reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Kleo_mk super Ci betka rośnie:-) znaczy że ciąża się rozwija:tak:

Lucy ale słodki śmieszek z Twojego synka:-)

Olcia85 super wieści:-)

Margarita777 musisz byc dobrej myśli:-) Ciąża się utrzymała choc lekarze nie dawali jej żadnych szans, teraz może byc już tylko lepiej:tak:

reklama
tomtom, ja robiłam pierwszy raz 14.11 i wynosiła 833,9, potem 15.11 i wynosiła 1385, i potem 17.11, dziś odebrałam i wynik jest 4001,0...
Dlatego drżę, bo przy tych 833,9 mój ginekolog dzwonił, ze jest niska, czym mnie przestraszył, ale chyba teraz podnosi się już prawidłowo...

No to mnie przestraszyłaś, mój wynik jest za niski?? Moja położna do której mam zaufanie powiedziała, że jest ok. Powtórzę w czwartek może będzie lepiej. dziewczyny ja sie na tym nie znam, napiszcie proszę, mam się martwić, że za niska?

Ostatnia edycja:
Wróciłam od ginekologa wszystko w porządku maluszek rozwija się prawidłowo i :-D:-D:-Dwidziałam bijące serduszko :-D:-D mojego maluszka ma już 1,54 cm :-D:-Dokoło 8 tyg. jak będę miała czas to później wkleję zdjęcie mojej fasolki, termin potwierdzony na 2.07 a z usg na 30.06 ale ja wiem że i tak będzie w lipcu.

Dobry wieczór!
Witaj margarita, faktycznie u Ciebie sytuacja jest trochę skomplikowana, ale myśłę, że kuracja antybiotykiem powinna rozwiązać sprawę. Życzę zdrówka.

Lucy, wierzą w Twoją historię, bo moja też była dość nieprawdopodobna, bo nie zdarzyło mi sie mieć owulacji około 10 dc tym bardziej kiedy z mężusiem zaszaleliśmy tznw 6 dc, to jeszcze miałam jakieś 2 dni suche.:-)
A propos samopoczucia mamy i zachowania dziecka po przyjściu na świat, nie przeceniam tego pierwszego, ale myślę, że może mieć choć minimalny wpływ, ale oczywiście mogę się mylić, bo nie robiłam na ten temat żadnych badań tylko wysnułam wniosek na podstawie własnego doświadczenia.;-)

Twój synek też ma prześliczne imię, pozdrowienia od Mikołąjka dla Mikołajka:-D
A mój gin wychodzi z założenia, że będzie robił tylko razy usg ile potrzeba, moja ciąża przebiegała prawidłowo, więc miałam 4 usg.

Olcia gratuluje świetnego wyniku
Izabell gratuluje tak dużej dzidzi

A mój gin wychodzi z założenia, że będzie robił tylko razy usg ile potrzeba, moja ciąża przebiegała prawidłowo, więc miałam 4 usg.
Ja w pierwszej ciąży miałam tylko 3 usg i to jeszcze takie na których nic nie widziałam, a teraz mam piękna pamiątkę,teraz mam się czym pochwalić przed rodziną.:-)

Hej dziewczynki, ja znów pół nocy mam nieprzespane ... wczoraj byłam u fryzjera odświeżyłam się troszkę od razu mi lepiej. Dziś o17 do lekarki idę i zaczynam się stresować ostro:baffled:
Impresja Wiosenna ja też jestem za osobnym wątkiem dla podwójnych mamuś, a tak swoją drogą to piękny ten twój nick :-)
tomtom śliczny synuś
margarita witaj i myśl pozytywnie :tak:
Lucy to jak będzie już trzeba wybierać szpital to się do Ciebie zwrócę o radę na pewno, a Twój synuś ma przesłodki uśmiech, taki łobuziak chyba co?
Anetka ja też mam tę książkę, świetna jest
olcia super że tak rośnie, cieszę się że jest ok
Jeśli chodzi o samopoczucie w ciąży i zachowanie się kobiety a później dziecka to różnie to bywa chyba, moja znajoma strasznie nerwowa była w ciąży, z resztą nie tylko, dziecko jest bardzo nerwowe, takie niepoukładane wydaje mi się że to może być efekt... ale może się mylę
Ja miałam 5 USG, 2 na samym początku w 5 i 9 tygodniu bo miałam na początku troszkę plamień, później to już normalnie
Idę, skorzystam z tego że Misiek jeszcze śpi i wskoczę na dłużej do wanny, ach jak ja ubolewam że nie mogę się wypluskać we wrzątku ;-) uwielbiam gorącą wodę

Witam z rana. U mnie kataru ciąg dalszy, najchętniej poszłabym na zwolnienie i zagrzebała się w pościeli;-).

Lucy fajnego masz brzdąca.

Izabell super wieści od lekarza.

Nie straszcie, moja lekarka robi usg przy każdej wizycie.

Hej:-):-):-)

Tutaj jeżeli ciąża przebiega prawidłowo to robią tylko 2 usg:szok::szok: Ja w poprzedniej ciąży miałam jeszcze jedno dodatkowe żeby sprawdzic czy dziecko nie za małe bo miałąm brzuch mały, tzn tak stwierdziła lekarka pierwszego kontaktu:baffled::wściekła/y: Nastarszyła mnie nieźle.

Izabell super wieści:-):-)

Magduska ja też ubolewam nad tym że gorącej kąpieli nie mogę wziac:-(

Mojemu bąblowi chyba już sie poprawiło:tak: Przespał całą noc i obyło się bez wymiotów, uffff. Tylko nie wiem po co on się zrywa o 6 rano jak o 7.30 już pada na ryjek i idzie spac:baffled: A ja już nie mogę bo muszę czekac na dosawę lodówki:wściekła/y:

reklama
Do góry