reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

też gdzieś czytałam, że mogą rozszerzać się naczynia krwionośne. Moja mama wpadła w panike, że moze mam kłopoty z krzepliwością krwi. mysle, ze to jednak nie to inaczej kłując sie 6 razy dziennie do pomiaru cukru juz bym się wykrwawiła. A jeszcze m i się przypomniało. Nie pamietam czy to na tym wątku ktoś pisał o kłopotach z pobieraniem krwi. Mnie krew na glukoze pobierali z palca. Piguła stwierdziła, że szkoda kłóć zyły..

reklama
oo to by bylo mile, tak z palca... mnie na razie zadne badania wprawdzie nie czekaja, ale upior glukozy krazy jeszcze nade mna, pewnie wysle mnie na to po swietach...
a po ostatnich przygodach wolalabym oszczedzic zyly

Cześć Kobietki:-)

Widzę, że rozmawiacie o kłuciu.... ja wczoraj się na prawdę zdziwiłam bo moja kumpela, która ma termin porodu na 18 czerwca w ogóle nie wiedziała o co pytam z ta glukozą!!!:szok::baffled: i okazało się że przez całą ciążę miała wykonywane tylko mocz i morfologie.... :shocked2:

A krew po glukozie tez miałam z palca. ;-):tak:

witam się popołudniowo:-)

fioletowa
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!spełnienia marzeń i najszczęśliwszego lipca w całym życiu:-)
goteczka
nie chodziło mi o to że się mądrusiujesz jak to ujęłaś tylko zdziwiło mnie że lekarz już w tym tygodniu stawia takie diagnozy

Witam lipcóweczki Ja własnie wróciłam z Ikei , bo moja mamcia zafundowała mi do sypialni szafe na ubranka Lenki. Ach jzu sie nie moge doczekac skaładania tej szafy. A , ze ja kocham skaładc meble - dla mnie to obok jazdy na rolkach mega relaksujace zajęcie. Teraz bede pewnie potrzebowac pomocy taty, zeby 2,40cm szafe w pionie postawic, ale najpierw ja sama skrece a potem postawimy :-) Wiec wieczór zapowiada sie super ;-) :-) :-) Zaraz ponadrabiam zaległosci co tam u Was słychac :-)

FILOTOWA - STO LAT STO LAT !!!!!!!!!:-) :-) :-) :-) ANIKA - gratulacje !!! A co do tego portfolio to przepraszam, ze tak pisze, ale oni poprosu Was oszukali!!! Po pierwsze co do ceny, po drugie - co to znaczy , ze nie mozesz zobaczyc zdjec???? Moze oni mowia, ze zdjecia są obrobione, a tak naprawde nie sa. I co wg. nich znaczy obrobione zdjecia????????Moim zdanie powinniscie sie zebrac w kilka osob i jakis protes zrobic!!! Mam kilka wizazystek co konczyły szkoły wizazu, kosmetyczne itp i tez pod koniec zaczynało sie naciąganie itp. Tylko one sie zbierały w grupie i robiły "zadymke" u dyrekcji!!! To tak jak naciąganie dziewczyn na portfolio, że musza zrobic portfolio, zeby zostały modelkami. Stare głupie naciąganie!!! ANIKA walcz o swoje!!!!!!!!!:-) GOTECZKO - widze, że my podobne dusze jesli chodzi o remonty i budowanie. Ja to kocham !! I żałuje, ze nie poszłam na architekture!! :-( :-( A co do ułożenia dziecka, to jescze duzo za wczesnie , żeby mówic o cesarce. Moja mała od poczatku sie źle ułożyła i sie nie obróciła jeszcze. Nie znaczy to jednak , ze np. w 37tyg sie nie obróci. Dopieor w dniu porodu mówia czy cesarka. A słyszałam jescze cos takiego, ze jak dziecko jest zle ułożone , ale kobieta ma warunki do tego zeby urodzic i tak ułozone dziecko , a dziecko nie jest jakos bardzo duze to probuje sie.

Poczytałam troszku, ale juz trochę zapomniałam co miałam popisać..... No cóż- bywa;-)
Fioletowa WSZYSTKIEGO NAJ i DUUUŻO ZDRÓWKA Z OKAZJII URODZIN:-)
Stopi gratulacje zakupu :-)
Dziewczynki co do krwawień z nosa to mi się w ciąży kilka razy zdarzyło, ja wielki palacz jak tylko załapałam poczułam wielki niesmak do papierochów. I jak kiedyś wlazłam nieopatrznie do zadymionego pomieszczenia to mnie właśnie dopadło. Ale też wydaje mi się że to niegroźne, bo wyniki ok i jak ciśnienie nie takie na podwórku to mnie dopada takie krwawionko. Wcześniej nie miałam tego nigdy...:confused:

Fioletowa wszystkiego najlepszego, spełnienia najskrytsztych marzeń :-)

Fela ja miałam w środę krwotok z nosa pierwszy raz w życiu. W czwartek pytałam gina powiedział że to normalne w ciąży skoki ciśnienia itp. Także nie ma się o co martwić

reklama
witam sie urodzinowo :-) dzis 30 na liczniku

anika, swinstwo zrobili... nie masz jakiejs umowy gdzie byloby to zapisane?

100 lat ha ha zmiana kodu trójka z przodu :-) najlepszego na te najpiękniejsze lata :-) niestety nie mam żadnego takiego wpisu

Witam

A my już prawie kupilismy samochód tylko jutro formalnosci i reszta kaski i mamy samochód mam nadzieję że bedzie wszystko ok.

Super gratuluje zakupu :tak:

ANIKA - gratulacje !!! A co do tego portfolio to przepraszam, ze tak pisze, ale oni poprosu Was oszukali!!! Po pierwsze co do ceny, po drugie - co to znaczy , ze nie mozesz zobaczyc zdjec???? Moze oni mowia, ze zdjecia są obrobione, a tak naprawde nie sa. I co wg. nich znaczy obrobione zdjecia????????Moim zdanie powinniscie sie zebrac w kilka osob i jakis protes zrobic!!! Mam kilka wizazystek co konczyły szkoły wizazu, kosmetyczne itp i tez pod koniec zaczynało sie naciąganie itp. Tylko one sie zbierały w grupie i robiły "zadymke" u dyrekcji!!! To tak jak naciąganie dziewczyn na portfolio, że musza zrobic portfolio, zeby zostały modelkami. Stare głupie naciąganie!!! ANIKA walcz o swoje!!!!!!!!!:-)

tak też właśnie wysłałam kilka maili i mam nadzieję, że dziewczyny dalej rozpuszczą sieć i wspólnie coś ustalimy bo to rozbój w biały dzień :wściekła/y:

Do góry