reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Witam sobotnio, ale sie ładnie letnio zorbiło no nie ? !!!super, choc wczoraj zdychalam z goraca bo to bylo za duze przejsce z zimna do skwaru ! ale na szczscie dzis juz lepiej :]
izabell96
Lipcowe mamy'09
Witam
U mnie wiosna pełną parą ale ja muszę siedzieć dziś w pracy i męża nie ma wyjechał ehhh :-(
A wczoraj miałam jakiś dzień lenia i nic mi się nie chciało.
Zauważyłam że ostatnio zrobiłam się srtasznie roztargniona. Dziś wracałam do domu bo myślałam że zupa została na gazie włączona
Miłego dnia życzę
U mnie wiosna pełną parą ale ja muszę siedzieć dziś w pracy i męża nie ma wyjechał ehhh :-(
A wczoraj miałam jakiś dzień lenia i nic mi się nie chciało.
Zauważyłam że ostatnio zrobiłam się srtasznie roztargniona. Dziś wracałam do domu bo myślałam że zupa została na gazie włączona
Miłego dnia życzę
Kasiurek1983
Fanka BB :)
stopi mnie tez brzuch bolal, w czwartek mialam apogeum bolu i na dodatek mi stwardnial, wiec w piatek bylam u gina, powiedzial ze mam sie oszczedzac i nie chodzic na wielo kilometrowe pacerki czy nawet zakupy bo balast z przodu rosnie a przyciagnanie cąły czas działa jakos nie chca wyłaczyc no i co ? mam jesc rano i po poludniu no spe forte a na noc relanium w celu rozluznienia miesni macicy i wogole zeby brzuch mi sie nie dawal we znaki. takze kochaniutka uwzaj !Witam
A ja dzis zrobilam kolejny dlugi spacer - 7 h uwielbiam tak szybkim krokiem spacerowac . Zaliczylam kilka lumpeksów po drodze , bo troszke euro znalazlam w domciu :-) , a ze tanie ciuszki byly to zaszalalam . Kurcze powinnam miec juz szlaban na kupowanie jej ubran ma ich juz za duzo!!! No i tak do 1r.z jest juz pieknie ubrana. Dla mnie spacewr to zbawienie dla bolacego brzucha , no ale za to nie dla stop. Odciski mi sie porobily i strasznie stopy spuchly. Oby jutro bylo juz ok , bo tez mam zamiar wyjsc na bardzo dlugi spacer....
MONIA -zdrowka zycze
IWON-niestety z tym zusem to tak jest i wiele kobiet zostallo oszukanych. Wiele z nich nie wiedzialo,ze powinny dostac wiecej. Mysle ,ze to ksiegowe w firmach powinny wlaczyc o ciezarne , bo one znaja przepisy .!!!! No chyba ze sa takie jak u mnie w firmie hehe
Dzień doberek....:-)
21 stopni na PLUS oczywiście, słonko cudnie przyświeca....
Ja już po sprzątaniu.... Energii co nie miara... Rzodkiewka posadzona... po obiadku następne sadzenie mnie czeka. Ale ja lubię taplać się w ziemi.... Popołudniu pewnie znowu na działkę do teściów się wybierzemy.... Z tym, że dziś już nic nie robię! Idę towarzysko
Biorąc pod uwagę że zauważyłam od 2 dni jakoś częściej mi krew z nosa zaczyna kapać.... :-( Buuuuuuuu
Życzę miłego sobotniego dzionka:-)
21 stopni na PLUS oczywiście, słonko cudnie przyświeca....
Ja już po sprzątaniu.... Energii co nie miara... Rzodkiewka posadzona... po obiadku następne sadzenie mnie czeka. Ale ja lubię taplać się w ziemi.... Popołudniu pewnie znowu na działkę do teściów się wybierzemy.... Z tym, że dziś już nic nie robię! Idę towarzysko
Biorąc pod uwagę że zauważyłam od 2 dni jakoś częściej mi krew z nosa zaczyna kapać.... :-( Buuuuuuuu
Życzę miłego sobotniego dzionka:-)
M
MALENSTWO 33
Gość
Ja tez już posprzątałam czekam za mi się pranie skończy powieszę i idziemy z córką na spacer
Witam
Kasiurek - ja akurat moge smialo chodzic ,zeby poprawic prace jelit. Wiec poki moge to zasuwam. Kochana czy ja dobrze widze lekarz przepisal Ci relanium ??? Kurcze przeciez to lek z kategorii lekow neurologicznych i psych. faktycznie dziala na rozluznienie miesni, ale stosuje sie go glownie w stanach lekowych i depresyjnych.* Podawanie leków z grupy benzodiazepin w ciąży może powodować uszkodzenie płodu - stosowanie leku w ciąży jest dopuszczalne jedynie w przypadku, gdy jego zastosowanie u matki jest bezwzględnie konieczne, a stosowanie bezpieczniejszego leku alternatywnego jest niemożliwe lub przeciwwskazane.* Wiec podaje sie go tylko ciezarnej jak jest leczona psychiatrycznie lub neurologicznie.
Nie wiem moze twoj lekarz mial jakis przeslanki do stosowania tego leku, ale ja bym tego leku w zyciu nie wziela w ciazy. I na praktykach w szpitalu psychiatrycznym bardzo nas uczulali na podawanie lekow z tej kategorii ciezarnym. W sumie na twardy i bolacy brzuch mozna podac ciezarnej inne leki. Moze spytaj sie jescze innego lekarza. Dla mnie to bardzo dziwne. Po relanium to mozesz byc troszke zakrecona
Kasiurek - ja akurat moge smialo chodzic ,zeby poprawic prace jelit. Wiec poki moge to zasuwam. Kochana czy ja dobrze widze lekarz przepisal Ci relanium ??? Kurcze przeciez to lek z kategorii lekow neurologicznych i psych. faktycznie dziala na rozluznienie miesni, ale stosuje sie go glownie w stanach lekowych i depresyjnych.* Podawanie leków z grupy benzodiazepin w ciąży może powodować uszkodzenie płodu - stosowanie leku w ciąży jest dopuszczalne jedynie w przypadku, gdy jego zastosowanie u matki jest bezwzględnie konieczne, a stosowanie bezpieczniejszego leku alternatywnego jest niemożliwe lub przeciwwskazane.* Wiec podaje sie go tylko ciezarnej jak jest leczona psychiatrycznie lub neurologicznie.
Nie wiem moze twoj lekarz mial jakis przeslanki do stosowania tego leku, ale ja bym tego leku w zyciu nie wziela w ciazy. I na praktykach w szpitalu psychiatrycznym bardzo nas uczulali na podawanie lekow z tej kategorii ciezarnym. W sumie na twardy i bolacy brzuch mozna podac ciezarnej inne leki. Moze spytaj sie jescze innego lekarza. Dla mnie to bardzo dziwne. Po relanium to mozesz byc troszke zakrecona
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Witam się i ja. Od rana na pełnych obrotach. Dopiero teraz usiadłam na dupie. Musiałam gotować 2 obiady, bo mama mi kazała żurek uprychcić a że mój Panicz nie lubi to męczyłam się z naleśnikami z parówką. Na szczęście już gary pomyte. Chałupa ogarnięta to mogę sobie błogo poleżakować. Dawid chce jechać później do siebie więc nie mam wyjścia.
M
MALENSTWO 33
Gość
My już po spacerku i obiadku Piotrek pojechała rybki po trenować bo jutro ma zawody wędkarskie a Wiki właśnie zasnęła i ja chyba to samo zrobię :-):-):-)
reklama
Iwon ja z moim noskiem walczę juz od dwóch tygodni, krew ni tylko kapała ale wręcz buchała gorącym strumieniem i to dwa razy dziennie, w domu moje Słońce mówiło ze od razu dostanę skierowanie do szpitala na szczegółowe badania a tu lekarz rodzinny poświecił mi latarką w nos i przepisał odpowiednik polskiej neomycyny i kazał smarować nosek Poszperaliśy troszkę i okazuje się że 10% ciężarnych ma taką przypadłość i nie ma się czym zamartwiać jeśli nie jest to skutkiem wysokiego ciśnienia i poziomu cukru. Jeść więcej, dużo więcej witaminki c a więc kiszona kapustka, cytrusy, kiwi itd. I zaczęło ustawać.Więc moze spróbuj kochana najpierw takich naturalnych środków.Biorąc pod uwagę że zauważyłam od 2 dni jakoś częściej mi krew z nosa zaczyna kapać.... :-( Buuuuuuuu
Ja natomiast martwię się coraz bardziej moimi piersiami, nie mam absolutnie żadnej wydzieliny, a chcę karmić. Czy mozna je jakoś pobudzić czy jeszcze mam czas?