reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

też gdzieś czytałam, że mogą rozszerzać się naczynia krwionośne. Moja mama wpadła w panike, że moze mam kłopoty z krzepliwością krwi. mysle, ze to jednak nie to inaczej kłując sie 6 razy dziennie do pomiaru cukru juz bym się wykrwawiła. A jeszcze m i się przypomniało. Nie pamietam czy to na tym wątku ktoś pisał o kłopotach z pobieraniem krwi. Mnie krew na glukoze pobierali z palca. Piguła stwierdziła, że szkoda kłóć zyły..

reklama
oo to by bylo mile, tak z palca... mnie na razie zadne badania wprawdzie nie czekaja, ale upior glukozy krazy jeszcze nade mna, pewnie wysle mnie na to po swietach...
a po ostatnich przygodach wolalabym oszczedzic zyly

Cześć Kobietki:-)

Widzę, że rozmawiacie o kłuciu.... ja wczoraj się na prawdę zdziwiłam bo moja kumpela, która ma termin porodu na 18 czerwca w ogóle nie wiedziała o co pytam z ta glukozą!!!:szok::baffled: i okazało się że przez całą ciążę miała wykonywane tylko mocz i morfologie.... :shocked2:

A krew po glukozie tez miałam z palca. ;-):tak:

witam się popołudniowo:-)

fioletowa
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!spełnienia marzeń i najszczęśliwszego lipca w całym życiu:-)
goteczka
nie chodziło mi o to że się mądrusiujesz jak to ujęłaś tylko zdziwiło mnie że lekarz już w tym tygodniu stawia takie diagnozy

Witam lipcóweczki Ja własnie wróciłam z Ikei , bo moja mamcia zafundowała mi do sypialni szafe na ubranka Lenki. Ach jzu sie nie moge doczekac skaładania tej szafy. A , ze ja kocham skaładc meble - dla mnie to obok jazdy na rolkach mega relaksujace zajęcie. Teraz bede pewnie potrzebowac pomocy taty, zeby 2,40cm szafe w pionie postawic, ale najpierw ja sama skrece a potem postawimy :-) Wiec wieczór zapowiada sie super ;-) :-) :-) Zaraz ponadrabiam zaległosci co tam u Was słychac :-)

FILOTOWA - STO LAT STO LAT !!!!!!!!!:-) :-) :-) :-) ANIKA - gratulacje !!! A co do tego portfolio to przepraszam, ze tak pisze, ale oni poprosu Was oszukali!!! Po pierwsze co do ceny, po drugie - co to znaczy , ze nie mozesz zobaczyc zdjec???? Moze oni mowia, ze zdjecia są obrobione, a tak naprawde nie sa. I co wg. nich znaczy obrobione zdjecia????????Moim zdanie powinniscie sie zebrac w kilka osob i jakis protes zrobic!!! Mam kilka wizazystek co konczyły szkoły wizazu, kosmetyczne itp i tez pod koniec zaczynało sie naciąganie itp. Tylko one sie zbierały w grupie i robiły "zadymke" u dyrekcji!!! To tak jak naciąganie dziewczyn na portfolio, że musza zrobic portfolio, zeby zostały modelkami. Stare głupie naciąganie!!! ANIKA walcz o swoje!!!!!!!!!:-) GOTECZKO - widze, że my podobne dusze jesli chodzi o remonty i budowanie. Ja to kocham !! I żałuje, ze nie poszłam na architekture!! :-( :-( A co do ułożenia dziecka, to jescze duzo za wczesnie , żeby mówic o cesarce. Moja mała od poczatku sie źle ułożyła i sie nie obróciła jeszcze. Nie znaczy to jednak , ze np. w 37tyg sie nie obróci. Dopieor w dniu porodu mówia czy cesarka. A słyszałam jescze cos takiego, ze jak dziecko jest zle ułożone , ale kobieta ma warunki do tego zeby urodzic i tak ułozone dziecko , a dziecko nie jest jakos bardzo duze to probuje sie.

Poczytałam troszku, ale juz trochę zapomniałam co miałam popisać..... No cóż- bywa;-)
Fioletowa WSZYSTKIEGO NAJ i DUUUŻO ZDRÓWKA Z OKAZJII URODZIN:-)
Stopi gratulacje zakupu :-)
Dziewczynki co do krwawień z nosa to mi się w ciąży kilka razy zdarzyło, ja wielki palacz jak tylko załapałam poczułam wielki niesmak do papierochów. I jak kiedyś wlazłam nieopatrznie do zadymionego pomieszczenia to mnie właśnie dopadło. Ale też wydaje mi się że to niegroźne, bo wyniki ok i jak ciśnienie nie takie na podwórku to mnie dopada takie krwawionko. Wcześniej nie miałam tego nigdy...:confused:

Fioletowa wszystkiego najlepszego, spełnienia najskrytsztych marzeń :-)

Fela ja miałam w środę krwotok z nosa pierwszy raz w życiu. W czwartek pytałam gina powiedział że to normalne w ciąży skoki ciśnienia itp. Także nie ma się o co martwić

reklama
witam sie urodzinowo :-) dzis 30 na liczniku

anika, swinstwo zrobili... nie masz jakiejs umowy gdzie byloby to zapisane?

100 lat ha ha zmiana kodu trójka z przodu :-) najlepszego na te najpiękniejsze lata :-) niestety nie mam żadnego takiego wpisu

Witam

A my już prawie kupilismy samochód tylko jutro formalnosci i reszta kaski i mamy samochód mam nadzieję że bedzie wszystko ok.

Super gratuluje zakupu :tak:

ANIKA - gratulacje !!! A co do tego portfolio to przepraszam, ze tak pisze, ale oni poprosu Was oszukali!!! Po pierwsze co do ceny, po drugie - co to znaczy , ze nie mozesz zobaczyc zdjec???? Moze oni mowia, ze zdjecia są obrobione, a tak naprawde nie sa. I co wg. nich znaczy obrobione zdjecia????????Moim zdanie powinniscie sie zebrac w kilka osob i jakis protes zrobic!!! Mam kilka wizazystek co konczyły szkoły wizazu, kosmetyczne itp i tez pod koniec zaczynało sie naciąganie itp. Tylko one sie zbierały w grupie i robiły "zadymke" u dyrekcji!!! To tak jak naciąganie dziewczyn na portfolio, że musza zrobic portfolio, zeby zostały modelkami. Stare głupie naciąganie!!! ANIKA walcz o swoje!!!!!!!!!:-)

tak też właśnie wysłałam kilka maili i mam nadzieję, że dziewczyny dalej rozpuszczą sieć i wspólnie coś ustalimy bo to rozbój w biały dzień :wściekła/y:

Do góry