reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

reklama
witam , ehhhh myj zeby i czuje cos nie taki co dolna 6 mi sie ukruszyla szlag ito na stycznej ;( ehhh a wiec w najblizszym czasie musze leciec do zebola :( a wiec nieszczescia chodza paramia pierw przeziebienie teraz to :(

dobranoc kobietki

Witam sie z ranka usiadlam na chwileczke zaraz ubieram Wiki do przedszkola
A co do wczorajszego spotkania z rodzicami moimi i Piotrka to sie udalo i wszystko jest po mojej mysli

Witam
slonce1 dobra wiadomość dobrze że bez większych problemów, czasami rodzice zachowują się gorzej niż dzieci ;-),
przypomniała mi się sytuacja z sierpnia jak moi rodzice i mojej siostry teście się sprzeczali o to jaka ryba ma być, a głównie moja mam miała określona kwotę funduszy a teściowa siostry za wszelką cenę chciała pokazać jaka to ona bogata chociaż z tego co wiem to jadą na kredytach ;-)

Dziewczyny a dziś dzień teściowej:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

;-):tak: w ddtv mówili :-p

a ja dzis wyjątkowo mam super humor, aż do pracy się chce iść :-). A mój małzonek wysyła mnie na prywatne usg po to aby poznac płec :dry:

lecę pić kawę i tapete nakładac
:-p

Ostatnia edycja:
Kolorowych snów dla mamuś i dzieciaczków:-D Do jutra moje miłe
Jeszcze tylko 17 dni i będzie wiosenka!!!!

dzięki Bogu, ja chce słońca i długich spacerów zamiast tego brodzenia w błocie :-)

ha, wiedziałam że Wam ślinka pocieknie jak napisze o nalesnikach:)...ja sobie zawsze tak humorek poprawiam. A żeby dopełnic szczęścia na kolacje zrobiłam sobie kopiec frytek:)...teraz wlazłam na wage i znowu kg do przodu:(ale co tam, cały czas sobie wmawiam, że jak tylko przyjdzie wiosna to zaczne sie ruszać i waga juz nie będzie tak galopować.

Dokładnie moje wczorajsze menu, najpierw naleśniki na słodko a wieczorem frytki - podkradzione małżowemu :-D

Dziewczyny a dziś dzień teściowej:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

;-):tak: w ddtv mówili :-p

Mojej zołzie z całego serca życzę, żeby wreszcie przestała być taką zołzą :-D:-D:-D

Witam czwartkowo :]
Naprawde dzien tesciowej?? hihi dobrze ze nie ejstem po lsubie to nie musze dnia tego uwazac za świeto :]Co do mojej tesciowej to ostanio sie uspokoiła jakas taka potulna sie zorbila i nikt nie wie czmeu hhmmmmm .

A ja dzis cuzje sie lepiej, tylko raz w nocy sie budziałam :-) zeby kaszlec wiec sukces jest :] a wiec zostal mi katar i kaszel do wyleczenia :]

swoja droga wczoraj pryzpomnial mi sie wiesz , Spotkał katar Katarzyne :-)

Czesc laseczki :-)
Od rana mam dobry humor :happy::tak::happy: Zaczynam czuc wiosne i chce mi sie wstawac rano z lozka :-) Zycze milego dnia wszystkim "Ciezaroweczka" :-D

reklama
Mi też wrócił humor, bo za oknem maximum słońca więc za chwilę ogarnę się i wychodzę na dworek. Muszę zrobić zakupy, bo ślubny głodny pewnie wróci jeśli w ogóle wróci? Wyspałam się i to konkretnie. Spałam 12 godzin z małymi przerwami. I nie wiem czy mi się zdaję czy to jest możliwe ale rano chyba mnie łapały skurcze? Ale nie wiem sama? Bo po wizycie to ja teraz wiele rzeczy będę sobie wkręcać. Zarzynał mnie brzuch tak jak na posiedzenie a potem to puszczało i było oki ale to tylko przez chwilkę. Może to moje wkręty i tyle:-):-):-) Spadam. Idę zaraz na spacer i wy Kochane też wytoczcie swoje łasiczki i w świat:-):-):-)

Do góry