reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witajcie kochane.
dawno tu nie bylam...jakos mi ten tydzien zlecial. :tak: Czytalam i czytalam dzisiaj to co nadrukowalyscie przez czas mojej nieobecnosci,az prawie zasnelam na biurku. :-D Strasznie tego duuuuzo. Ja sie czuje swietnie,moja dzidzia tez.ale cos dzisiaj kopie niespokojnie caly dzien. Zaraz sie zmywam do lozeczka. :tak: Sle wam wszystkim buziaki i obiecuje ze bede tu czesciej zagladac:tak:

reklama
Witam wieczornie:-)

Wczorajsza nocka dała znać i po obiadku i po spacerku przytuliłam się o 19 do męża i zasnęłam.:zawstydzona/y::tak: Ale Dzidzia zaczęła się upominać i musiałam wstać.... Ale chyba miała nosa bo za chwilę kończy mi się aukcja allegro i pewnie bym przespała....:-) Chyba podobają Mu się ciuszki które chce kupić:-D:-D

witam sie wieczorowo;-);-)
Iwon i jak aukcja???
juluszka, moj kocur jak poczul kotki to go nie bylo kilka dni, a zawsze w domu siedzial, bal sie na dwor wychodzic...
a teraz??
na noc wraca, a ja mam mniej sprzatania w domu, nie szaleje, grzeczny taki sie zrobil:-D:-D
goteczka wyslylam po Ciebie samochod z kierowca:-p zapewniam lokum i wyzywienie na czas pracy, co do stawki , to sie dogadamy:rofl2::rofl2::laugh2::laugh2: ZDOLNIACHA!!!!!!!! kobieto zarobilabys u nas krocie za takie malowidla na mebelkach!! szwedzi kochaja takie cudenka dla swoich pociech!!
u nas pozna pora a na dworzu cale 15 stopni, ptaszki spiewaja nadal:tak::tak: i chyba skocze sobie na spacerek jeszcze przed snem:sorry::sorry:

witam wtorkowo, dzis dzien zabieganyi nawet nie miałam jak wejsc sie przywitac:] Wczoraj w nocy mały mnie kopnol tak ze poczulam na brzuchu w sensie pod reka a nie tylko wewnatrz brzuszka :] a wy w ktorym tygodniu poczułyscie kopniaka od swojej pociechy ?

...Wczoraj w nocy mały mnie kopnol tak ze poczulam na brzuchu w sensie pod reka a nie tylko wewnatrz brzuszka :] a wy w ktorym tygodniu poczułyscie kopniaka od swojej pociechy ?

Kasiu ja chyba tez jakoś tak w podobnym czasie jak Ty poczułam.... Bo widzę ze na suwaczku masz 23tc. No może ciut wcześniej ale ogólnie takiego kopniaka kopniaka to własnie w takim czasie.

reklama
juluszka powodzonka w szybciutkim obrobieniu pracy :-) wszystko będzie dobrze :-):-):-) Z psiakiem SUPER NIUSKI mądre stworzonko :-)
AsiaJan86 słońce kochane poraz enty powtarzam : PROSZĘ SIĘ TROSZKĘ POOSZCZĘDZAĆ I POROZPIESZCZAĆ :-):-):-) Haneczka na to bardzo zasługuje :-):-):-)
kasiakom biedactwo :-) współczuję smaczek na coś w naszym stanie i brak możliwości zaspokoje tego to istny horror :-):-):-) ale po badankach będzie już tylko z górki :-)
fioletowa i to się nazywa "być kobietą" :-) nawet w pieleszach pozwalasz sobie na kobiece zachcianki :-) BRAWA tak trzymać :-):-):-)
Valija fakt pobyt w szpitalu to niestety spory stresik :baffled: ja jeszcze nocny marek więc spać mi się niechce ... Dobrze, że mam Was więc zanim nadrobię zaległości w czytanku oczka mi się zmęczą i padnę nosem w podusię :-):-):-)
Szkoda mi tylko tych ludzieńków w koło bo Płocką nazywa się szpitalem ostatniej szansy i większość tu szuka nadzieji i ostatniej deski ratunku :-( a ja tak naprawdę z drobiazgiem w porównaniu do ich dolegliwości zajmuję komuś miejsce a lekarze nie chcą mnie puścić ... jutro znów ich pomęczę ...
agnieszka...24 witaj po forumowych wakacjach :-):-):-) SUPER że wszystko u Was kobiałki w porządeczku :-):-):-)
iwon3004 nosisz w brzusiu przyszłego modela :-) gratuleczki wygranej :-):-):-)
NataliaSe kochanie ale Ci zazdroszczę i spacerku i pogody :-):-):-)
Kasiurek1983 co do ruchów i kopniaczków Roxanka grzecznie do tej pory u mamusi w brzuszku siedziała czasami tylko leciutkie muśnięcie było czuć, ale od kiedy jesteśmy w szpitalu diabeł w nią wstąpił ... chyba jej się tu nie podoba ;-):baffled:

Lecę teraz do innych dzialików ponadrabiać zaległości ... może zmęczenie weźmie górę i padnę :-) tak czy inaczej SŁODZIUTKICH SNÓW I MILUSIEGO PORANKA Z PIĘKNYM SŁONECZKIEM :-):-):-)

Do góry