juluszka powodzonka w szybciutkim obrobieniu pracy :-) wszystko będzie dobrze :-):-):-) Z psiakiem SUPER NIUSKI mądre stworzonko :-)
AsiaJan86 słońce kochane poraz enty powtarzam : PROSZĘ SIĘ TROSZKĘ POOSZCZĘDZAĆ I POROZPIESZCZAĆ :-):-):-) Haneczka na to bardzo zasługuje :-):-):-)
kasiakom biedactwo :-) współczuję smaczek na coś w naszym stanie i brak możliwości zaspokoje tego to istny horror :-):-):-) ale po badankach będzie już tylko z górki :-)
fioletowa i to się nazywa "być kobietą" :-) nawet w pieleszach pozwalasz sobie na kobiece zachcianki :-) BRAWA tak trzymać :-):-):-)
Valija fakt pobyt w szpitalu to niestety spory stresik
ja jeszcze nocny marek więc spać mi się niechce ... Dobrze, że mam Was więc zanim nadrobię zaległości w czytanku oczka mi się zmęczą i padnę nosem w podusię :-):-):-)
Szkoda mi tylko tych ludzieńków w koło bo Płocką nazywa się szpitalem ostatniej szansy i większość tu szuka nadzieji i ostatniej deski ratunku :-( a ja tak naprawdę z drobiazgiem w porównaniu do ich dolegliwości zajmuję komuś miejsce a lekarze nie chcą mnie puścić ... jutro znów ich pomęczę ...
agnieszka...24 witaj po forumowych wakacjach :-):-):-) SUPER że wszystko u Was kobiałki w porządeczku :-):-):-)
iwon3004 nosisz w brzusiu przyszłego modela :-) gratuleczki wygranej :-):-):-)
NataliaSe kochanie ale Ci zazdroszczę i spacerku i pogody :-):-):-)
Kasiurek1983 co do ruchów i kopniaczków Roxanka grzecznie do tej pory u mamusi w brzuszku siedziała czasami tylko leciutkie muśnięcie było czuć, ale od kiedy jesteśmy w szpitalu diabeł w nią wstąpił ... chyba jej się tu nie podoba ;-)
Lecę teraz do innych dzialików ponadrabiać zaległości ... może zmęczenie weźmie górę i padnę :-) tak czy inaczej SŁODZIUTKICH SNÓW I MILUSIEGO PORANKA Z PIĘKNYM SŁONECZKIEM :-):-):-)