reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witajcie kochane.
dawno tu nie bylam...jakos mi ten tydzien zlecial. :tak: Czytalam i czytalam dzisiaj to co nadrukowalyscie przez czas mojej nieobecnosci,az prawie zasnelam na biurku. :-D Strasznie tego duuuuzo. Ja sie czuje swietnie,moja dzidzia tez.ale cos dzisiaj kopie niespokojnie caly dzien. Zaraz sie zmywam do lozeczka. :tak: Sle wam wszystkim buziaki i obiecuje ze bede tu czesciej zagladac:tak:

reklama
Witam wieczornie:-)

Wczorajsza nocka dała znać i po obiadku i po spacerku przytuliłam się o 19 do męża i zasnęłam.:zawstydzona/y::tak: Ale Dzidzia zaczęła się upominać i musiałam wstać.... Ale chyba miała nosa bo za chwilę kończy mi się aukcja allegro i pewnie bym przespała....:-) Chyba podobają Mu się ciuszki które chce kupić:-D:-D

witam sie wieczorowo;-);-)
Iwon i jak aukcja???
juluszka, moj kocur jak poczul kotki to go nie bylo kilka dni, a zawsze w domu siedzial, bal sie na dwor wychodzic...
a teraz??
na noc wraca, a ja mam mniej sprzatania w domu, nie szaleje, grzeczny taki sie zrobil:-D:-D
goteczka wyslylam po Ciebie samochod z kierowca:-p zapewniam lokum i wyzywienie na czas pracy, co do stawki , to sie dogadamy:rofl2::rofl2::laugh2::laugh2: ZDOLNIACHA!!!!!!!! kobieto zarobilabys u nas krocie za takie malowidla na mebelkach!! szwedzi kochaja takie cudenka dla swoich pociech!!
u nas pozna pora a na dworzu cale 15 stopni, ptaszki spiewaja nadal:tak::tak: i chyba skocze sobie na spacerek jeszcze przed snem:sorry::sorry:

witam wtorkowo, dzis dzien zabieganyi nawet nie miałam jak wejsc sie przywitac:] Wczoraj w nocy mały mnie kopnol tak ze poczulam na brzuchu w sensie pod reka a nie tylko wewnatrz brzuszka :] a wy w ktorym tygodniu poczułyscie kopniaka od swojej pociechy ?

...Wczoraj w nocy mały mnie kopnol tak ze poczulam na brzuchu w sensie pod reka a nie tylko wewnatrz brzuszka :] a wy w ktorym tygodniu poczułyscie kopniaka od swojej pociechy ?

Kasiu ja chyba tez jakoś tak w podobnym czasie jak Ty poczułam.... Bo widzę ze na suwaczku masz 23tc. No może ciut wcześniej ale ogólnie takiego kopniaka kopniaka to własnie w takim czasie.

reklama
juluszka powodzonka w szybciutkim obrobieniu pracy :-) wszystko będzie dobrze :-):-):-) Z psiakiem SUPER NIUSKI mądre stworzonko :-)
AsiaJan86 słońce kochane poraz enty powtarzam : PROSZĘ SIĘ TROSZKĘ POOSZCZĘDZAĆ I POROZPIESZCZAĆ :-):-):-) Haneczka na to bardzo zasługuje :-):-):-)
kasiakom biedactwo :-) współczuję smaczek na coś w naszym stanie i brak możliwości zaspokoje tego to istny horror :-):-):-) ale po badankach będzie już tylko z górki :-)
fioletowa i to się nazywa "być kobietą" :-) nawet w pieleszach pozwalasz sobie na kobiece zachcianki :-) BRAWA tak trzymać :-):-):-)
Valija fakt pobyt w szpitalu to niestety spory stresik :baffled: ja jeszcze nocny marek więc spać mi się niechce ... Dobrze, że mam Was więc zanim nadrobię zaległości w czytanku oczka mi się zmęczą i padnę nosem w podusię :-):-):-)
Szkoda mi tylko tych ludzieńków w koło bo Płocką nazywa się szpitalem ostatniej szansy i większość tu szuka nadzieji i ostatniej deski ratunku :-( a ja tak naprawdę z drobiazgiem w porównaniu do ich dolegliwości zajmuję komuś miejsce a lekarze nie chcą mnie puścić ... jutro znów ich pomęczę ...
agnieszka...24 witaj po forumowych wakacjach :-):-):-) SUPER że wszystko u Was kobiałki w porządeczku :-):-):-)
iwon3004 nosisz w brzusiu przyszłego modela :-) gratuleczki wygranej :-):-):-)
NataliaSe kochanie ale Ci zazdroszczę i spacerku i pogody :-):-):-)
Kasiurek1983 co do ruchów i kopniaczków Roxanka grzecznie do tej pory u mamusi w brzuszku siedziała czasami tylko leciutkie muśnięcie było czuć, ale od kiedy jesteśmy w szpitalu diabeł w nią wstąpił ... chyba jej się tu nie podoba ;-):baffled:

Lecę teraz do innych dzialików ponadrabiać zaległości ... może zmęczenie weźmie górę i padnę :-) tak czy inaczej SŁODZIUTKICH SNÓW I MILUSIEGO PORANKA Z PIĘKNYM SŁONECZKIEM :-):-):-)

Do góry