M
MALENSTWO 33
Gość
Wizyta mam 9 kwietnia to zobacze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie właśnie mi się przypomniało, ze w tym tygodniu czeka mnie glukoza i te grudy E-mamy o których pisała. Fuj już się boję![]()
Nie stresuj się tak.... Mnie tez wizja Edytki przerażała ale nie było tak tragicznie. w sumie tylko pierwsza godzina jest wredna...
Ja mam 75 gram więc dwie godziny bite a jak puszę pawia to chyba wtedy ten wynik jest nie wiarygodny, bo ta glukoza nie zdąży dolecieć do krwi. Zobaczymy jak to będzie ale jak zwykle szykuję się na najgorsze.
Ja czułam to samo! Dzień przed glukozą miałam czarna wizje....A jak już byłam na miejscu to jakoś inaczej było. Choć jak zobaczyłam tą ilość glukozy( bo sama musiałam sobie ją kupić) to się przeraziłam.
Ale facet w laboratorium trzymał mnie na duchu.
Udało się!:-) i grudek nie było!![]()
A po kłuciu czeka mnie wizyta w Inspektoracie ZUS. Mój "kochany" szefuncio przytrzymał moje L4 i w związku z tym obniżyli mi wypłatę zasiłku o 25%. Jadę tam jutro i spróbuję to odkręcić. Mam potwierdzenie nadania listu poleconego z poczty. Ja ze swojej strony dopełniłam obowiązku dostarczenia zwolnienia na czas.