reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Dosiu ha ha skąd ja to znam, mojemu tez robota w rękach się pali aż sam mówi że ostatnio zaskoczony jest swoim lenistwem, chyba każdy ma dość przeciągającej się zimówki i zapadamy w jakąś leniwość, senność

reklama
Witam się po dłuższej przerwie,

niestety u mnie kompletny brak czasu ostatnio:zawstydzona/y: więc omijam internet szerokim łukiem bo zamiast zajać sie tym co powinnam siedziałabym na BB, mój mąż podziwia moja silna wole, no ale cóż stęskniłam się za Wami:-)

właśnie wybieram się na badania krwi morfologia, ft4, toksoplazmoza no i osławiony test obciążenia glukozą, właśnie chlapnęłam 50g glukozy i się bronię przed randka z sedesem.

Dosiu
u mnie też sie udało slubnego do porzadkow zagonić, musimy oprożnić pokój dla malej a tam jest nasze prowizoryczne biuro, więc siedzial wczoraj w stosach papierów dzieląc je na do kosza, do piwnicy i na półkę. misja sie powiodła, teraz tylko na meble czekamy i możemy przenieść rzeczy biuorowe do sypialni

Catherinka
urodzinowe życzonka dl Filipka:-):-):-)

oj Anika gdybym tylko mogla to nawet bym nie prosila sie o jego pomoc. niestety w domu teraz prawie wszystkie obowiazki spadly na mojego meza. przez ta szyjke moge zapomniec o sprzataniu i duzym wysilku.
moj to rozumie, ale wczoraj przeszedl samego siebie. bylo tak jak w dzieckiem ktore nie chce isc spac i wymysla ze chce mu sie siku, pic, jesc... tak on wczoraj: jesc, o znalazlem gazete, to sobie ja przegladne i pol godziny juz ucieklo....heh

Catherinka- wszytskiego najlepszego dla Filipa- teraz to juz duzy chłopiec ;-)
Witam sie i ja. U nas wczoraj było ładnie i pogodnie ale dzis wróciło zimno i jak tu nie wierzyc przysłowiowemu "w marcu jak w garncu..." wczoraj 15 stopni a dzis 3 brr aż w domu mi zimno.

witam się po weekendzie
strasznie u nas leje deszcz:baffled: no okropność
dziś rano mój synuś mocno fikał, tak brzuch mi jeszcze nie ruszał się:-) może się teraz rozszaleje nareszcie bo bardzo to lubię:tak: a ruchy czuję różnie raz na dole czasem po bokach albo u góry, czyli mam rozumieć że wtedy tam są nogi dziecka??

wczoraj dostałam zaproszenie na ślub na czerwiec i trochę nie wiem co postanowić, bo chcę pójść ale pomijając fakt że nie mam pojęcia czy w czerwcu w coś się zmieszczę to jeszcze odpowiedź musimy dać do 1 maja, strasznie szybko bo mam obawy że jak powiem że przyjdziemy a coś się wydarzy i nie będziemy mogli to wyjdzie głupia sytuacja....

Robaczku wydaje mi sie ze jezeli odpiszecie ze przyjdziecie a przez przypadek jakis losowy nie bedziecie mogli sie zjawic to nikt nie powinien miec wam tego za zle. przeciez wiadomo ze bedziesz wtedy w bardzo zaawansowanej ciazy i wszystko moze sie zdazyc.

hehe moj maz tez ostatnio zaczal wspominac ze trzeba by posprzatac w domu - ja mu nie marudze, bo jak on wroci z pracy to wole by ze mn posiedzial a nie sprzatal
ale balagan zaczyna przekraczac mase krytyczna, wiec chyba juz wkrotce nadjdzie czas sprzatania ;-)

Witam się i ja. U nas też dzisiaj już jest zimniej a wczoraj było tak cudownie.
Ja zauważyłam, że teraz też mało co mogę zrobić, bo zaraz brzuch mnie boli i mam dziwne wiry, że od rana zawsze mam skurcze. Muszę pow o tym lekarzowi tylko, że ja nie wiem jak wyglądają skurcze. Czuję takie coś jak by zarzynanie, na wykupczenie się-sorry że tak napisałam ale tak czuję. Ja mam w planach pranie i to bardzo duże a mi się tak nie chcę.
Catherinka 100 lat dla Filipka.

reklama
Do góry