reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam
My już na nowym mieszkanku po ostatnich 2 dniach mam dość sprzątanie starego i meblowanie nowego
A wczoraj już miałam dość mojej mamy zaczęła przesadzać w urządzaniu nowego mieszkanka ze meble stoją nie tak jak jej się podobają i że powinnam jeszcze do salonu kupić dywan to będzie ładniej (a w cały mieszkaniu mam parkiet i panele)

reklama
witam sobotnio
ech te miesiące leżenia zrobiły swoje, wstałam dziś i za sprzątanie
ale staram się nie za dużo na raz

wróbelek, nie jest powiedziane że wam się nie wydłuży, różne cuda się zdarzają... a poza tym leżenie naprawdę działa :-)
kumpela marcówka miała tak, że w terminie porodu zrobili jej masaż szyjki, rozwarła się a po tygodniu jak przyszła na kontrolę to się okazało że szyjka zamknięta...

Wróciłam z zakupów. Mięsa poszykowałam, tort odebrałam i niech resztą się zajmuję Pan solenizant. Mnie coś boli cały dól i mała tak nisko kopię, że czuję się nie za ciekawie. Chyba troszkę się położę.

A ja u swojej mamuśki znowu, bo mój na studiach cały weekend:-( ale już niedługo sesja, to będzie częściej w domku:-)
AsiaJan, właśnie może Ty za mało marudzisz swojemu, że cie boli, że się męczysz. Widzi cały czas, że zasuwasz i dajesz radę więc jak facet myśli, że po co się wychylać. Ja swojemu w pewnym momencie powiedziałam, że albo robi albo nie ma imprezy bo ja nie mam już tyle sił i teraz przy wszystkim mi zaczął pomagać, chyba dotarło:tak:
Słońce, mi też mama ciągle się do czegoś przyczepia, że coś by było ładniej gdyby...:baffled: w salonie nie mam firanek, tylko rolety, bo tak nam się podoba, to zawsze musi o tym wspomnieć.cóż mają inne spojrzenie na urządzanie domu i chyba trzeba to przemilczeć, bo denerwować się nie ma sensu.

makro10 my akurat nie mamy firanek w naszej sypialni i w pokoju córki ale nam to nie przeszkadza ale moja tez to skomentowała jak wczoraj wyszła od nas to powiedziałam Piotrkowi nie chcę jej widzieć u nas chociaż przez tydzień

Słońce, ja to samo miałam z moją teściową brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr do dzisiaj się nie pozbierałam, a na "swoim" jesteśmy już miesiąc!!!!!!!!!!

Fioletowa, a mi lekarz mowił, że to nierealne, tylko trzeba się modlić, żeby nie było gorzej

Wróciłam z zakupów. Mięsa poszykowałam, tort odebrałam i niech resztą się zajmuję Pan solenizant. Mnie coś boli cały dól i mała tak nisko kopię, że czuję się nie za ciekawie. Chyba troszkę się położę.

kochana nie wygłupiaj się i naprawde lepiej się połuz nie ma zartow, jeszcze za szybko na porod

Słońce, ja to samo miałam z moją teściową brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr do dzisiaj się nie pozbierałam, a na "swoim" jesteśmy już miesiąc!!!!!!!!!!

Fioletowa, a mi lekarz mowił, że to nierealne, tylko trzeba się modlić, żeby nie było gorzej

hmm dziwne:confused::confused:, chyba że na tym etapie ciąży to nierealne... nie wiem, mi się szyjka wydłużyła, inaczej by mi nie pozwoliła znów wstawać...

Fioletowa widocznie z lekarzami jak z naukowcami co jeden to ma inne przekonania............. a my bidulki musimy im ufac

reklama
Ja miałam tak, że w ciągu 10 dni szyjka skróciła mi się z 3,3cm do 1,5cm i nie wiem dlaczego. Trochę chodziłam, ale się nie przepracowywałam. Podobno to wina jakichś bakterii, które się tam zagnieździły. Brałam antybiotyk, ale szyjka i tak się skróciła.

Do góry