ale trzymamy kciuki zeby teraz było wsio ok :]

ja sie czuje lepiej - płukam gardziol ciepła woda z łyzka woda utleniona no i propolki i halsy jem i o wiele lepiej juz jest :]Teraz troche musze sie ogrzewac i bedzie dobrze :] dziękuje za dobre rady ale mleka z miodem i czosnkiem nie zjem ani nie wypije !
wiem to jest okropienstwo ale jest najlepsze dziala jak antybiotyk :tak:

ano wiem wiem, bo jadlam wczensiej czosnek i piłam zabek czosnku zalewany gorąca woda i chlust do zaoładka niesmaczne ale działało korzystam z tego jak jestem abrdziej podziebiona, poki co powoli mija :]

hej

witam wszystkie nowe mamusie:-):-)
fajnie że jest nas coraz więcej

kiedyś koleżanka mi mówiła że pod koniec ciąży śnił jej się poród, ja sobie tylko pomyślałam że jakaś przewrażliwiona jest;-) a teraz sama mam jakieś głupie sny że jadę rodzić itp:szok:
a nocka oczywiście koszmarna, ciężko, biodra bolą, sikanie co chwilę:baffled:
ja chcę już lipiec!!!!!!!!

Witam we wtorek z rana.
Witam na forum
adudz82 i mamusie grzesia.
w piątek zaczęłam chodzić do szkoły rodzenia i było naprawdę fajnie. naszej grupie, podobno drugiej w tym roku udało się odwiedzić blok porodowy. powiem szczerze, że wyobrażałam to sobie duuuuużo gorzej. a tu miłe zaskoczenie. sale porodowe prawie jak w hotelu :-), z tym, że małe i mój małżonek zmartwił się, że nie starczy dla Niego miejsca:tak:. ale za to ucieszył się, że można dziecku zrobić zdjęcie od razu po porodzie (oczywiście za "drobną" opłatą) i nikt mu dziecka nie podmieni:-D.

cześć dziewczyny

witam nowe koleżanki dwupaczki :-)

dzisiejsza noc to szczyt amnezji - mam nastawiony budzik na 1 w nocy, na tabletki, zadzwonił, wyłączyłam go i ... dalej spać, na szczęście pomyślałam, że pójdę do toalety i wtedy mi się przypomniało że przecież ten budzik dzwonił, żebym wzięła tabsy...
pamięć chomika, albo rybki akwariowej ;-)

Hej dziewczyny....

ja jak zwykle leniu****ę, jestem na zwolnieniu lekarskim-ale wszystko oki,poprostu juz odpoczywam,pogoda dzisiaj nie sprzyja na żadne spacerki,ani opalanie na balkonie:no:
jutro mamy z mężem świeto.... 3 latka po ślubie,trzeba jakiś torcik upiec i może jakis obiadzik lepsiejszy zrobić ,myślałam o rissotto bo zawsze mnie męczy że byś zrobiła,tylko jak, jak ja z lekka zielona jestem,ale nic przecież mamy net to się dokształce:-) 3 latka to mało-pochwalę sie jeszcze że 11listopada minie 11 rocznica znajomosci ("chodzenia").:-):-):-)
więc dzisiaj bąki zbijam..... i pewnie odleżyn dostanę:-):-):-).

pozdrawiam i życzę słoneczka za oknem :-)

Witajcie, a dziś z kolei pochmurno i zimno:baffled: Skoro o snach mowa to mi się śniło, że miałam już dzidzię i w łóżeczku jak spało to skręciło sobie głowę i jak potem nie panikować, masakra skąd w tej mojej głowie dzieją się takie rzeczy.

Dziś mam rewolucję na podwórku, bo przywożą ziemię z jakiejś budowy, w końcu przykryjemy ten gruz po remoncie i będzie kiedyś ładna trawka:-):-), a już myślałam, że tego roku się nie uda:happy2:

Witajcie nowe mamusie:-):-)
Robaczek ja też coraz gorzej znoszę spanie, mały tylko chce spać na lewym boku i kości mam obolałe. Jak się obrócę na prawy to zwykle takie uderzenie dostaję w jakiś narząd na dole, że zwijam się z bólu.
Juluszka w tej pracy mogli już sobie darować, ale co zrobić praca teraz ważna jest, na pewno szczęśliwie dojedzie i wróci:tak: Fajnie, że idziecie do tej szkoły, to trochę zrelaksujecie się tam.

Goteczka, dzięki za ułatwienie w szukaniu farb:-) A jeszcze pytanko czym malowałaś? chyba wałkiem te gładkie powierzchnie, a motywy jakimś cienkim pędzlem, czy takimi pędzelkami:confused:

witam :(
dzis sie nie wyspałam kompletnie , boli mnie gardlo, kregosłup od niewygodnego wyra, głowa chyba przez pogode troche śmi. bleh no i nos zatkany chyba sie zacyzna jakies przeziebienie, zaraz ide szukac czosnku w kuchni zeby go wziasc i zalac woda a pozniej po snaidnaku wypic :( jak ja nie lubie byc podziębiona :(

reklama
Czesc laseczki :-):-):-)

Ja dzisiaj zabiegana od ranka,dopiero co wrocilam z przychodni,bylam oddac siuski i krew do analizy,jutro odbiore wyniki napewno szalu nie bedzie :szok:...popoludniu jade do szpitala dzieciecego z Wika na badanie sluchu a jutro z ranca do laryngologa z wyniczkami takze troszke biegania przede mna,a potem jeszcze moja wizyta u gina :no:;-)...a do tego tez mnie cosik łapie bo nochal zapchany i gardziol boli :-(echhhh....najchetniej to bym zasnela i obudzila sie za miesiac ;-)...ja tez chce juz lipiec !!!!

Witam nowa lipcoweczke :-):-):-)

Do góry