reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

trzeba sprawdzac samochody, lata temu moj tata kupil samochod po dluuugiej przerwie, a my jestesmy taka troche naiwna rodzina - wierzymy ludziom, niewypadkowy samochod okazal sie samochodem po czolowce z rozjezdzajacymi sie osiami, mechanik polecil mojemu tacie wycieczke do kosciola w celu podziekowania za to ze jeszcze zyje, bo samochod mogl sie rozwalic w kazdej chwili
ja jezdze uzywanym polo, ale juz madrzejsi po szkodzie kupowalismy go za posrednictwem warsztatu naszego znajomego i odpukac samochod juz ponad dwa lata bez zadnych napraw
niestety ludziom nie mozna wierzyc w tak waznych sprawach - a samochod to kwestia zycia

reklama
Najgorsze samochody są w komisach, w zeszłym roku moja mama chciała kupić autko z 2004 roku duże rodzinne no i za sporą kaske... zwiedziliśmy wszystkie komisy w mazowieckim i okolicy każdy był bity mniej więcej ale był... A Ci z komisów jak się do nich dzwoni i pyta się czy zgodzi się na sprawdzenie w serwisie to niby się zgadzają a po przyjeździe zaczynają marudzić i wkońcu nie chca jechać. w końcu kupiła autko które był robione ale facet sam przyznał co było i pokazał nawet zdjęcia jak wyglądały uszkodzenia. Ludziom teraz nie można ufać wszystko trzeba sprawdzać...

Witam się i my po przerwie :-):-):-) Za dużo obowiązków i robotki, za mało czasu dla siebie a konca remontu nie widać :no: ... Jedyne co to mogę się Wam pochwalić :-) mój psiak zakończył Championat Polski :-)
Na czwartek zapisałam się na 4d i zabieram TŻ ;-) on chyba padnie na zawał :-) Byłam obejżeć klinikę i wstępnie się zapisać :tak: robią całkiem miłe wrażenie i jest czysto i przyjemnie :-)
Życzę Wam uroczego dzionka i lecę w miarę możliwości ponadrabiać zaległości :-)

beata tez masz studniowke :-D
w sumie jako ostatnie cztery robimy imprezke ;-)
no teraz to juz z gorki i lada chwila po kolei bedziemy witac nasze maluszki, dzis jestem na etapie "nie moge sie doczekac" chociaz jeszcze pare dni temu mialam panike przed porodem i "umawiałam" się z synkiem że zostanie w brzuchu ;)

w niedzielę gdy była u mnie koleżanka z córeczką, to usiłowała małej wytłumaczyć że mam dzidzie w brzuchu (wiki ma prawie 2 lata) ta podeszla do mnie zadarła mi bluzkę i mówi "pokasz"
słodkie to było

Witam :-)

Dziewczyny gratuluje studniowki :-)

Co do aut to ja swoje do komisu wstawialam ,bo w taki sposob o wiele wszybciej sprzedalam swoj niz na allegro. To wszytsko zalezy od komisu i od tego co klient powie. Klient wypelnia dane pisze czy powypadkowe czy nie. Ja oddalam swojego peugota 206 do komisu w dobrym stanie.I koles co kupowal pojechal sobie do warsztatu peugota sprawdzic jego stan techniczny. komis nie robil problemow. Ok mial 9lat, ale nie bity, duzo w nim wymienilam na nowe przed sprzedaza, ale jak to 206 wiadomo,ze w farncuskich samochodach siada elektryka i tylnia belka. I ja wiem, ze gdybym teraz nim jezdzila jescze to miala bym caly czas przygody. Jak 9lat sprawowowal sie niezawodnie to teraz musi sie cos zaczac dziac. A zmienilam samochod, bo chcialam wiekszy, w sumie na pocztaku ciazy, tylko jesczcze nie wiedzialam ,ze jestem w ciazy :tak::tak:

JULUSZKA - ja uzywalam la-rosch posay z apteki. Dla mojej skory super kremy. Teraz jak budzet mam malutki to uzywam Perfecta mama Dax cosmetics - tani, fajnie pachnie i jestem pod wrazeniem jak nawilza moja skore. Ale to juz indywidualna sprawa kazdej z nas.

Adddaaa witamy w Naszym gronie.
Ja mam dziś kłopoty z logowaniem się. Dawid wyłącza prąd i co trochę muszę się zalogowywać.
My mamy forda mondeo i jakoś odpukać dobrze się sprawuję. Byłam zła jak Dawid go kupił ale jak go zobaczyłam to zmieniłam zdanie. Poza tym w lipcu ub roku teściowa przestawiała go na podwórku i uderzyła nim w płot-akurat Dawid na urlop za Szkocji wrócił-ale był zły. A potem parę dni przed ślubem w październiku sarna mu na maskę wyskoczyła i to w szczerym polu. Na szczęście wszystko porobił i nim śmigamy. Ja nie mam prawka to i tak jestem tylko pasażerem.
Zmykam robić drugie danie.
Ja żadnych kremów nie używam-nie lubię i dlatego.

witaj adddaaa - napisz prywatna wiadomosc do mamusiaM i wtedy ona umiesci cie na liscie :-)

asia ja z logowaniem mialam problemy az do wczoraj, co chwila zamykalo mi sesje i musialam od nowa wstukiwac login i haslo, ale od wczoraj juz mnie nie wywala

reklama
Witam kobietki

Ale ja sie dzisiaj zle czuje,mdli mnie,słabo mi,jakies napady ciepła,juz czasami nie wiem co jest grane do cholery :wściekła/y::-:)wściekła/y:....dopiero co wstalam z wyrka bo mojego nie było,pojechal zamowic meble,wiec troszke mu zeszlo a ja czekalam az przywiezie mi buteleczke coca-coli,łykłam na jedna noge i jest git ;-),dobrze ze corcia juz taka ze sobie ze wszystkim poradzi z drobna pomoca mamusi ale za duzo czasu nie trzeba jej poswiecac...grzecznie sie bawiła,ogladala bajki pograla chwile na kompie a mamusia trup-eba-gleba zdychala na kanapie :-:)szok::-(....

Mi sie jakis czas temu pokazaly straszne palmy na twarzy i smarowalam je sudocremem,teraz mam podobne palmki na rekach ale ciezko mi schodzą nawet mimo ze smaruje ale drapie bo swedzi....a co do rąk to zawsze mam suche i smaruje dove,kamill senseativ....

Adddaaa witaj :-)

No i ide sie dalej walnąć bo mi starsznie nie wygodnie,bobo mnie kopie po zeberkach,chyba go gniote i mu niewygodnie.......ach te nasze kochane szkrabki....

Spokojnego dzionka :-)

Do góry