reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam się sobotnio
dziś sobie odpocznę na świeżym powietrzu teściowa zadzwoniła żebyśmy przyjechali na ciacho do nich to jest wspaniały pomysł z jej strony bo potrzebuje tego po tygodniu w blokowisku żeby po oddychać świeżym i leśnym powietrzem

reklama
Witajcie kochane :-):-):-) teraz będę pisać posty na raty bo forum wycina mi numerki ;-) Od dwóch dni jak znajdę chwile i zaczynam się produkować, chcę ponadrabiać zaległości to wywala mnie z forum :-( Wpadłam na pomysł, że kopiuję sobie odpowiedz na e-mail i tak jak teraz mogę spokojnie je wstawić :-)

USG zaliczone :-) Mimo mojej apteki w organiźmie wszystko z małersiczką wiercipiętką ok :-) Roxanka dobija 1 kg :-) Nogi ma po tatusiu ;-) końca nie widać :-) Tatuś był w szoku jak zobaczył małersiczkę na ekranie, jeszcze chwila i był by zawał :tak: Zacisneło mu gardło i by nam się odważniak udusił :-) Teraz cały czas marudzi, żebym na brzuszek uważała bo ona jest w środku ... czy ja dobrze zrobiłam zabierając go na foto-sesją :-):-):-) Postaram się Wam ją zaraz przedstawić :-) Mam nadzieję, że się uda ;-)

ROXAKNA :-)

Valija ja jestem całkowicie zdecydowana na CC. Po rozmowach z ginem, że ciężko jest tak na 100% załatwić CC postanowiłam się zakredytować i zafundować sobie ordobinę luskusu czyli urodzić prywatnie. W mojm wieku na drugą dzidzię czasu raczej nie styknie więc rodząc tylko raz chcę mieć miłe wspomnienia i święty spokój ... :zawstydzona/y: Co do nagonki na CC masz całkowitą rację :tak: gdzie nie wspomnę, że chcę rodzić przez CC patrzą na mnie jak na trendowatą ... Podziwiam kobiety rodzące SN ale czy to znaczy że muszę nacierpieć się tak jak one ... Jaki to ma sens ... Co to daje ... W klinice gdzie chcę rodzić nawet w czasie CC TŻ może być przy mnie tylko po co mam go katować takimi widokami ...
Co do mebelków dla bebisia :-) urocze :-):-):-)
stopi69 kochana bardzo Ci współczuję tych nudności i życzę maxik zdrówka dla Ciebie i Leneczki :-):-):-) no i oczywiście GRATULECZKI ukończenia szkoły rodzenia :-):-):-) Teraz jesteś mama wykwalifikowana :-):-):-)
makro10 mam to samo :tak: totalny brak koordynacji ruchowej , aż mnie czasami szlak trafia z bezradności ... mam nadzieję, że to przejdzie z czasem ;-):tak:
bezsenna jeżeli masz problemy z oddychaniem powiedz o tym swojemu ginowi ... u mnie od tego zaczeły się kłopoty ze zdrowiem i wylądowałam w szpitalu :-(
Magduska witaj po forumowej labie :-):-):-)
robaczek_25 Kasiurek1983 AsiaJan86 współczuję :-:)baffled: to horror dla kobiety rodzić w takich warunkach ... Będziemy z Wami w czasie porodu całym serdusiem :-):-):-)

Teraz pozostaje mi życzyć Wam milusiego słonecznego dzionka , bo my na 13 uciekamy na psie spotkanko na pola mokotowskie :-) oj będzie się działo :-) Jeżeli necik będzie działa i forum mi pozwoli to odwiedzę Was kochane wieczorkiem :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Beatka - sliczne masz dzieciatko, gratuluje :tak:Kurde, w Krakowie jest jedna klinika prywatna gdzie bez problemu mi zrobia cesarke ale slyszalam ile to kosztuje i chyba znajde sobie okuliste ktoremu dam w lape... W srode id do mojego gina na kontrole to zobaczymy co on powie...

Juluszka - ja mam wrazenie ze majowy numer M jak mama jest poswiecony tematowi - jak to okropnie jest karmic cycem. Zobacz ze wiekszosc wspomnien lasek to traumy :baffled: A co do problemow z oddychaniem to na 10 moich przyjaciolek ktore rodzily 5 rodzilo drogami natury, 5 cesarka i te co rodzily naturalnie to dzieci mialy probloemy z oddychaniem bo je podduszono itp., lezaly pod namiotami tlenowymi wiec mysle ze tez nie ma reguly :-) a poza tym w zadnej gazecie nie napisza Ci ze casarka jest ok bo to jest niepoprawne politycznie - lepiej isc na wodke z ginekologiem i podpytac "poza konkurencja" ;-)

Robaczek - ja tez mam kryzys kobiecosci - czuje sie gruba, niezdarna, opuchnieta. Na szczescie ten cellulit co mamy teraz to cellulit wodny i zniknie po ciazy :tak: Po cesarce nie mozna tez od razu rzucac sie na jedzenie i ma sie kroplowke wiec mam nadzieje ze w ciagu tych 5 dni (bo tyle sie chyba lezy w szpitalu po cesarce) zgubie co nie co :eek:

Fioletowa - czytalam o personie i brzmi bardzo kuszaco ale niestey nie mozna tego stosowac w okresie karmienia piersia... Kurde, najgorsze jest to ze bralabym hormony ale po pierwsze 30stka na karku a po drugie juz widze jak wracam do palenia - tak mnie korci ze az mnie zwija jak widze mojego meza na tarasie z zimnym piwkiem i papieroskiem :baffled:

Milego dnia laseczki!

Witam :)
Wczoraj oficjalnie zakonczyłam szkolę :) i mam to średnie wykształcenie jeszcze tylko matura i mam spokoj :) Studia w tym roku sobie odpuszcze zrobię rok przerwy i jakoś to bedzie.:-)Ogolnie jak na to że w tym roku tyle opuszczalam mam naprawde przyzwoitę swiadectwo wstydzić sie nie musze.:happy:
Przy okazji chcialam zapytac jak rozmiary waszych brzuszków bo mój jest jakiś mały jak na 27 tydzien lekarz nic nie mówi, martwię się,że dzidzia jest albo malutka albo ma za mało miejsca :nerd:

Beatko - gratuluję pięknej córuni. Ja na usg idę dopiero 7 maja w 32 tygodniu i mam nadzieję, że Szymonek tym razem nie będzie się przytulał do ścianki macicy i uda się ładnie sfotografować :-)
a z ciekawości... powiedz mi ile płaciłaś za USG w CM 'PRAGA'?

Valija
chciałabym w to wierzyć że ten cellulit zniknie choć trochę bo odkąd jestem w ciąży jest naprawdę koszmarnie....
Adddaaa
gratuluję ukończenia szkoły:-)
a wielkością brzucha się nie martw bo to sprawa naprawdę bardzo indywidualna, są kobiety które mają naprawdę małe brzuszki a są i takie którym rośnie brzuszek spory i w każdym przypadku jest prawidłowy także nie martw się bo widocznie maluszek ma dużo miejsca w środku i nie wypycha się na zewnątrz;-)

Ja się witam i zmykam. Remont pełną parą i nie mam na nic czasu. Poczytałam Was troszkę i tyle ze mnie pożytku.
Beata Roxanka śliczna jest. Gratuluję córuni.
Nie gniewajcie się ale tylko tyle zapamiętałam.

valija - no ja sobie mysle ze na ten pierwszy okres po porodzie i karmienie to bede sie musiala przeprosic z gumkami, niestety moja ginka juz mi dawno powiedziala ze ona mi hormonow nie wypisze [zanim sie dowiedzialam o wadzie serca to chyba przez 2 czy 3 lata bralam] a potem znow persona - ja po prostu nie mam innego wyjscia - albo gumki albo to [bo w jakies tam globulki to nie wierze ;-) ]

beata gratuluje fotek :-)

adddaaa gratulacje skonczenia szkoly, a ro przerwy po maturze nie jest taki straszny tym bardziej ze bedziesz miec maluszka [sama tez czekalam ze studiami bo sie nie moglam zdecydowac ;-)]

Witam sie kobietki z doskoku :-)....czasu mi normalnie, brak doba za krotka ;-)a do tego piekne sloneczko nie pozwala do kompika usiasc ;-),echhh.....pózniej ponadrabiam Was słoneczka a tera spadammmmm ...

Miłego dnia...:-)

reklama
Witam :happy::happy:

Ja mam dziś niemoralnego lenia....Wstałam, zrobiłam obiadek i już mi się odechciało wszystkiego.... No cóż chyba taki dzień:-:)-p

Ja się witam i zmykam. Remont pełną parą i nie mam na nic czasu. Poczytałam Was troszkę i tyle ze mnie pożytku.

Asiu ... bo zaczynam tęsknić za Twoimi wiadomościami:zawstydzona/y::tak::tak::tak:

Witam :)
Wczoraj oficjalnie zakonczyłam szkolę :) i mam to średnie wykształcenie jeszcze tylko matura i mam spokoj :)

Ada gratulacje. :-) Maturę zdasz na 5! Masz wsparcie w brzuszku...;-):-D:-D

USG zaliczone :-) ..... Postaram się Wam ją zaraz przedstawić :-) Mam nadzieję, że się uda ;-)

Beatko piękna masz ta córunię:-)

Do góry