reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Tomtom ale romantyczna historia Zazdroszczę Ci że jesteś akuart we Włoszech. Ja zawsze narzekam, że jak już wyemigrowałam to czemu nie do jakiegoś ciepłego kraju tylko do tej lodowatej Anglii, brrr;-);-);-)
Ps. my z mężem też szybciutko ślub wzięliśmy Ach, strzała amora trafiła więc nie było co się opierac
Antkowa czekamy na wyniki na pewno wszytsko będzie ok:-)
Ps. my z mężem też szybciutko ślub wzięliśmy Ach, strzała amora trafiła więc nie było co się opierac
Antkowa czekamy na wyniki na pewno wszytsko będzie ok:-)
NataliaSe - jeżeli mogę spytać jakie miałaś wartości IgM i IgG w badaniach na toxo?
w krzyżu na razie nic mi nie strzyka i nie boli - ale może też dlatego, że popołudniami sporo poleguję. Mąż czasami wieczorem masował mi plecki jak mnie bolały i teraz jakoś już z tydzień temu stwierdził że... zrobiły mi się jakieś zupełnie inne plecy - takie całe sztywne i napięte i ... po prostu inne - także nie da się ukryć, że w pleckach też nam się coś zmienia
a tak poza tym... to jak za mną STRASZNIE chodzą te KROKIETY Z KAPUSTĄ!!! - jutro przyjeżdża na mój bazarek pan z dobrą kapuchą i z rana pędzę na zakupy więc... będą krokiety! (tylko czy jutro będę miała jeszcze na nie chęć?)
w krzyżu na razie nic mi nie strzyka i nie boli - ale może też dlatego, że popołudniami sporo poleguję. Mąż czasami wieczorem masował mi plecki jak mnie bolały i teraz jakoś już z tydzień temu stwierdził że... zrobiły mi się jakieś zupełnie inne plecy - takie całe sztywne i napięte i ... po prostu inne - także nie da się ukryć, że w pleckach też nam się coś zmienia
a tak poza tym... to jak za mną STRASZNIE chodzą te KROKIETY Z KAPUSTĄ!!! - jutro przyjeżdża na mój bazarek pan z dobrą kapuchą i z rana pędzę na zakupy więc... będą krokiety! (tylko czy jutro będę miała jeszcze na nie chęć?)
Ostatnia edycja:
Właśnie wracam od mojego lekarza rodzinnego, kazałam sobie wypisac wszystkie badania ciążowe, zrobię sobie teraz i zaniosę na pierwsza wizytę do ginki.mam fajnego rodzinnego przepisuje wszystkie badania jakie chcesz, nie tak jak niektórzy w polsce, nie dadzą nawet durnej morfologi jak nie jesteś umierająca.
Lato upalne, które uwielbiam, niestety jest też dość wilgotno, co już nie jest takie fajne, bo ciągle się lepisz.
Ja też nie dałam rady wstawić suwaczka, a szkoda, bo świetny
az sie rozmarzylam
normalnie jak w filmie jakims :-)
tomtom a jakie macie lato??;-)
Lato upalne, które uwielbiam, niestety jest też dość wilgotno, co już nie jest takie fajne, bo ciągle się lepisz.
TomTom piękna historia, milo poczytac i troszke sie oderwac :-)
Natalia mamy taki sam termin na 12 :-)
Czarodziejka dziekuje za suwaczek, faktycznie fajny, ale niepotrafie go skopiowac .... pomocy :-)
Ja też nie dałam rady wstawić suwaczka, a szkoda, bo świetny
reklama