reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

Czarodziejka fajny ten suwaczek dzięki:-).

Kwaitek84 ja też bym nie czekała tylko jechała na dyżur do szpitala. Przebadają Cię, jeśli coś się dzieje to szybko zadziałają, a jak to nic takiego to Cię uspokoją.
Ja jak wylądowałam rok temu na pogotowiu to było już za późno:-(.

reklama
Antkowa dziękuję bardzo za słowa otuchy. Dziś o wszyściutko lekarza wypytam:-):-):-).
kwiatek84 jesteśmy z Tobą, mam nadzieję ze to nic groźnego.3maj się dzielnie

wychodzi ze miedzy 4 a 5 tyg :)
dzisiaj jedziemy do tesciow powiedziec im, tesciowa jest gine wiec chce ja troche o wszystko wypytac i pokazac wyniki badan, jak cos zasugeruje to pojade do swojej lekarki, podobno usg najlepiej w 6 tyg robic :)

musze wam powiedziec ze w sumie to mam strasznie dziwne odczucia...
trochee sie boje...

ale jestem tez baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo szczesliwa :)

naczytalam sie za wszystkie czasy....
:-D
od niedzieli nie zagladalam wiec bylo co nadrabiac:-)
witam nowe mamuski:)

a ja teraz nie mam juz sily nic pisac, bo zmeczylam sie juz tym czytaniem:):)

zazdroszcze wam tych usg i reszty...
ja czekam do konca 18 tc:baffled: na pierwsze :-(
przynajmniej badania mialam:)
i wszystko ok, toxo przechodzona jak bylam mala:)
betka wysokkaa:)
oficjalny termin na 12 lipca:)

ja wczoraj nalepilam pierogow:):)
z kapustka i grzybkami:) pychaa:happy:
zapraszam:):)

Ufff juz przeczytałam wszystko ale wy produkujecie niemożna was zostawic na 2 godziny hehe :-D:-).
Mój kacperek miał robiona kołyskę taką dużą i derwnianą na zamówienie ale nie mielisny jej gadzie postawic jak mały wyrósł, więc ją sprzedaliśny a w tej chwili jestem zdecydowana na zakup łózeczka turystycznego ma duzo fajnych bajerów i można je złozyc. Zakupów taż narazie nie robie bo uważam ze jeszcze za wcześnie małe ubranak oddałam dla sąsiadki więc bede musiała małe ciuszki z kompletować, leżaczka, wóżka niemam też bo wózek raczej drugiego dziecka by nie przeżył. Zakupami większymi zajmę sie dopiero w maju a ciuszki stopniowo bede kompletować.
Sam dziekuje rybka była pyszna mniam

Ostatnia edycja:
Natalia to już tak świątecznie z tymi pierogami.;-) Ja uwielbiam, chociaż sama nie potrafię zrobić. A może nie chce mi się spróbować;-)

Kaśka mnie mama nauczyła robić pierogi, ale też mi się nie chce;-), częściej od niej przywożę.

Dziewczyny, zanim odbiorę wyniki zaczęłam szukać czegoś na temat właściwego poziomu progesteronu i znalazłam taką tabelkę

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Progesterone during menstrual cycle[/FONT]​
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Day 1-14 [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] >1 to 1.5 ng/ml[/FONT]​
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Day 15-28[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]2-28 ng/ml[/FONT]​
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Progesterone during pregnancy[/FONT]​
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]First Trimester[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]9-47 ng/ml[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Second Trimester [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]17-147 ng/ml[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Third Trimester[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]55-200 ng/ml[/FONT]

Może Wam tez się przyda :-)

reklama
:baffled: widzę że się delikatnie mówiąc trochę rozjechała... W takim razie jeszcze raz to co dla nas najważniejsze
Pierwszy Trymestr 9-47 ng/ml
Drugi Trymestr 17-147 ng/ml
Trzeci Trymestr 55-200 ng/ml

Do góry