reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Bezsenna witaj u lipcóweczek :-):-):-)

Ja rodzę SN,córcię też tak rodziłam i w sumie jakbym teraz miała miec cesarke to sobie nie wyobrażam :no: to jest powazna operacja i tez sie boje i ogolnie jest ciezko juz po wszystkim....nie biore w ogole innej opcji pod uwage tylko SN ;-)...

Mnie dwa dni temu golił mój M i tak sie ubawilismy :-D:-):-D ....a co sie strachu najadłam :szok: a jak długo to trwało ;-) o losie....juz mu tylko daje nogi do golenia a z resztą daję sobie radę sama :-) no i paznokietki tez dałam rade jeszcze obciąc a M mi pomalował no i nawet nawet mu to wyszło :tak:;-):tak:.....

Miłego wieczorku i spokojnej nocki :-)

witam Was moje lipcóweczki kochane!!!

wczoraj ciężki dzień miałam, rano badania, poźniej do pracy pojechałam i siedziałam tam do 16,a później mnie nerwoból obok lewej pachwiny tak zapał,ze kolega z pracy mnie do domu przywiózł, bo autobusem nie dojechałabym...a męża jeszcze nie ma w domu, dzis dopiero wraca od szwagierki, a ona poki co jeszcze sie trzyma, chociaz stan jest poważny...

wieczorkiem tez usiadłam do pracy ( kończyłam to co zaczełam w pracy i nie skończyłam) i tak mi sie siedziało do 12 w nocy :eek:

a dzis juz od 7 nie moge spać... i cholera mam wrażenie,ze przeziębienie mnie łapie, wczoraj rano troche zmarzłam...:crazy:

witam wpadałam powiedziec ze z autka nic nie wyszło no jak nie to to inne, jezyk obcy dzis zaliczylam wiec chodz to sie udało pozdrawiam i lece padnieta spac

Kasiurek nie ten to następny samochód tak jak piszesz. Pamiętam jak myśmy kupowali saochód to troche ześmy sie tego naoglądali, ale zato kupiliśmy to co chcieliśmy. Gratuluje zaliczonego egzaminu!

Dziewczyny a ja mam do wszystkich Was taką sprawę i liczę na radę. Od jakiegos tygodnia mam suche plamy na twarzy. Z kremów do twarzy uzywam i uzywałam przed ciążą jakiś czas krem AA 25+ i to w zasazie tylko wtedy, kiedy miałam rzeczywiścieeściągniętą cerę, zawsze po nim miałam idealna, ale teraz nie pomaga. Moze mi napiszecie czego Wy używacie,zeby cere nawilżyć. Mam jeszcze problem z szorstkimi dłoniami ( nie od wewnątrz, tylko na zewnątrz), nie chce uzywać nivei i dove, bo mają metale cięzkie i sie boje.
:eek: help!!!

miłego dnia zyczę :-D
idę zrobić sobie sniadanko i kawę latte, bo jakaś klapnięta jestem:tak:

Witam sie porannie.
fioletowa, juluszka i robaczku25 gratuluje 100 dniówki :-)

co do kremu to nie pomoge. szczerze mówiac to do twarzy tez uzywam kermy AA a do rak nie uzywam teraz zadnego bo i tak smaruje cialko 2 razy dziennie kremami, balsamami wiec mam nawilzona skóre.

Witam
Mieszkanie u rodziców ma jednak dużo plusów przede wszystkim jestem mniej zmęczona ale remont dopiero się zaczął wiec liczę na miesiąc takiej laby :-D

Januszka ja do twarzy uzywam krem nivea z tym że ja widzę że w ciąży mi się cera
poprawiła ;-) a do dłomi oliwkę bo tak jak ty też mam strasznie suche dłonie

Kasiurek1983 jak nie ten to inny ja na początku miesiąca przezywałam ten koszmar poszukiwanie samochodu ale na szczęście drugi wybrany samochód okazał się strzałem w 10 i jesteśmy z mężem bardzo zadowolenie trzymam kciuki aby i tobie tak szybko się udało znalezć samochód

do Twarzy uzywam oliwki baby dream jak i na całe ciało z tym ze smamure ryjek oliwka ide sie kapac ona po wpływem ciepła wchodzi w ksore pozniej myje twarz i smaure dotychaczosym krem cyzli nivea niebieska :] i tyle

a co do auta to juz sie napialam bo zawsze chcialam punto no ale nie mozna miec wsyztskiego anie ma co kupywac na sile skzoda tylko ze od 6 tygodni pozyczamy samochodzik od rodzicow lub tesciow a wiaodmo jak to jest jedni lub drudzy chca jechac na zakupy, ale dzis tez nieslubny jedzie ogladac autko wiec moze bedzie fajne takie na zdjeciach i z opisu jest ale wiadomo ze z prawda czesto sie mijaja tacy ludzie kotrzy zmaieszczaja ogłoszenia. no nic lecze na uczlnie CMOK

reklama
co do kupowania auta, to pamietam jeszcze jak mój mąz dzwonił i pytał czy samochód jest powypadkowy, to w słuchawce brzmiało " nie nie, nie miał wypadku", ale jak mąż mówił "to w takim razie nie ma problemu,zeby pojechać na warsztat przeze mnie wybrany, zeby sprawdzic grubość lakieru np. i inne usterki, a jak sie okaże,ze jest bity to Pan zapłaci za takie sparwdzanie", no to już nie każdy był pewny swego. Tylko jak ktoś był pewien, to sie zgadzał na takie wożenie auta dowarsztatu na "obserwacje"

a co do kremików, to do ciała używam oliwki do masażu z zieloną herbatą z mydlarni- jest super, wydajna i nawilża brzyszek, biust i pupę, czasami uzywam innej oliwki dla dzieci(jonhsona) i własnie tej drugiej zaczełam uzywać równiez na twarz i dłonie. Ale przed kąpiela nie próbowałm na policzki sobie oliwki nałożyc, dzis spróbuje...

Do góry