reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

reklama
Dziewczyny to były najgorsze dwie godziny w moim życiu. Spociłam się jak dzika świnia, ręce mi zmarzły, włosy prawie wyrwałam. Na ostatnią minutę zlicytowałam za 300,50 zł a tu Heniek Kwiatek zaj...ł o 5 zł drożej. Przez te 2 godziny straciłam paznokcie do tego wszystkiego ślubny załapała się się na opierdziel a co? Chyba zacznę pić melise czy co serio jestem za nerwowa. Wyhaczyłam od tego sprzedawcy kolejny zestawik. Ale w tamtym juz widziałam moją Hanię jak bryluję w swojej bryce po wsi:-:)-:)-:)-( a tu d..a chońska.
Tomtom zawstydziłaś mnie. Ja takie proste dziewczę piszę co myśle i tyle. Ale dziękuję za uznanie. Życzę dużo zdrówka i witamy się z powrotem
Agnieszko witojcie.

Kopniaczki-lekkie ale sa :tak: brzsio juz tez widoczny...ostatnio bylam z mezem kupic ciuszki ciazowe bo przytylo mi sie juz troche a i w brzuchu nie moge sie dopinac :crazy: ale ciesze sie...nie bede dzidzi nic zalowac.Po orodzie jak bede karmic piersia to mam nadzieje ze szybko zrzuce to co mi przybylo.a jak tam u was z waga?? mocno przytylyscie?? ja juz mam 8kg na plusie a tu dopiero poczatek.az sie boje myslec co bedzie potem.
a i musze sie tu mezem pochwalic bo naprawde jest za co...bardzo sie stara i dba o mnie.:-) naprawde kochany...

E Agnieszka to chwalić takiego męża tylko. Nam już każdej się trochę przytyło ja mam 1, 5 kg plus ale waga wyjściowa jest ponad normę.
Spać mi się odechciało od tego wszystkiego i madre mnie atakuje, żebym co 5 minut sprawdzała jej co się dzieje na nk, bo chciała, żeby jej założyć profil a biedusek komputera nie umie obsługiwać. I siedzi mi i truje nad uchem no i nie mam wyboru. Teraz ja robię za murzyna:-):-):-)

No nic, cisz, spokój panuję więc ja nie mam innego wyjścia jak też się ulotnić. Życzę mamusią i dzidziusiom słodkich snów i spokojnej nocki. No i oczywiście również życzę miłego poranka, bo ja się witam zazwyczaj w południe. Odsypiam moje igraszki na forum:-):-):-):-)

reklama
Ja dopiero kompa załączyłam ..... i oczywiście wcale a wcale nie jestem spiąca. Ale to po drzemce 3 h popołudniowo-wieczornej.

Do góry