reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Kasiurek
gratuluję studniówki!!!

ja się ostatnio też rzadko maluję, no chyba że gdzieś idę choć i tak zdarza mi się wyjść bez makijażu... a w domu to po co, i tak widzi mnie tylko rodzina ew. jakiś sąsiad to komu by się chciało...
zresztą jak idzie lato to też ograniczam kosmetyki do makijażu do minimum, bo w upały i tak wszystko ze mnie spływa i wyglądam gorzej niż bez nich:baffled:

wczoraj mi się śniło że kupowałam wózek, a dziś że pojechałam na porodówkę ale trochę za wcześnie bo... o całe 3 miesiące i lekarz kazał mi wracać do domu, chyba za dużo myślę o tych sprawach i w nocy wszystko wraca w snach

Goteczka
nie zamartwiaj się na zapas, po co maluszek ma się denerwować razem z tobą, do powrotu do pracy jest trochę czasu i jest szansa że wszystko się ułoży, ja wiem że praca jest ważna, zwłaszcza że ja nie mam żadnej i będę mieć problem ze znalezieniem jej ale nie na tyle żeby to się odbijało na dziecku a ono się stresuje razem z tobą

reklama
witam sobotnio :-)
tez dzis mialam dziwne sny, ale mam hehe budzik, mialam jakis koszmar i chyba zaczelam sie denerwowac przez sen i synek to poczul i kopniaczkami obudzil matke ;-)
potem juz jakos poszlo

Witam!

Widze ze wszystkim sie udziela to złe spanie....ja spałam dzisiaj koszmarnie...nie moglam sie doczekac rana...moze to pogoda albo cisnienie rosnie........

Witam was kochane w ten nieladne sobotnie popoludnie!!

Jestem zla bo nic mi dzisiaj nie wychodzi!! Napisalam posta a tu jak juz mialam wysylac to mi (nie wiem jak) wszystko zniknelo!! Teraz musze pisac od nowa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ze nie chce mi sie znowu bo i tak nie pamietam co napisalam to bede sie streszczac :wściekła/y::wściekła/y:
Spalam dzisiaj beznadziejnie! wszystko mnie boli,a co do snow z dzidzia to tez juz takie mam :-):-):-):-):-):-) Dosyc czesto sni mi sie moja dziewuszka :tak::tak::tak::tak::tak:
Kasiurek GRATULUJE STUDNIOWKI !!!!!
Pozdrawiam was i wpadne jeszcze potem na bb :tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny mam tez taki problemik...od prawie 3 tygodni nie przytylam ani grama.to normalne?? bo slyszalam ze w tym miesiacu powinno sie juz tak ok 0,5 kg na tydzien przytyc!! nie wiem czy to mala nie rosnie czy mala moze rosnie a ja chudne...nie mam pojecia!! boje sie troche zeby dzidzi sie nic nie stalo. czy to normalne ze waga moze stanac?? a musze dodac ze jem caly czas tyle samo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Faktycznie dzisiaj jakiś koszmarny dzień. Od samego rana chodzę jakaś zaspana jakby mi ktoś czymś ciężkim dał po głowie. Nie mogę się zabrać do żadnej roboty. Może trzeba kawę wypić ale nie wiem czy coś da. Nastrój też zrobił się taki jesienny, za oknem deszcz i plucha :no: Ale mojemu synkowi to chyba nie przeszkadza bo wierci się jak najęty.:-p

Witam

Ja przez chorobsko nie pojechalam do kolezanki na dzialke na bociankowe.Rodzi w sierpniu :-) Przeziebienie trzyma mnie caly czas.... :-:)-:)-(
Tym bardziej jestem zla , gdyz dzis jest wernisaz i pokaz mody Downtown, a ja chora :-(. To dosc specyficzne wydarzenie, jakich malo w naszym kraju. Modelami sa dzieciaki (raczej juz dorosle osoby hehhe) z zespolem Downa. I min. moja siostrzyczka jest modelka w tym pokazie , wiec dla niej to wazne wydarzenie. Powinnam tam byc!!!W wysokich obcasach jest fajny artykul ze zdjeciami modeli :tak::tak:

AGNIESZKA - co do wagi, to ja mam ten problem juz dlugo... Waga w pewnym momencie poszla mi w gore i zatrzymala sie na 2,5kg na plusie od poczatku ciazy.... Codziennie sie waze o tej samej porze i nic..Dzis nawet poszla mi znow w dol :-( Mi sie oberwalo od lekarza za maly przyrost wagi. Jem dwa razy wiecej i nic... wiec nie mam juz pomyslu... przed ciaza latwo bylo mi porzytyc, bo jadlam duzo slodyczy. Teraz czasem wciskam w siebie slodycze na sile ,zeby przytyc!!!
Teraz to 0,5kg na tydzien powinnysmy tyc.

Stopi
przykro mi że tak wyszło z tym pokazem:-(, niestety czasem tak się paskudnie wszystko układa, życze ci dużo zdrówka

dziewczyny chętnie bym wam oddała kilka kg bo u mnie jest ich aż za dużo:-:)-(

ja chcę zastopować tempo tycia ale czy się uda to się okaże...

Stopi - kuruj się szybciutko! Szkoda, że pokaz Cię ominął bo musiał być naprawdę niesamowity. Właśnie - dosłownie przed minutą - oglądałam zdjęcia w 'Wysokich obcasach' i aż mordka mi się uśmiechnęła - piękne zdjęcia i super podpisy!!!!!!! (jeżeli trafnie obstawiam, że Twoja siostra to Julita - to wygląda jak najprawdziwsza gwiazda). Naprawdę super pomysł na zdjęcia! Nawet chciałam Wam napisać właśnie o tych zdjęciach a tu proszę... wyprzedziłaś mnie... - telepatia czy co? :-)

Ostatnia edycja:
Dzieki Stopi za odpowiedz.Miedzy nami jest ta tylko roznica ze ja wczesniej w ciazy juz 10 kg przytylam i dopiero jakis czas temu mi stanelo...nie wiem czy teraz dzidzia z moich waleczkow zapasy bierze czy jak mam na to patrzec.:-D:-D:-D:-D:-D Boje sie tylko o dziewuszke zeby bylo z nia wszystko dobrze.:-:)-:)-:)-(

reklama
Ja tez jestem za braniem kosmetykow - co prawda sama nie maluje sie prawie wcale ale uwazam, ze dbanie o wyglad jest rownie wazne jak inne "sprawy na glowie" i niektore dziewczyny nie umalowane wygladaja po prostu koszmarnie albo im sie wydaje, ze tak wygladaja, wiec jesli to ma poprawic humor i wprowadzic w dobry nastroj to jestem jak najbardziej za.

Matylda zgadzam się z Tobą całkowicie, zresztą, co to komu przeszkadza? a jak komuś innemu z tym lepiej w lustro patrzeć to czemu nie. Po porodzie nie zawsze wyglądamy i czujemy się atrakcyjnie... obolałe, sflaczała skóra, wory pod oczami i spierzchnięte usta - taki Zombie Look ;-) Ja tam spakuję delikatny podkład, jak poczuję potrzebę to go użyję w szpitalu nawet za cenę zgryźliwych uwag tych co wolą wyglądać jak upiór :-p

Witam

Ja przez chorobsko nie pojechalam do kolezanki na dzialke na bociankowe.Rodzi w sierpniu :-) Przeziebienie trzyma mnie caly czas.... :-:)-:)-(
Tym bardziej jestem zla , gdyz dzis jest wernisaz i pokaz mody Downtown, a ja chora :-(. To dosc specyficzne wydarzenie, jakich malo w naszym kraju. Modelami sa dzieciaki (raczej juz dorosle osoby hehhe) z zespolem Downa. I min. moja siostrzyczka jest modelka w tym pokazie , wiec dla niej to wazne wydarzenie. Powinnam tam byc!!!W wysokich obcasach jest fajny artykul ze zdjeciami modeli :tak::tak:

Zdrówka kochana, pokaz na pewno wypadł świetnie :tak: Za rok sobie odbijesz :-)

U mnie goście, więc zerkam do Was na chwilkę i właściwie to już zmykam :-)

Do góry