reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

Czesc!!!
Ja jak zwykle z doskoku, bo zaraz musze wychodzic. Biegne na test do szkloy, a potem z Madziula do dentysty na kontrole. Mam nadzieje, ze po drodze nog nie pogubie:-)
Bylam wczoraj u lekarza, napisalam o tym w innym miejscu.
Ja spie malo ze wzgledu na prace i juz sie boje, ze malenstwo tez bedzie szalec:baffled:
Juz jedno dziecko, ktore odbiegalo od normy przezylam, bo Magda do drugiego roku zycia dawala popalic, spala od urodzenia dwa razy dnia po 15 min, o nocach nawet nie wspominam, ale za to teraz jest kochaniusia. Wprawdzie nie spi w dzien, ale wczesnie zasypia i przesypia cale noce.
Niestety musze leciec. Buziaczki:happy:papapapa

reklama
Kasiurek1983 mnie juz od 3 dni glowa boli...i nie biore zadnych tabletek bo sie o dzidzie boje...wole sama pocierpiec. niby cisniene mam dobre.nie wiem co jest przyczyna. wiecie moze dziewczyny w jakich sklepach(albo strony w necie) mozna fajne wozki kupic??bo szukam i szukam a tu nic ciekawego...

polecam Ci watek o wózkach, cofnij się na stronkę główną lipcówek i tam go znajdziesz

Wróciłam od lekarza. Zaraz napiszę na odpowiednim wątku. Ślubny oczywiście dziś nie wraca. Nie wiem czy jutro czy kiedyś tam, bo już zaczyna mnie denerwować. Jestem dzisiaj nie do życia. Mam ochotę wyć do księżyca. Kijowy ten dzień, że nie wiem/

Asia z depilacją właśnie taki psikus ze zawsze musi swędzieć:-( przyznaję się ze się jeszcze nie zebrałam, ale czas najwyższy, bo mi się oczy dziś kleją

Tomtom u nas usg połówkowe też jest takie dokładne, mierzą, ważą, sprawdzają serce, i jeszcze tam jakieś inne parametry, ale chyba kosztuje tyle samo, ja jeszcze nie miałam, mam jutro:-) więc dam znać

Asiu sle usmiechy do Ciebie na poprawienie humorku:-):-):-):-), a ten Twój ślubny niech tyłek w troki zbiera i do Ciebie przyjeżdża, ach faceci

Alusia witamy na forum i gratuluje syneczka
Asia głowa do góry. jeszcze bedzie dobrze.
moj znów poszedl na basen a ja siedze i sie nudze.

Jakoś dzisiaj mam taki dzień, że najlepiej bym na wszystkich krzyczała i tyle. Ale kupiłam sobie gazetę to sobie poczytam. Może mi przejdzie a i chcę w końcu zamówić tunikę na allegro w końcu, bo od niedzieli zamawiam i jakoś nie mogę. Podobno zakupy poprawiają nastrój.

agnieszka...24, na początku czułam takie muśnięcia, teraz czym się dziwię, czasem już małe kopniaczki, strasznie ruchliwe to moje maleństwo w ciągu ostatnich dwóch dni.

Monia_lipiec2009, podczas pierwszej ciąży wcześnie byłam na L4 i duuużo spałam szczególnie w dzień, bo od około 1-4 w nocy Filip tak brykał w brzuchu, że nie dawałam rady spać - włączałam kompa i buszowałam po sieci. Bałam się, że to już jakieś znaki na przyszłość, kiedy będzie już po drugiej stronie brzuszka. Ale... na szczęście nie - Filip od początku w nocy budził się tylko na karmienie, a od 3 miesiąca przeyspiał calutkie noce z tlyko dwiema pobudkami na cyca. Do teraz cały czas ładnie śpi, noce kiedy się w nocy przebudził mogę na palcach max dwóch rąk policzyć, ale to się zaczęło jak już zaczął mieć jakieś sny. Ehhh, życzę sobie, żeby i drugie było takie do spania i jedzenia jak Filip.... może się uda :-D

reklama
No ja już eż mam humor do d... .
Ten- już nawet nie wiem jak go nazwac mi popsół. Chyba zostanę samotną matką tak będzie lepiej i zdrowiej dla mnie i dla dziecka. Niwe mam sił i nerwów. Ide na rowerek jak się zmęczę troche to będzie mi lepiej. -mam nadzieję.
Casami myślę, że kobiety nie powinny mieszkać z facetami, tylko się łączyć w pary na jakis czas jak zwierzęta a potem Baj i po zawodach... Nie mogę, zmykam na 30 min na rowerek!!!

Do góry