reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Dzięki robaczek:-), chodziło mi właśnie przy pampersach ile jest potrzebne, nie doszukałam się w tym wszystkim tego tematu.

Mam pytanko do tych co już miały dzidziusia, ile pieluszek tetrowych i flanelowych może się przydać?:confused: bo zbieram się do zamówienia na allegro różnych takich rzeczy drobnych u jednego sprzedawcy i to też chciałabym zamówić.

Ja robiłam ostatnio zakupy na allegro i pieluch tetrowych takich zwykłych białych kupiłam 20 szt a flanelowych kolorowych 10 szt te myślałam używać do przykrywanie jak będzie upał
Pamiętam jak przy małym się używało więc wole mieć więcej niż mniej a zawsze później można wykorzystać jako śliniaczki przy karmieniu jak maluch podrośnie ;-)

Witam kochane mamuśki po majówkowej labie :-):-):-) miała leniucha okrutnika i wolałam siedzieć na działeczce niż przed kompem, a po powrocie do domeczku czekało na mnie sprzontanko , pranko i necik przechodził koło noska :-) teraz udało mi się choć troszkę Was nadrobić i wyjść na prostą :-)
Życzę Wam milusiego wieczorku i słodziutkich snów :-):-):-)
goteczka czekamy na foteczki śliczniusiego pokojczku :-):-):-) no i kobiałko oszczędzaj się choć troszeczkę :tak: Szymusiowi jeszcze nie śpieszno do naszego forumowego grona ;-) woli poleniuchować u mamusi w brzusiu :-):-):-)
makro10 moc buziaczków za takie postanowionko :-) szanuję takich ludzi jak wy którzy dbają o zwierzaczki i myślą o ich dobrze :-)
slonce1 buziaczki dla córeczki :-):-):-) kochane dzieciątko :-):-):-) gratuleczki zakupu i nowego mieszkanka :-) co by Wam się wiodło :-):-):-)
iwon3004 witam w klubie BIG brzusiów :-) też słyszę że mam duuuży brzunio :-) super niuski , że malutki znów daje znać o sobie :-) głaskanki dla niego :-):-):-) co do drastycznych cięć ;-) mój pierścionek skończył tak samo :tak:
heidi86 gratuleczki za gościnę teściówki :-):-):-) jeden zero dla Ciebie :-):-):-)
willsonka małż ma teraz satysfakcje ,że jest Twoją podporą :-) Czuje się bohaterem :-):-):-)
fela_76 kciukasy za dzieciątko na zielonej szkole :-) pierwszy raz zawsze najgorszy potem już będzie z górki :-):-):-) a co do ogródeczka to deszczyku baaardzo brakuje :-( podlewanie z węża niewiele daje ... biedne roślinki :-(standardowo mamcia tęskni bardziej za synkiem niż synek za mamcią ;-):-)
Anika_79 mnie ostatnio napadło na czerwone winko :-) też pozwoliłam sobie na sporawy kieliszeczek :-):-):-) było PYSZNE :-):-):-)
fioletowa nasze bebisiątka po porodzie zrobią nam wyrównanie rachuneczków :-):-):-) w naturze równowaga musi być :-):-):-) powodzonka u sadysty :-):-):-) no ładnie tak ściemniać ;-) dentysta kumpel z podstawówki to jak spotkanko na ploteczki a nie obowiążek :-):-):-)
adddaaa kochanie połamania długopisu i oby tak dalej :-) powodzonka :-):-):-)
gabiaz niecierpliwa mamusia z Ciebie :-) wszystkie niespodzianki sobie pozabierasz ;-) zostaw cosik na koniec :-):-):-) a tak serio super, że łóżeczko Ci się podoba :-):-):-)
El@83 wyrozumiała małożonka jesteś :-) małż wie za co Cię kocha :-):-):-)
kinga12 witaj i gratuluję takich wychowanków :-) miło jest powiedzieć "zadli maturę" dobry pedagog z Ciebie słoneczko :-)
Valija jak ja kocham naszych panów za tą "perfekcję" a to nie ten penzel ;-) a to nie ta farba ;-) zawsze cosik jest pod górkę :-):-):-) pajacy boski :tak: gratuluję zakupu :-):-):-)
Kasiurek1983 mnie też nastraszyli tymi wszystkiem dodatkami do łóżeczek ... sama nie wiem co mam myśleć ...
madziolka mój TŻ niebędzie miał wyjścia ;-) już go uprzedziłam, że po cesarce 2-4 tygodnie będę musiał przy Roxance robić prawie wszystko (mało ważne że to farmazon ;-) niech żyje w takim przekonaniu ) na dobre mu to wyjdzie :-):-):-)
AsiaJan86 kochanie witaj po weselnej udanej zabawie :-):-):-) super, że już na swojm :-) teraz już tylko przygotować wszystko na przybycie Haneczki i czekać na upragniony dzionek :-):-):-)
robaczek_25 super niuski od lekarza :-):-):-) no i nie przepracuj się zabardzo co byś komunii w łóżeczku przeleżeć nie musiała ;-):tak:
monia1021 widzę, że nie tylko ja miała podgórkę na forum po majówkowe labie :-):-):-) świerze powietrze robi swoje :tak: człowiek pada to takowym dzionku jak muszka :-):-):-)

Ciekawe jak tam nasza forumowa mamuśka stopi69 wraz z Lenką zniosły trudy podrózy ??? Teraz już napewno błogo sobie kobiałki urlopują :-):-):-)

Ostatnia edycja:
A ja moje Panny idę spać tzn będę oglądać Zagadki Miami jak co wtorek. Także życzę kolorowych snów i spokojnej nocki. Do jutra.

beata -no własnie ja wole nie ryzykowac i nie kupuje niczego do łozeczka co moze blokowac przepływ powietrza i nie dlatego ze nie chce wydawac pieniedzy tylko ze sie strasznie boje ! Ale jak to bedzie to zobacyzmy na razie i tak łozeczka nie ma , jest tylko materac, ale raczej bedzie łóżeczkoo stało gołe -bo w sumie tak czy siak my nie mialysmy takich udogodnien w sowich łozeczkach :] hihi

Asia Jan ja tez zawsz ełoje CSI nie tylko na polsacie ale na hallmarku i na axn :]

Ja się witam po dłuższej nieobecności. KIlka dni temu zaczęliśmy remoncik mieszkanka, który jeszcze dłuuuugo będzie trwał :baffled:. Jest co robić.... Mam nadzieje, ze jutro znjade chwilkę, zeby poczytać Wasze wczesniejsze posty, dzis już nie dam rady, oczka siękleją, czas wskakiwac do łóżeczka i przytulić się do podusi :tak:. Spokojnej nocki Wam życzę.

Cześć dziewczyny :))

Czy któraś z was ma problemy ze skurczami w łydce? Często łapie mnie to w nocy i nie wiem jak sobie poradzić, a raczej zapobiec tym skurczom.

Pozdrawiam,
P.

Witajcie, ja dziś zamiast spać po imprezce, to wstałam znowu raniutko, wczoraj wypiłam trzy szklanki pepsi i coś naładowana jestem:-D Tak sobie myślałam, że wszyscy piją to chociaż colą się pocieszę:baffled: Było milutko:-), że nie chciało się kończyć, tylko mój do pracy. A i tak do pierwszej siedzieliśmy, co prawda w domku, ale kiełbaski z grilla były pyszne:happy2:
Jutro do lekarza, ciekawe czy będzie usg bo w sumie dawno nie miałam, jestem ciekawa ile mały waży bo wczoraj chciałam zrobić fotkę na forum i jak zobaczyłam jak niewielki ten mój brzuszek w porównaniu z waszymi to nie wiem już czy to ok.

Panegirka magnez pomaga na skurcze, ja biorę filomag b6 jak się skurcze zaczynają.
Beata, chyba bijesz wszelkie rekordy:-)
Stopi pewnie się już bawi:-), podziwiam ją bo miałam możliwość też wyjazdu samochodem do Grecji i się nie odważyłam, teraz patrząc jak się czułam to troszkę żałuję, ale tego się nie przewidzi:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny :))

Czy któraś z was ma problemy ze skurczami w łydce? Często łapie mnie to w nocy i nie wiem jak sobie poradzić, a raczej zapobiec tym skurczom.

Pozdrawiam,
P.

ja jem dziennie jedna tabletke magnezu + B6 witamine i pomaga mi kiedys cąły czas skurcz i dretwienie rak teraz mam spokoj, oczem czasem sie zdarza ze zacyzna mnie chwytac skurcz wtedy wstaje syzbko (jak na moje molziwosci)i napinam mieśnie łydki

makro - ojj smaka cola mi narobiłas ze ho ho ! niestety ja trzymam sie wytyczonych zakazów i nakazów i coli pic nie moge bo podobno szkodzi . wiec zadowalam sie lizakiem cocacolowym :] ewentualnie pol skzlanki tonicu wypije .ehhh byle do lipca a na porodówce chyba kaze kazdemu odwiedzajacemu z kola przyjsc:] hihi

Ostatnia edycja:
Do góry