reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dziewczynki zyc nieumierac!!!:-):tak::tak: jest taki upał ze ledwo wytrzymuje..
music na full ,sacze sobie soczek i wyginam smiało ciało..poprzykrywana do połowy no ale moge sie pochwalic ze nozki dekold i co najwazniejsze buzka juz niczego sobie..normalnie Hot Chocolate!!:-D:-D:-Dhaahahah a raczej czekoladowa kula:happy2:
nic wracam na tarasik szkoda takiej pieknej pogody...bo nieznasz dnia ani godziny szczegolnie w krainie koniczyny...;-)a mi sie zrymowało haha:-Dpozdroweczki babeczki do wieczorka!

Ostatnia edycja:
reklama
Ada- z tym narzeczonym nie mowiacym po polsku to juz widze jak bedzie wesolo :-) Moj maz nie mowi po polsku i kazda impreza rodzinna to moja rodzina zaczyna do niego mowic glosniej i wolniej jakby to cos zmienilo :tak: Trzymam kciuki za mature - mam nadzieje ze jak zobacza ciezarowke to nie beda meczyli :-)

dokladnie moja mama jest przerazona nawet probowala podszkolić się przy bracie z angielskim no ale .. :-Dna pewno bedzie zabawnie, jeden wujek powiedzial ze jednoego dnia bedzie musiał sprawdzic czy anglicy w ogole potrafią pić dlatego zakupił juz sliwowice 70 %:nerd: no coż. :-):-)

witajcie jakaś dziś taka ... przymierająca jestem a brzuch mi ciąży dziś jakoś wyjątkowo. Sama nie wiem czy się lekko nie przeforsowałam bo zajrzałam do kilku sklepów i uzupełniłam resztę zakupów o różne duperelki, pieluszki flanelkowe, waciki itp.
Valija - ja mam aspirator do noska -FRIDĘ słyszałam że dokładniej i lepiej można za jej pomocą wyczyścić nosek
a odnośnie snów seksualnych to... mi się ostatnio śniło że całowałam się z jedną ze znanych aktorek (w dodatku aktorką, której za bardzo nie lubię) - więc to już chyba świadczy o strasznym ...'wygłodzeniu'
a wczoraj jak wieczorkiem przysnęłam to śniło mi się że leciałam samolotem i miałam za zadanie tropić jakiegoś agenta a w dodatku... przemycałam broń i narkotyki w walizkach. Czy ja nie mam zbyt bujnej fantazji???
juluszka - podaję Ci dłoń - ja też spałam dziś fatalnie - i było mi cały czas gorąco nawet przy otwartym oknie
anetko - cieszę się, że zaglądasz do nas! często myślę o Tobie i przesyłam Ci moc uścisków. No i ... trzymam cały czas mocno zaciśnięte kciuki!
asiu - ja wczoraj miałam dzień 'sikania' - co się wygodniej usadowiłam albo ułożyłam to ... wstawałam na siusiu. A do tego miałam chyba nogę szymusia w nerce i tak mi promieniowało na kręgosłup że... myślałam że zejdę.
iza - ja ciągle jeżdże samochodem i tak prawdę mówiąc nie czuję żadnej różnicy żeby było mi ciężej. Jedyne co jest mi trudniej wykonywać to ... wsiadać do samochodu i zapinać pasy (bo jeżdżę cały czas w zapiętych i ustawiam pas pod brzuchem)
makro - większe powierzchnie malowałam gąbkowym wałkiem a obrazki pędzelkami

zmykam gotować pomidorówkę i wyciągnąć się trochę bo padam, padam, padam... :-) trzymajcie się ciepło

aaaa.... i wiem że to nie ten wątek ale tylko krótko pochwalę się, że kupiliśmy wczoraj gondolkę i mamy już cały komplecik wózkowy!

Valija z ta seksualnoscia w moich snach to chyba trafilas. jak na razie cisza u Nas w tych sprawach bo jakos tez mam obawy a z drugiej strony ochota wielka...hehe
Anetka83 witaj, tak jak pisala Iwon tez nalezysz do tego watku. mam tez nadzieje ze w koncu zobacze na Twoim profilu ladny suwaczek;-) trzymam mocno zacisniete kciukasy za Ciebie.
Kasiurek kuruj sie kobitko. wspolczuje Ci tego kaszlu...
no kuruje sie juz pomału ! zakupilam sobie syropek dla kobiet w ciazy, no i pije wywar w czosnku, oraz płucze gardzioł woda ciepła przegotowana z woda utleniona i działa poki co coraz lepiej. choc pogoda nie pomaga bo raz jest ciepło , raz wietrzenie, za chwile parno, duszno, deszczowo by za chiwle znow było ciepło :(
ja tez mam taka nadzieje jeśli chodzi o sesje. nie mam głowy się uczyć :zawstydzona/y:
oooo tak, ja tez bede wykorzystywac moj bebzuch na sesji a ze to ostania na tych studiach to .... :] i jeszcze w obronie pracy licencjackiej tez go postaram sie wykorzystac a co jak szalec to szalec :]

No w koncu nadrobiłam co pisałyscie :]

AsiaJan ja to lepsza od ciebie jestem , poszlam na zkaupy dla dziecka i siebie i co nic nie kupilam, wkurzylam sie i po przyjsciu do domu zamowilam na allegro rzeczy dla siebie do spzitala, zostało mi tylko kupic pizamki ze dwie a raczej kosuzle nocne,
Swoja droga nie znosze kosuzli nocnych bo ja to mam taki talent ze spiac w kosuzli nocnej budze sie z koszula zadarta na głowe i gołą pupą na zewnątrz :]

Ada dacie rade z narzeczonym siorki :] Ja mialam podoba sytuacje z narzecoznym kuzynki, kotre mowi albo po niemiecku albo po angielsku albo po francusku, aja po polsku i po rosysjku jakos smigam, a moj agnielski to kali umieć, kali pisac :]

kasiurek - ja dziś min. zakupiłam sobie piżamkę na ciążę i do karmienia w sklepie TCHIBO - są teraz takie jubileuszowe okazje i obniżki i piżamkę zakładaną kopertowo kupiłam tam za 49 zł - uważam że jest naprawdę bardzo fajna i z fajnej bawełny

no wąłsnie goteczko -zastanwialam sie cyz kupic sobie jakas porzadna czy nie :( bo w sumie nie sypiam w pizamie zawsze w koszulce nieslubnego lub w jakiejs mojej starej, i nie wiem czy jest sens kurdesz. ehhhh taki dylemat mam.
ja dalej podziebiona dzis pregladalam rzecyz dla małego i sie zdziwilam tego jest setki :( on w wieksozsci rzecyz nie bedzie hcodzil bo wyrosnie z tego !

A ja zrobiłam już listę dwudziestu paru rzeczy dla dzidzi i dla mnie do porodu i znalazłam prawie wszystko u jednego sprzedawcy na allegro więc jutro będę kupować:-)
Dziewczyny, to szkoda, że ze względu na zdrowie nie możecie mieć zbliżeń, ja od tygodnia mam jakiegoś grzybka i na razie daliśmy sobie spokój i już mi tęskno:blink:

Słuchajcie tylko mam jeszcze jedno pytanie, bo mam dylemat, szczotkę dla małego lepiej kupić z naturalnego włosia czy takie zwykłe kolorowe?:confused:

Ada to miłej imprezki:-):-) my będąc w Anglii zrobiliśmy grilla z czechami i anglikami, czeszka umiała tylko polski, na prawdę ciężko było ale chcieć to móc, jakoś się udało:-)
Valija ja też aspirator Frida kupuję, sama kontrolujesz siłę "wsysania", że krzywdy małemu nie zrobisz, no i zakończenie jest łagodniejsze niż w gruszce.
Ale dużo śpisz, fajnie, ja to chodzę czasem senna, ale w dzień to jakoś mi się nie udaje spać:baffled:

Ja spadam spać.
Co do zbliżeń damsko-męskich to u mnie też ostatnio posucha ale nie tęsknie. Dam se radę i Dawid też niech sam se daję:-):-):-):-)
Kolorowych snów lipcóweczki.

a ja sobie odbiję, przed porodem ;-) mam nadzieję że dotrwam do "wywoływania"
bo teraz jestem w takim stanie że szkoda gadać... a potem znowu połóg :-(

reklama
kobiety ja od 6 tc mam posuche, i zartuje sobie z moim ze błone dziewicza juz z powrotem mam ;] no ale odbijemy sobie po 36 tygodniu wtedy zblizenia sa zalecane w sensie jak sie juz do siebie dorwiemy to byc moze mały bedzie mogl szybciej i bezpieccznie na swiecie zawitac :]

tez lece spac dobranoc dwupaczki

Ostatnia edycja:
Do góry