reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Dzięki robaczek:-), chodziło mi właśnie przy pampersach ile jest potrzebne, nie doszukałam się w tym wszystkim tego tematu.

Mam pytanko do tych co już miały dzidziusia, ile pieluszek tetrowych i flanelowych może się przydać?:confused: bo zbieram się do zamówienia na allegro różnych takich rzeczy drobnych u jednego sprzedawcy i to też chciałabym zamówić.

Ja robiłam ostatnio zakupy na allegro i pieluch tetrowych takich zwykłych białych kupiłam 20 szt a flanelowych kolorowych 10 szt te myślałam używać do przykrywanie jak będzie upał
Pamiętam jak przy małym się używało więc wole mieć więcej niż mniej a zawsze później można wykorzystać jako śliniaczki przy karmieniu jak maluch podrośnie ;-)

Witam kochane mamuśki po majówkowej labie :-):-):-) miała leniucha okrutnika i wolałam siedzieć na działeczce niż przed kompem, a po powrocie do domeczku czekało na mnie sprzontanko , pranko i necik przechodził koło noska :-) teraz udało mi się choć troszkę Was nadrobić i wyjść na prostą :-)
Życzę Wam milusiego wieczorku i słodziutkich snów :-):-):-)
goteczka czekamy na foteczki śliczniusiego pokojczku :-):-):-) no i kobiałko oszczędzaj się choć troszeczkę :tak: Szymusiowi jeszcze nie śpieszno do naszego forumowego grona ;-) woli poleniuchować u mamusi w brzusiu :-):-):-)
makro10 moc buziaczków za takie postanowionko :-) szanuję takich ludzi jak wy którzy dbają o zwierzaczki i myślą o ich dobrze :-)
slonce1 buziaczki dla córeczki :-):-):-) kochane dzieciątko :-):-):-) gratuleczki zakupu i nowego mieszkanka :-) co by Wam się wiodło :-):-):-)
iwon3004 witam w klubie BIG brzusiów :-) też słyszę że mam duuuży brzunio :-) super niuski , że malutki znów daje znać o sobie :-) głaskanki dla niego :-):-):-) co do drastycznych cięć ;-) mój pierścionek skończył tak samo :tak:
heidi86 gratuleczki za gościnę teściówki :-):-):-) jeden zero dla Ciebie :-):-):-)
willsonka małż ma teraz satysfakcje ,że jest Twoją podporą :-) Czuje się bohaterem :-):-):-)
fela_76 kciukasy za dzieciątko na zielonej szkole :-) pierwszy raz zawsze najgorszy potem już będzie z górki :-):-):-) a co do ogródeczka to deszczyku baaardzo brakuje :-( podlewanie z węża niewiele daje ... biedne roślinki :-(standardowo mamcia tęskni bardziej za synkiem niż synek za mamcią ;-):-)
Anika_79 mnie ostatnio napadło na czerwone winko :-) też pozwoliłam sobie na sporawy kieliszeczek :-):-):-) było PYSZNE :-):-):-)
fioletowa nasze bebisiątka po porodzie zrobią nam wyrównanie rachuneczków :-):-):-) w naturze równowaga musi być :-):-):-) powodzonka u sadysty :-):-):-) no ładnie tak ściemniać ;-) dentysta kumpel z podstawówki to jak spotkanko na ploteczki a nie obowiążek :-):-):-)
adddaaa kochanie połamania długopisu i oby tak dalej :-) powodzonka :-):-):-)
gabiaz niecierpliwa mamusia z Ciebie :-) wszystkie niespodzianki sobie pozabierasz ;-) zostaw cosik na koniec :-):-):-) a tak serio super, że łóżeczko Ci się podoba :-):-):-)
El@83 wyrozumiała małożonka jesteś :-) małż wie za co Cię kocha :-):-):-)
kinga12 witaj i gratuluję takich wychowanków :-) miło jest powiedzieć "zadli maturę" dobry pedagog z Ciebie słoneczko :-)
Valija jak ja kocham naszych panów za tą "perfekcję" a to nie ten penzel ;-) a to nie ta farba ;-) zawsze cosik jest pod górkę :-):-):-) pajacy boski :tak: gratuluję zakupu :-):-):-)
Kasiurek1983 mnie też nastraszyli tymi wszystkiem dodatkami do łóżeczek ... sama nie wiem co mam myśleć ...
madziolka mój TŻ niebędzie miał wyjścia ;-) już go uprzedziłam, że po cesarce 2-4 tygodnie będę musiał przy Roxance robić prawie wszystko (mało ważne że to farmazon ;-) niech żyje w takim przekonaniu ) na dobre mu to wyjdzie :-):-):-)
AsiaJan86 kochanie witaj po weselnej udanej zabawie :-):-):-) super, że już na swojm :-) teraz już tylko przygotować wszystko na przybycie Haneczki i czekać na upragniony dzionek :-):-):-)
robaczek_25 super niuski od lekarza :-):-):-) no i nie przepracuj się zabardzo co byś komunii w łóżeczku przeleżeć nie musiała ;-):tak:
monia1021 widzę, że nie tylko ja miała podgórkę na forum po majówkowe labie :-):-):-) świerze powietrze robi swoje :tak: człowiek pada to takowym dzionku jak muszka :-):-):-)

Ciekawe jak tam nasza forumowa mamuśka stopi69 wraz z Lenką zniosły trudy podrózy ??? Teraz już napewno błogo sobie kobiałki urlopują :-):-):-)

Ostatnia edycja:
A ja moje Panny idę spać tzn będę oglądać Zagadki Miami jak co wtorek. Także życzę kolorowych snów i spokojnej nocki. Do jutra.

beata -no własnie ja wole nie ryzykowac i nie kupuje niczego do łozeczka co moze blokowac przepływ powietrza i nie dlatego ze nie chce wydawac pieniedzy tylko ze sie strasznie boje ! Ale jak to bedzie to zobacyzmy na razie i tak łozeczka nie ma , jest tylko materac, ale raczej bedzie łóżeczkoo stało gołe -bo w sumie tak czy siak my nie mialysmy takich udogodnien w sowich łozeczkach :] hihi

Asia Jan ja tez zawsz ełoje CSI nie tylko na polsacie ale na hallmarku i na axn :]

Ja się witam po dłuższej nieobecności. KIlka dni temu zaczęliśmy remoncik mieszkanka, który jeszcze dłuuuugo będzie trwał :baffled:. Jest co robić.... Mam nadzieje, ze jutro znjade chwilkę, zeby poczytać Wasze wczesniejsze posty, dzis już nie dam rady, oczka siękleją, czas wskakiwac do łóżeczka i przytulić się do podusi :tak:. Spokojnej nocki Wam życzę.

Cześć dziewczyny :))

Czy któraś z was ma problemy ze skurczami w łydce? Często łapie mnie to w nocy i nie wiem jak sobie poradzić, a raczej zapobiec tym skurczom.

Pozdrawiam,
P.

Witajcie, ja dziś zamiast spać po imprezce, to wstałam znowu raniutko, wczoraj wypiłam trzy szklanki pepsi i coś naładowana jestem:-D Tak sobie myślałam, że wszyscy piją to chociaż colą się pocieszę:baffled: Było milutko:-), że nie chciało się kończyć, tylko mój do pracy. A i tak do pierwszej siedzieliśmy, co prawda w domku, ale kiełbaski z grilla były pyszne:happy2:
Jutro do lekarza, ciekawe czy będzie usg bo w sumie dawno nie miałam, jestem ciekawa ile mały waży bo wczoraj chciałam zrobić fotkę na forum i jak zobaczyłam jak niewielki ten mój brzuszek w porównaniu z waszymi to nie wiem już czy to ok.

Panegirka magnez pomaga na skurcze, ja biorę filomag b6 jak się skurcze zaczynają.
Beata, chyba bijesz wszelkie rekordy:-)
Stopi pewnie się już bawi:-), podziwiam ją bo miałam możliwość też wyjazdu samochodem do Grecji i się nie odważyłam, teraz patrząc jak się czułam to troszkę żałuję, ale tego się nie przewidzi:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny :))

Czy któraś z was ma problemy ze skurczami w łydce? Często łapie mnie to w nocy i nie wiem jak sobie poradzić, a raczej zapobiec tym skurczom.

Pozdrawiam,
P.

ja jem dziennie jedna tabletke magnezu + B6 witamine i pomaga mi kiedys cąły czas skurcz i dretwienie rak teraz mam spokoj, oczem czasem sie zdarza ze zacyzna mnie chwytac skurcz wtedy wstaje syzbko (jak na moje molziwosci)i napinam mieśnie łydki

makro - ojj smaka cola mi narobiłas ze ho ho ! niestety ja trzymam sie wytyczonych zakazów i nakazów i coli pic nie moge bo podobno szkodzi . wiec zadowalam sie lizakiem cocacolowym :] ewentualnie pol skzlanki tonicu wypije .ehhh byle do lipca a na porodówce chyba kaze kazdemu odwiedzajacemu z kola przyjsc:] hihi

Ostatnia edycja:
Do góry