Witam się szybciutko i ja kochane mamuśki :-):-):-) cosik u mnie dziś nie tak z brzuszkiem ... jakoś dziwnie się czuję ... zastanawiam sie nad odwiedzeniem szpitalka ale myśl, że mogą mnie tam zostawić przyprawia mnie o mdłości ... wziełam neospę ... zobaczymy ... udało mi się Was troszkę poczytać teraz czas na spacerek z psiakami ... taki delikatniutki bez przemęczania :-)
fioletowa dosia24 z perspektywy czasu cieszę się, że zaszłam w ciążę i wszystko wyszło na jaw, bo przy nieleczonym mojm schorzeniu mogła bym już kwiatki od spodu wąchać
heidi86 powodzonka przy pracy, gratuleczki ruchów i maxik zdrówka :-):-):-)
AsiaJan86 zdrówka dla małża i dla Waszego dwupaczka :-) może wieczorkiem uda mi się poczytać co tam na wizytce u Was zaszło bo czasu mało a robota goni ;-)
makro10 pilnuj brzusia i odpoczywaj co by tych skurczy było jak najmniej :-) na nie masz jeszcze czas :-)
El@83 zdrówka :-) zdrówka :-) i jeszcze raz zdrówka :-) miodzik, mleko, czosnek, apap i będzie dobrze :-):-):-)
goteczka GRATULECZKI udanych wizytek :-):-):-) i powodzonka przy pracach wykończeniowych :-)
monia1021 zmykaj już na zwolnionko kobiałko kochana :-):-):-) naładuj akomulatorki ,bo musisz mieć siły na lipiec :-):-):-)
gabiaz kciuczki zaciśnięte z całych sił :-) powodzonka :-):-):-)
dosia24 facet i lekarz to mięszanka wybuchowa ;-) obydwaj prawie umierają jak się widzą :-):-):-) " a bo mnie to, a bo mnie tamto i w ten sposób stan jest prawie krytyczny choć to zwykły katar :-):-):-) "
jo-anna witaj serdecznie i głowka do góry :-) WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE :-):-):-)
Kasiurek1983 ja mam kondycyjne wzloty i upadki :-) albo zasówam jak perszing albo nie mam siły tyłka z fotela ruszyć i to tak bez większej przyczyny
siedzę bezsilna a za 15 min turbo wigor i bądz tu człowieku mądry :-):-):-)
a co do zadyszki to u mnie standard przy tych zastrzykach :-( po paru krokach prawie świszczę ... wstyd jak cholera ... :-)
kaaasiulka udanych zakupków i spacerku z Wikunią :-):-):-)
NataliaSe ja odpędzam tą myśl najdalej jak się da ... jestem straszny cykor ... aż wsytd
Anika_79 super macie z tym jeziorkiem :-):-):-) ja mam tylko Wisłę pod noskiem ... tam lepiej się nie kompać :-):-):-) grozi rozpuszczeniem :-):-):-)