Kasiurek1983
Fanka BB :)
witam po raz trzeci dzis :] czy kogos tez jeszcze głowa boli ? nie wiem czy to wina przeziebienia czy pogody ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczyny
Jestem całkiem nowa ale też mam termin na lipca .. dokladnie na 2 lipca :-)
Bardzo się ciesze ,ze moglam dołaczyć do Was na forum ! Wreszcie się odważyłam ;-)
Co do ruchów to czuje już od 3 tygodni i teraz to już takie porządne kopniaki Mój syn maaa duuuużo siły
Pozdrawiam
kasiakom trzymam kciukasy by córcia się ujawniła, a mąż w nagrodę śliczną sukieneczkę kupił
catherinka ty i dzidziuś jesteście najważniejsze, Nie przemęczaj się i dużo odpoczywaj :-)
Ja ruchy czuję przeważnie jak leżę i dłużej siedzę. Wtedy synuś bez słów wysyła mamuśkę do łóżka by poleżała. Mam taką wielką nadzieję że lenistwo (uwielbiam spać będąc na L4) odziedziczy po mamusi i też będzie długo spał. Mam rację doświadczone mamusie ?????? ;-)
Witam
Dziś jakoś czasu brakowała aby coś w pracy pisać a teraz patrzę że syn juz pada ze zmęczenia a jeszcze trzeba go umyć więc tez czasu brak