reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam stare i nowe mamuski:-) Moj komp jeszcze nie dziala wiec nadal klikam od znajomych. Kurcze ale mi sie teskni za tymi waszymi ploteczkami:tak: Ostatnio pisalam ze jade do gina i ze moze sie uda dowiedziec kto w tym moim brzuszku tak baraszkuje, nie stety nie udalo sie :-(no coz moze nastepnym razem:tak:

reklama
Nie potrzebnie się wczoraj tak wcześnie zmyłam, bo do 3 rano walczyłam ze sanem. Córka mnie skopała konkretnie.
Co do Becikowego dla mnie to jest logiczne, że jeśli dostanę to tylko i wyłącznie te pieniądze są dla dziecka. Nawet jeśli już wyprawkę będę mieć kompletną (a na pewno tak będzie) to kasę odłożę do Hani skarbonki, to są jej pieniądze i nawet jeśli nie będę kupować z tego pieluch to kupię jaj inne rzeczy. Np fotelik ale ten większy, czy jakąś zabawkę. Na pewno nie roztwonię tych pieniędzy a tyś zł to i tak bardzo mało pieniędzy ale lepsze to niż nic. Ja dostane kasę jeszcze z polisy z pracy i za to kupuje wózek. Tzn wózek i tak kupie wcześniej niz urodzę ale ta kasa z ubezpieczenia idzie właśnie na auto dla mojej laski.

Właśnie siadłam do kawusi i zaglądam na forum a tu proszę kolejny raz niespodzianka :-)...Iwon z Asią miały widzę suuuuuper pogaduchy nocne ;-),mam nadzieję że miały kolorowo-puchatkowe sny :-)...mam też dużo rzeczy kubusiowych,pozostało mi po córce,więc wchodzę także do tego Fanclubu Kubusia Puchatka,tak jak Aśka chwale sobie Biedronke,można faktycznie tam trafic na fajne rzeczy i w dodatku w suuuupwr cenie....Asiu,czekam na Fanclub Biedronki :-D!!!!

Kasiurek,
współczuje i zdrówka zyczę,i nie martw się bo to nie pomaga a dzieciątko zacznie napewno lada dzień kopać :tak:;-)

Agnieszko Witaj
:-)

Ja mam dzisiaj małego nerwika bo wieczorem kolejne,już 5,Usg...i mam nadzieję że poraz kolejny moje dzieciatko nie będzie sie ukrywać :-(bo kolejnych 3 tyg niecierpliwości nie wytrzymam :wściekła/y:.....
Miłego popołudnia laseczki ;-)

Kaaasiulka życzę Ci z całego serca, żeby Twoje dziecię nie trzymało Cię już w niepewności i pokazało co tam ma. Trzymam kciuki za wizytę.
Miłego dnia laseczki ja spadam na allegro pobuszować troszkę:-):-):-)

Dzięki za kciukasy ale normalnie aż mam bicie serca szybsze jak pomyśle co to będzie wieczorkiem na tym Usg...takie czekanie jest męczące i bardzo,bardzo denerwujące :-(...podziwiam te kobietki które nie chcą znać płci dziecka,ja bym chyba zwarjowała :szok:... A Ty Asiu nie szalej za mocno na Allegro bo wspominałaś że sie czasami bardzo denerwujesz :-):no:;-)....

Dobrym wyjściem z becikowym było by też dawać talony... nimi nie można płacić za trunki...
ale to że od 10 tyg. trzeba być u lekarza to czasem nie w porządku bo niektóre dziewczyny dowiadują się późno...

witam
miałam sporo do nadrobienia bo rano byłam u lekarza, poszłam właściwie po receptę a o mało nie skończyłam w szpitalu bo miałam bardzo wysokie ciśnienie!! na szczęście po chwili trochę spadło na tyle że szpital mi nie grozi, muszę później zmierzyć je jeszcze raz i się przekonam czy to jednorazowy skok czy mam faktycznie podwyższone, wydaje mi się to dziwne bo dopiero niedawno wróciłam ze szpitala a tam miałam ciśnienie mierzone codziennie i było ok

to becikowe to może niewiele ale dobrze że w ogóle ono jest... choć ogólnie polityka prorodzinna w polsce jest do bani... wiele jest rzeczy do zmiany ale niestety polityków to raczej mało obchodzi

robaczku dobrze że Cię nie wysłali znowu do szpitala :tak:

dostałam smsk'a że moja kumpela dziś o 7.30 urodziła zdrową córcię :):):)

Witam "Ciezaroweczki":-) dzisiaj troche pozniej jestem bo od rana latalam po miescie robilam zakupy :-) i placilam rachunki :-( No i kaska poszla w sina dal ;-)
Jesli chodzi o becikowe to mysle podobnie jak Asia odlozyc te pieniadze dla dzidzi albo poprostu kupic juz wieksze ciuszki bo wiadomo ze szybko rosna :tak::-D
Kasiulka jak narazie jeszcze ne zwariowalam ;-) Fakt jestem ciekawa (niekiedy az zzera mnie ciekawosc) ale mysle ze wytrwam w postanowieniu do konca i dopiero jak sie urodzi poznam plec dziecka. Choc sadze ze to i tak bedzie dziewczynka :-D
Milego dnia lasaczki :happy:

reklama
No właśnie zgadzam sie z Tobą Sysia_waw. ja się dowiedziałam szybko,ale,że byłam miesiąc przed zajściem w ciąże u gina, to mi powiedziala,że jak juz sie dowiem , to mam szybcie jak w 5 tyg. od zapłodnienia nie przychodzić, ale poszłam troche wcześniej, z kolei, książeczkę przebiegu ciąży założono mi dopiero na drugiej wizycie, czyli w 11 tyg.( chodze co 4 tygodni). I co teraz??? To nie ode mnie zależało... po prostu często się zdarza,że lekarze do 9 tygodnie nie zakładają książeczek, ponieważ takie wczesne ciąże nieraz kończą się szybciej niż się w nie zachodzi :crazy:

Ostatnia edycja:
Do góry