Beatka - sliczne masz dzieciatko, gratuluje
Kurde, w Krakowie jest jedna klinika prywatna gdzie bez problemu mi zrobia cesarke ale slyszalam ile to kosztuje i chyba znajde sobie okuliste ktoremu dam w lape... W srode id do mojego gina na kontrole to zobaczymy co on powie...
Juluszka - ja mam wrazenie ze majowy numer M jak mama jest poswiecony tematowi - jak to okropnie jest karmic cycem. Zobacz ze wiekszosc wspomnien lasek to traumy
A co do problemow z oddychaniem to na 10 moich przyjaciolek ktore rodzily 5 rodzilo drogami natury, 5 cesarka i te co rodzily naturalnie to dzieci mialy probloemy z oddychaniem bo je podduszono itp., lezaly pod namiotami tlenowymi wiec mysle ze tez nie ma reguly :-) a poza tym w zadnej gazecie nie napisza Ci ze casarka jest ok bo to jest niepoprawne politycznie - lepiej isc na wodke z ginekologiem i podpytac "poza konkurencja" ;-)
Robaczek - ja tez mam kryzys kobiecosci - czuje sie gruba, niezdarna, opuchnieta. Na szczescie ten cellulit co mamy teraz to cellulit wodny i zniknie po ciazy
Po cesarce nie mozna tez od razu rzucac sie na jedzenie i ma sie kroplowke wiec mam nadzieje ze w ciagu tych 5 dni (bo tyle sie chyba lezy w szpitalu po cesarce) zgubie co nie co
Fioletowa - czytalam o personie i brzmi bardzo kuszaco ale niestey nie mozna tego stosowac w okresie karmienia piersia... Kurde, najgorsze jest to ze bralabym hormony ale po pierwsze 30stka na karku a po drugie juz widze jak wracam do palenia - tak mnie korci ze az mnie zwija jak widze mojego meza na tarasie z zimnym piwkiem i papieroskiem
Milego dnia laseczki!