i ja witam sie z wami w ten PIATEK 13 brzmi groznie ale jak narazie jest szczesliwy:-) , pogodny
.U nas od dzisiaj zaczely sie ferie zimowe, pelno dzieci chodzi po ulicach, sklepach itp..
Mam nowe news dla MAMUS KTORE PRZECHODZA DRUGA CIAZE
;-)
dowiedzialm sie w czoraj od kolezanki bo byla u gina, ze z druga ciaza we wczesnym czasie ciazy jak naprzyklad ja czuje straszne parcie tak jak by dzidzia miala zaraz wyjsc , bardzo nisko mi lezy takie mam bynajmniej uczucie
. Lekarz powiedzial ze dzidzia lubi sobie wedrowac do kanaru rodnego i wracac tak jak prawie maly porodzik ale nie dokonca.no ale juz nadrabiam bo wczoraj troszke bylam zajeta w pracy
FIOLETOWA; powiem ci ze Materne u nas kobiety w ciazy biora cala ciaze sa to jedyne vitaminy co lekarze kaza nam brac i niedokonca sie zgodze z tym przyrostem wagi
to chyba zalezy poprostu od rozwoju dzieciatka i kazdej innej ciazy.
IMPRESIA : z ta waga 3800
wow duzia
ja w sumie rodzilam malego 3400 to tez taka wieksza ale po wyzej 4kg to ciezko
IWON3004, JULJUSZKA ; masz w zupelnosci racje
niegdy nie zaszkodzi sie czesciej badac
, iwon zdrowij nam proponuje na wzmocnienie pol cytryna i 2 lyzeczki miodu do letniej nawet zimnej wody jka red bull dla ciezarowek
:-)
ASIAKB; witaj w naszym lipcowym gronie;-)
AGNIESZKA; to witaj mamy ta sama date a cio czas pokarze zobaczymy
KASIAKOM; gratulacje dla kolezanki 4 godziny porud synka chyba ok czas
ja sie przyznam moj trwal 20 min
SLONCE; swiete slowa zdrowie i jeszcze raz zdrowie
ASIA; fajne te kopniaczki corci nie:-)
ROBACZEK ;napewno przez cieple dni nam chodzic z takimi beczusiami, ale powiem ci moj sekrecik ja urodzilam tydzien wczesniej , tak poprostu inaczej sie poczulam i polecialo mi troszke wiecej nie wod plodowych ale tej bialej mazi jakis inny znak i tak poszlam do szpitala zeby sie zbadac , przebili mi wody i juz zostalam a dzieciatko o tydzien wczesniej zawsze mniejsze sie urodzi taka mala radka
KAAASIULA; to dobrze ze juz z babcia oki :-)
ANIKA 79; trzymaj sie cieplutko jak iwon mowilam wypij sobie pol wwycisnietej cytryny z dwoma lyzkami miodu napewno cie wzmocni
KINGA; niunia odpoczywaj wiecej
jestes w ciazy
MADZIA; powodzenia w pakowaniu i pozdrawiam serdecznie;-)
A