reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Beata tylko nie szalej bo w poniedziałek krzywo na Ciebie dopiero będą patrzeć.... jak wrócisz na oddział.... No chyba, że nie wracasz??:rofl2:

reklama
i ja sie witam. Niestety w nie najlepszym humorku. Coś tam mnie boli, gdzies kłuje. Najgorzej, że boli mnie chyba cewka moczowa. Co jakis czas jakby mnie ktos igła dzgnął. Za cholere nie wiem co robić. Wzięłam no-spe ale jakos nic lepiej. Mam nadzieje, że to nie zapalenie pęcherza. Na dodatek cukier wysoki. Brrrr...doła mam:(

i ja sie witam. Niestety w nie najlepszym humorku. Coś tam mnie boli, gdzies kłuje. Najgorzej, że boli mnie chyba cewka moczowa. Co jakis czas jakby mnie ktos igła dzgnął. Za cholere nie wiem co robić. Wzięłam no-spe ale jakos nic lepiej. Mam nadzieje, że to nie zapalenie pęcherza. Na dodatek cukier wysoki. Brrrr...doła mam:(
Fela ja mam coś podobnego z tą cefką i pomaga mi poprostu leżenie na boku i na przemian na plecach, a ostatnio jak dziewczyny podpowiedziły o tym podkładaniu czgokolwiek aby nogi były wyrzej to już lightcik więc może i Tobie pomoże.
Ja wczoraj się cieszyłam nasza wiosenką i 19toma stopanimi a tu słyszę ze w Polsce w niektórych miejscach ponad 25 i w pełni słoneczko - a u nas od rana lało, więc cieszcie się tym słonkiem ile można;-)
Najważniejsze że weekend się zaczał:rofl2::rofl2::rofl2:

Witam

A ja dzis zrobilam kolejny dlugi spacer - 7 h :-D uwielbiam tak szybkim krokiem spacerowac . Zaliczylam kilka lumpeksów po drodze , bo troszke euro znalazlam w domciu :-) , a ze tanie ciuszki byly to zaszalalam . Kurcze powinnam miec juz szlaban na kupowanie jej ubran ma ich juz za duzo!!! No i tak do 1r.z jest juz pieknie ubrana. Dla mnie spacewr to zbawienie dla bolacego brzucha , no ale za to nie dla stop. Odciski mi sie porobily i strasznie stopy spuchly. Oby jutro bylo juz ok , bo tez mam zamiar wyjsc na bardzo dlugi spacer....
MONIA -zdrowka zycze
IWON-niestety z tym zusem to tak jest i wiele kobiet zostallo oszukanych. Wiele z nich nie wiedzialo,ze powinny dostac wiecej. Mysle ,ze to ksiegowe w firmach powinny wlaczyc o ciezarne , bo one znaja przepisy .!!!! No chyba ze sa takie jak u mnie w firmie hehe

Ja złożyłam sobie wniosek i dostałam niestety tylko 49 zł, bo akurat przed tym jak byłam na L4 ciążowym i macierzyńskim nie dostawałam premii. A później z kolei dostawałam, ale na zwolnienia nie chodziłam:baffled:
Ale moja koleżanka z pracy, po dodaniu nagród i premii dostała prawie 4 kawałki!!!

Pogoda dziś była suuuper! Lato normalnie :-) Tylko... co z tego, jak ja mam leżeć, no dobra ;-) nie przemęczać się, więc rozumiem, że spokojny spacer byłby ok, ale Filip mi się przeziębił, tzn. zapalenie gardła ma... :angry: Chyba załatwiły go za szybko zjedzone lody wczoraj na zakupach... pluję sobie za to w brodę, bo zaczęło go kaszleć w nocy. Ale mam nadzieję, że do jutra stan podgorączkowy mu przejdzie i wybyjemy choć na łąki koło bloku. Bo jak bez temperatury - zgodę od pediatry dostaliśmy.

Stopi u mnie sytuacja z księgowością w firmie jest bardzo podobnie jak u Ciebie. Zresztą z szefostwem też!!!:angry::angry: Zawsze mocni w gębie a jak maja coś zrobić i załatwić dla pracownika to zaczynają się problemy.:no: Ostatnio jak byłam w Zusie to mi jasno powiedzieli, że moja firma zawaliła kilka spraw :baffled: ale że mam się nie przejmować bo to oni będą wzywani a nie ja.:crazy::szok:

Hej kobitki i ja się witam w końcu:-)
Dzisiaj pracowity dzionek jak często ostatnio. Już zaczynam powoli odczuwać zmęczenie.... Ale nic to, mam nadzieję, że jutro załatwię wszystko dosyć szybko i poszaleję z oknami, bo słonka przez nie pprawie nie widać. Nie dam rady dziś posiedzieć więc chyba zmykam pod prysznic i spać... Miłej nocki i spokojnej bez bombardowania od środka życzę wszystkim:tak:

witam się sobotnio:-)

pogoda super, potem wybieram się z siostrą na zakupy ale raczej będę tylko towarzyszyć, no może odwiedzę drogerię bo balsam mi sie skończył
wczoraj jak szłam spać mały tak mnie dołem kopnął że zabolało, ale strasznie nisko kopie, mam nadzieję że to normalne i wszystko jest ok, dziś szaleje wyżej także synuś zmienny jest;-)

pozdrawiam serdecznie i życze miłego dnia

reklama
Witam sie sobotnio
U mnie tez pogoda piekna zaraz zupka bedzie gotowa zmienimy z corka posciel i poodkurzamy i zmykamy na plac zabaw

Życzę miłego dzionka i dobrego samopoczucia

Do góry