reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
moze włóz reke do lodowatej wody i sproboj sicagnac obrączke ? albo posmaruj zelem przeciw puchnięciu i obrzekom palec -to tez moze podziała ??Witam się poniedziałkowo.
Trzymamy kciuki za wszystkie maturzystki z naszego zacnego grona. Dziewczyny zdacie na 100%!!!
Anika wspomniała o puchnięciu.... ja próbuje ściągnąć obrączkę od paru dni i jakoś nie udaje mi się to. Dziś pójdę do jubilera... pewnie skończy się na cięciu bo już czasami czuję że mój palec nie ma czym oddychać.
Poza tym jakoś dziwnie sobie zaczynam wkręcać że mój synek przestał się ruszać.... :-zawstydzona/y: Bo zawsze czułam go codziennie, czasami prawie cały dzień a od wczoraj cisza.
A to chyba już dość długa przerwa????????
u mnie wcozraj sie mały nie odzywał prawie w ogole, ale zjadalam czekolade i zaczoł fikac :]
dzis jest lepiej bo daje o sobie znac co chwile :]
pukanie w brzuch działa :]Iwon- może Twoje maleństwo zmieniło tryb czuwania i rusza sie w nocy kiedy spisz? Poza tym tez czytałam, że po dawce czegoś słodkiego maluch dostaje energii i powinien zacząc fikac no i zawsze możesz popukać w brzuszek, może sie obudzi. Ja tak robiłam kiedy wydawało mi się, że za długa przerwa a mój M mówił, że mały mi sie odpłaci po urodzeniu i bedzie mnie budził w nocy.
U mnie tez się chmurzy ale nie mam tego za złe. Jestem zapalona ogrodniczka i wypatruje deszczu jak rolnik. Nie pamiętam zeby w którymś roku trawa wysychała juz w kwietniu. Nic dobrego to nie wróży...więc padaj deszczyku...
u nas tez sie pochmurno robi od rano ale jeszcze nic nie padało a skzoda bo przydałaby sie duuuza ulewa zeby ten kurz cały z ulic zmył bo przekopuja pol ulic bo zmieniaja kanalizacje i kurzu multum !
No to bedziemy trzymac kciuki za maturzystki :]Witam!
Polski mam już za sobą i raczej zalicze ogolnie nie było trudne tylko z odpowiedziami trzeba trafic w model odpowiedzi. Wypracowanie pisalam z Chłopów. Dzidzia pod koniec dawala mi popalic a jutro angielski i dalej prosze o trzymanie kciuków Pozdrawiam i zycze milego dnia ;-)
Co do brzucha to ja juz mam 112 ! cm
gabiaz
Fanka BB :)
Witamy się i my:-)
Oczywiście zaciśnięte kciuki za dzisiejsze maturki i jutrzejsze też;-)
Ja sobie właśnie funduję odpoczynek po pracy, ale kusi mnie coby poskładać łóżeczko bo dzisiaj przyszło Strasznie jestem niecierpliwa.... Nie wiem jak wytrzymam do porodu.... Chyba sobie wyjmę szybciej sama z brzucha moją lokatorkę;-):-) I znowu słonko wychodzi, a się zapowiadało na jakiś deszczyk, przydałoby sie trochę bo trawka nie rośnie i moje panie nie mają gdzie pójść i się popaść....:-(
Ja pranie zostawiam na razie, ale to dlatego, że nie chce mi się dwa razy robić tej samej roboty. Poza tym to się zastanawiam czego jeszcze mi brakuje i muszę powoli kompletować wszystko Zmykam pozytać pozostałe wątki
Oczywiście zaciśnięte kciuki za dzisiejsze maturki i jutrzejsze też;-)
Ja sobie właśnie funduję odpoczynek po pracy, ale kusi mnie coby poskładać łóżeczko bo dzisiaj przyszło Strasznie jestem niecierpliwa.... Nie wiem jak wytrzymam do porodu.... Chyba sobie wyjmę szybciej sama z brzucha moją lokatorkę;-):-) I znowu słonko wychodzi, a się zapowiadało na jakiś deszczyk, przydałoby sie trochę bo trawka nie rośnie i moje panie nie mają gdzie pójść i się popaść....:-(
Ja pranie zostawiam na razie, ale to dlatego, że nie chce mi się dwa razy robić tej samej roboty. Poza tym to się zastanawiam czego jeszcze mi brakuje i muszę powoli kompletować wszystko Zmykam pozytać pozostałe wątki
u nas łóżeczko stoi nieposkręcane i chociaż kusi to na razie nie skręcamy - ciągle nie wiem czy zdążymy z przeprowadzką przed narodzinami, jeśli tak to nie byłoby sensu teraz go rozkładać
a z praniem - zacznę jak w końcu ruszę tyłek do miasta i kupię proszek
na razie mam jutro dentystę a potem chcę wpaść do fryzjera, żeby się zrobić na bóstwo... tylko znając życie będę na wizytę czekać 2 tygodnie...
a z praniem - zacznę jak w końcu ruszę tyłek do miasta i kupię proszek
na razie mam jutro dentystę a potem chcę wpaść do fryzjera, żeby się zrobić na bóstwo... tylko znając życie będę na wizytę czekać 2 tygodnie...
El@83
Szczesliwa Lipcowa Mamcia
Dobrywieczor babeczki:-)
Adaaa-trzymam dalej kciuki ani sie nie obejrzysz a bedziesz to juz miec za sobaco do puchniec ..wszelakich konczyn to narzekac niemoge moze dlatego ze juz sie tak niewysilam fizycznie albo inny klimat no bo praktycznie upałow tutaj niema.kurcze widze ze u wszystkich praca wre jezeli chodzi o pokoiki dzieciecea umnie jeszcze nic trzeba by co popchnac do przodu..
jak tylko moj M bedzie miał chwile to poprosze go o pomalowanie pokoiku narazie niemam serca bo biedactwo non stop wpracy:-(a jak sie wkurze to moze sama wezme wałek ..filozofi wielkiej niema..tylko coby sie nienawdychac..to jest problem a uniknac sie chyba tego nieda
Adaaa-trzymam dalej kciuki ani sie nie obejrzysz a bedziesz to juz miec za sobaco do puchniec ..wszelakich konczyn to narzekac niemoge moze dlatego ze juz sie tak niewysilam fizycznie albo inny klimat no bo praktycznie upałow tutaj niema.kurcze widze ze u wszystkich praca wre jezeli chodzi o pokoiki dzieciecea umnie jeszcze nic trzeba by co popchnac do przodu..
jak tylko moj M bedzie miał chwile to poprosze go o pomalowanie pokoiku narazie niemam serca bo biedactwo non stop wpracy:-(a jak sie wkurze to moze sama wezme wałek ..filozofi wielkiej niema..tylko coby sie nienawdychac..to jest problem a uniknac sie chyba tego nieda
Ostatnia edycja:
....moze włóz reke do lodowatej wody i sproboj sicagnac obrączke ? albo posmaruj zelem przeciw puchnięciu i obrzekom palec -to tez moze podziała ??...
Kasiu wszelkie próby kończyły się fiaskiem. Zresztą pisałam o tym dokładniej.....
Moja obrączka wygląda teraz tak:
P.s.
El@83 możesz pisać normalnymi literami?? Bez kolorów w całym poście i nie używając pogrubienia?? Będę wdzięczna.
Twoje posty wyglądają jak wielki krzyk.
Z góry dziękuje!
Ostatnia edycja:
Witajcie Babeczki!
To ja, corka marnotrawna, wracam po dlugiej nieobecnosci Mam nadzieje, ze teraz przynajmniej do porodu bede miala czas na forum.
Nadal pracuje i ucze sie, chociaz teraz mam dwutygodniowa przerwe miedzysemestralna. Szkola polska juz sie skonczyla, zaczely sie wakacje, pozostalo tylko rozdanie swaidectw i dyplomow. Chodze jednak na zastepstwa.
Moi uczniowie zdali mature i teraz zaczeli doceniac szkole i za nia tesknic
Jutro ide do lekarza, ale chyba zadnych sensacji nie bedzie, chyba ze wieksza waga. Babel strasznie sie rozpycha, czesto nawet tchu nie moge zlapac i wogole mam wrazenie jakbym miala wszystko naciagniete do granic wytrzymalosci, ale tak poza tym jest nie najgorzej.
Nadal nie mozemy sie zdecydowac na imie, a tu juz czasu niewiele zostalo
Pozdrawiam Was serdecznie :-)
To ja, corka marnotrawna, wracam po dlugiej nieobecnosci Mam nadzieje, ze teraz przynajmniej do porodu bede miala czas na forum.
Nadal pracuje i ucze sie, chociaz teraz mam dwutygodniowa przerwe miedzysemestralna. Szkola polska juz sie skonczyla, zaczely sie wakacje, pozostalo tylko rozdanie swaidectw i dyplomow. Chodze jednak na zastepstwa.
Moi uczniowie zdali mature i teraz zaczeli doceniac szkole i za nia tesknic
Jutro ide do lekarza, ale chyba zadnych sensacji nie bedzie, chyba ze wieksza waga. Babel strasznie sie rozpycha, czesto nawet tchu nie moge zlapac i wogole mam wrazenie jakbym miala wszystko naciagniete do granic wytrzymalosci, ale tak poza tym jest nie najgorzej.
Nadal nie mozemy sie zdecydowac na imie, a tu juz czasu niewiele zostalo
Pozdrawiam Was serdecznie :-)
dosia24
Lipcowe mamy'09
witam poniedzialkowo...
mam nadzieje ze naszym maturzystkom wszystko dobrze dzis poszlo, ale oczywiscie kciuki zacisniete dalej...
Iwon, kurcze szkoda tej obraczki. ja juz tez w niej nie chodze...raz tak bylo ze nie moglam jej sciagnac, na szczescie rano zeszla....
mam nadzieje ze naszym maturzystkom wszystko dobrze dzis poszlo, ale oczywiscie kciuki zacisniete dalej...
Iwon, kurcze szkoda tej obraczki. ja juz tez w niej nie chodze...raz tak bylo ze nie moglam jej sciagnac, na szczescie rano zeszla....
reklama
szkoda obrączki :-(
da się z niej jeszcze coś zrobić - w sensie naprawić??
Na szczęście tak Ale złotnik stwierdził, że póki co powinnam się wstrzymać i dopiero po porodzie ja naprawiać. :-( Bo nie wiadomo czy mi się rozmiar nie zmieni.. ? Tak więc grzecznie się zgodziłam. :-)