reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ja tylko sie witam i zmykam.

Mam dzis sporo rzeczy do zrobienia .

matylda1405 - mi pierwszy suwaczek, jaki miałam jakis czas temu zniknął i musiałam wstawic nowy. Pomyslałam wtedy , że moze korzystie z niego było jakos ograniczone w czasie, bo zamiast suwacza wyskakwiwał mi adres strony - reklama.:-D

Miłego dnia kobitki

reklama
Czesc dziewczyny...
U mnie tez dzisiaj brak slonka :-( za to sobie pospalam do 11 :-) ze na obiad sie zalapalam jak wstalam :-D teraz kawka i wyjezdzamy z psirkiem pobiegac do lasu ;-) Oczywiscie ja bede kibicowac a moj slubny biegac bo na odwrot mogloby byc ciezko :-D Milego dnia dwupaczki ja uciekam a moj zasiada do kompa :-( Nie ma to jak jeden komp na dwoch ;-)

witam sie i ja niedzielnie...małżon na uczelni, junior poszedł do babci (tylko tam może podjeśc słodyczy) a ja po obiadku leżakuje. Szkoda że pogody nie ma...poszłabym na spacerek...wczoraj zaliczylismy imprezke u moich rodziców...dobrze mi to zrobiło, troche sie rozerwałam.

hej
ale dziś senny dzień, za oknem szaro a ja chodzę jak niedobita:baffled: fakt wstałam wcześnie ale bez przesady, 8 godzin snu zaliczone więc nie bardzo kapuję czemu tak jest, nawet nie ma gdzie wyjść bo taki zimny wiatr wieje ze mnie niczym nie wyciągnie z domu..

z suwaczkiem miałam takie coś 2 razy że po prostu znikł ale ostatnio jest ok

Iwon
wierzę ci że to niesamowite uczucie zobaczyć fikający brzuszek:-) mój też dziś daje znak dość często ale nie aż tak intensywnie

Witam niedzielnie. Ja dziś w nie najlepszej formie. Wprawdzie czuję się o niebo lepiej jeśli chodzi o chorobę, ale za to od wczoraj boli mnie kostka. Jest lekko spuchnięta, a nie pamiętam, żebym się uderzyła czy coś:baffled:. Normalnie jak nie urok to...:nerd:.

U mnie dziś mało wiosennie, zimno i deszczowo.

Stopi babcia skarb, ciekawe co jeszcze trzyma w zanadrzu;-). Mam czasem podobny problem. Moja babcia szyje i często przerabia mi swoje stare ciuchy na coś dla Uli. Czasem jej coś sensownego wyjdzie, ale częściej to coś w stylu z lat 60-tych:sorry2:. Mała nie chce tego nosić, a ja nie mam zamiaru jej zmuszać.

Juluszka bardzo mi przykro z powodu szwagierki. Współczuję drogi do pokonania.

Iwon u mnie już też brzuch zaczyna tańcować, na razie delikatnie.Wrażenie rzeczywiście niesamowite:-).

Wiecie co dziś faktycznie jest jakieś kiepskie BIO.:baffled: Dzień senny jak rzadko.:confused2: Pogoda paskudna i właśnie przeczytałam na Onecie, ze zapowiadają straszne wichury nad Polską.:no:

Czesc mamuski:-) Ja jak zwykle tylko na chwilke, poczytac troszke,zobaczyc co u Was slychac i tak zas do nastepnego razu:-( U mnie dzis pogoda przesliczna ale jakos na spacerek nie bardzo mam ochote, troszke nie bardzo sie dzis czuje. No dobra ja bede zmykac. Trzymajcie sie cieplutko i do nastepnego razu Mamuski:-)PA PA

No cały dzionek gnicia przed tv za mną, z wyjątkiem wczesnoporannego wypadu do pracy. Też mi się nic nie chce, siedzę sama w domku to nawet obiadku się nie chce robić... Jutro może coś ugotuję, albo znowu na chińszczyźnie polecę;-)
Zmykam na allegro może coś znajdę godnego zainteresowania/ polecenia:confused:

Ja właśnie wróciłam od teściów a byliśmy jeszcze u dziadka.
Iwon u mnie też pogoda daję znać o sobie i jestem taka jakaś niedokołysana.
Spadam na Kryminalne Zagadki Miami.
Jak bym już nie wróciła to kolorowych snów.

reklama
Dziecko śpi wiec mogę sobie na chwilkę zasiąść na pogaduchy pogoda mnie dziś dobiła deszcz wiatr ja już chce prawdziwą wiosnę :-:)wściekła/y:
A co do ślubu to jeszcze muszę kupić Piotrkowi koszule do garnituru i dla nas bieliznę a w środę odbiór sukni

Do góry