Witam kochane mamuśki po majówkowej labie :-):-):-) miała leniucha okrutnika i wolałam siedzieć na działeczce niż przed kompem, a po powrocie do domeczku czekało na mnie sprzontanko , pranko i necik przechodził koło noska :-) teraz udało mi się choć troszkę Was nadrobić i wyjść na prostą :-)
Życzę Wam milusiego wieczorku i słodziutkich snów :-):-):-)
goteczka czekamy na foteczki śliczniusiego pokojczku :-):-):-) no i kobiałko oszczędzaj się choć troszeczkę
Szymusiowi jeszcze nie śpieszno do naszego forumowego grona ;-) woli poleniuchować u mamusi w brzusiu :-):-):-)
makro10 moc buziaczków za takie postanowionko :-) szanuję takich ludzi jak wy którzy dbają o zwierzaczki i myślą o ich dobrze :-)
slonce1 buziaczki dla córeczki :-):-):-) kochane dzieciątko :-):-):-) gratuleczki zakupu i nowego mieszkanka :-) co by Wam się wiodło :-):-):-)
iwon3004 witam w klubie BIG brzusiów :-) też słyszę że mam duuuży brzunio :-) super niuski , że malutki znów daje znać o sobie :-) głaskanki dla niego :-):-):-) co do drastycznych cięć ;-) mój pierścionek skończył tak samo
heidi86 gratuleczki za gościnę teściówki :-):-):-) jeden zero dla Ciebie :-):-):-)
willsonka małż ma teraz satysfakcje ,że jest Twoją podporą :-) Czuje się bohaterem :-):-):-)
fela_76 kciukasy za dzieciątko na zielonej szkole :-) pierwszy raz zawsze najgorszy potem już będzie z górki :-):-):-) a co do ogródeczka to deszczyku baaardzo brakuje :-( podlewanie z węża niewiele daje ... biedne roślinki :-(standardowo mamcia tęskni bardziej za synkiem niż synek za mamcią ;-):-)
Anika_79 mnie ostatnio napadło na czerwone winko :-) też pozwoliłam sobie na sporawy kieliszeczek :-):-):-) było PYSZNE :-):-):-)
fioletowa nasze bebisiątka po porodzie zrobią nam wyrównanie rachuneczków :-):-):-) w naturze równowaga musi być :-):-):-) powodzonka u sadysty :-):-):-) no ładnie tak ściemniać ;-) dentysta kumpel z podstawówki to jak spotkanko na ploteczki a nie obowiążek :-):-):-)
adddaaa kochanie połamania długopisu i oby tak dalej :-) powodzonka :-):-):-)
gabiaz niecierpliwa mamusia z Ciebie :-) wszystkie niespodzianki sobie pozabierasz ;-) zostaw cosik na koniec :-):-):-) a tak serio super, że łóżeczko Ci się podoba :-):-):-)
El@83 wyrozumiała małożonka jesteś :-) małż wie za co Cię kocha :-):-):-)
kinga12 witaj i gratuluję takich wychowanków :-) miło jest powiedzieć "zadli maturę" dobry pedagog z Ciebie słoneczko :-)
Valija jak ja kocham naszych panów za tą "perfekcję" a to nie ten penzel ;-) a to nie ta farba ;-) zawsze cosik jest pod górkę :-):-):-) pajacy boski
gratuluję zakupu :-):-):-)
Kasiurek1983 mnie też nastraszyli tymi wszystkiem dodatkami do łóżeczek ... sama nie wiem co mam myśleć ...
madziolka mój TŻ niebędzie miał wyjścia ;-) już go uprzedziłam, że po cesarce 2-4 tygodnie będę musiał przy Roxance robić prawie wszystko (mało ważne że to farmazon ;-) niech żyje w takim przekonaniu ) na dobre mu to wyjdzie :-):-):-)
AsiaJan86 kochanie witaj po weselnej udanej zabawie :-):-):-) super, że już na swojm :-) teraz już tylko przygotować wszystko na przybycie Haneczki i czekać na upragniony dzionek :-):-):-)
robaczek_25 super niuski od lekarza :-):-):-) no i nie przepracuj się zabardzo co byś komunii w łóżeczku przeleżeć nie musiała ;-)
monia1021 widzę, że nie tylko ja miała podgórkę na forum po majówkowe labie :-):-):-) świerze powietrze robi swoje
człowiek pada to takowym dzionku jak muszka :-):-):-)
Ciekawe jak tam nasza forumowa mamuśka
stopi69 wraz z Lenką zniosły trudy podrózy ??? Teraz już napewno błogo sobie kobiałki urlopują :-):-):-)