reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć. Cofnęłam się do wczorajszego linka Iwon ale ten zestawik już sprzedany za 225 zł tam też były super ciuszki. Pełno tego jest na allegro więc jeśli dziś się nie uda to zlicytuję jakiś inny.

reklama
eeee Asiu mówisz że nie masz szczęścia do licytacji bo może za szybko się poddajesz, co??? walcz dzielnie a my będziemy Cię mentalnie wspierać :-D

ja dla naszego Szymka to już tyle rzeczy nakupowałam że... chyba kilka razy dziennie będę musiała go przebierać :baffled: ale nie mogłam się oprzeć kiedyś jak pojechałam na lumpeksową wyprzedaż i był np. śliczny błękitny kombinezonik Disney'a z wielkim wyhaftowanym tygryskiem na przodzie i tyle i to cudo kosztowało.... 6 zł!!! albo... rozpinana bluza polarowa na 6-9 m-cy za 4 zł!!! no... no .... grzechem byłoby nie kupić, prawdaaaaaaaaaaa?

...i co gorsze w tym tygodniu również będzie taka wyprzedaż i chyba też pojadę... hmmmmm?

tylko żeby nie było tak tylko i wyłącznie pięknie to... martwię się. Wy piszecie już o kopniaczkach i tego typu sprawach a ja wciąż tylko jakieś lekkie łaskotania poczuwam a przecież jestem w czołówce??? mój ostatni termin wyliczony z USG to 28 czerwiec się zrobił? i leci mi juz 23 tydzień?! niby jak gin spytał czy czuję ruchy odpowiedziałam mu że kopniaczków NIE - to on tylko się uśmiechnął i powiedział że spokooooooojnie! mam cierpliwie poczekać... ale .. i tak się denerwuję wrrrrrrrrr!

Jak wam zazdroszczę tych lumpeksów:tak:, tutaj niestety nie ma takich miejsc, albo ja ich nie znam, na bazarach czasem sprzedają używane, ale nic fajnego nigdy nie widziałam, a poza tym mój m nie chce słyszeć o używanych ciuszkach dla dzidzi. Ale ja jak tylko jestem w polsce to latam codzienie i czasem mama coś znajdzie fajnego dla Tomka. Według mnie w polsce to się bardzo opłaca, nie tylko ze względów finansowych, ale przede wszystkim tam można znależć rzeczy inne niż w sklepach i często lepsze gatunkowo.

Dobrze, że mieszkam na wsi i mamy tylko jeden ciucholand i jest w nim szajs taki, że nawet nie wchodzę. Ale jak bym mieszkała w mieście to już bym nie miała gdzie tego chować. Mam jaką obsesjon na punkcie takich rzeczy i to już od dziecka z tym żyje. Do lalek też zawsze miałam najlepsze-nie chwaląc się. Po prostu uwielbiam małe ciuszki i nic na to nie poradzę:-):-):-):-)

Ja też uwielbiam malutkie ciuszki, przede wszystkim te dziewczęce:-), juz nawet zdecydowalismy z m, że za pare lat jeszcze raz spróbujemy sobie sprawić dziewczynkę, żebym mogła kupować te śliczne sukieneczki i falbanki:-D.

AsiaJan86, uwielbiam twoje posty:tak:

I rezygnuję jakiś Heniek Kwiatek jest rządny krwi i już wiem, ze nie mam z nim szans. Kit naprzywożą tego jeszcze z Anglii a poza tym są 64 strony zestawów a ja zatrzymałam się na pierwszej. Także co ma wisieć nie utonie a co mnie nie zabiję to mnie wzmocni. Ale dzięki dziewczyny za wsparcie.

tomtom ale się Twój synuś zmienił?! to jego nowe zdjęcie pod Twoimi postami - prawda?? duuuży chłopak się zrobił... tyle czasu Cię tu nie było :-D

nie wykluczone Asia że to wystawiaący podbija cene. Może nie na taka liczył i woli nawet zapłacić prowizje niz sprzedac ponizej założonej ceny.
Dostałam dzis od siostry cukrowa figurke bobasa (taka na tort) leżaca na brzuszku z wypięta pupa. Ma niebieskie ubranko. Pytam mojego syna chcesz polizać a on na to: nie bo nie jestem gejem. No i kto przebije mojego 10-latka?

Ostatnia edycja:
Goteczko masz rację, Tomtom zmieniła zdjecie to w serduszku, widać ze starsze zdjęcie synusia...:tak:Mężnieje chłopak:tak:
Tomtom super, że wróciłaś ;-) i najważniejsze że jesteście razem :tak: Gratuluje chłopczyka....
Jeszcze nam tylko Netgirl brakuje bo tez od dłuższego czasu się nie odzywa......

Dziewczynki zajrzalam teraz, ale generalnie ostatnio nie mam weny. Wróciłam do pracy i jakoś nie idzie mi nawet czytanie netu, a co dopiero pisanie na bb. Dlatego wybaczcie te kilka dni niedsypozycji, ale napewno sie reaktywuję. A poza tym mam nerwa przed czwartkowym usg:baffled: im bliżej tym intensywniej o tym myślę...

Dziewczyny Netgirl jest na BB i to dość często. Tylko niestety nie zagląda do nas,albo tylko Nas podczytuje??!!:confused::baffled::confused::baffled::-):-)

Asiu ta aukcja jeszcze trwa, właśnie zaglądałam.... Cena jeszcze nie straszna:-D:-D:-D

Asia zajrzyj na aukcje nr 559811734 (nie umiem wstawiać odnosnika) ciuszki dla dziewuszki 0-18 msc aukcja kończy sie za 21 h a póki co kosztuje 1 zl:)

Witajcie mamusie lipcowe, ja jestem jedną z was i może starsze bywalczynie pamietają, juz tu z wami pisałam na początku powstania wątku lipcowego. Niestety z powodu problemów ciążowych musiałam sobie zrobić
Tomtom witam dobrze że wróciliście do nas :tak:

I nie wiem czy się uprzeć i postawić na swoim czy odpuścić. No sraki dostanę chyba zaraz.
Zestawik superrr był :tak: szkoda że nie wiem kogo ja mam w brzuszku bo by też już na takie aukcje czyhała. Cena całkiem przystępna ja na takie ubranka. W ciucholandzie za gorszy badziew chcą czasmi więcej ;-)

reklama
Mam na imie Agnieszka i dopiero dowiedzialam sie o takim forum. Fajnie ze mozna sie dzielic szczesciem z kims kto je rozumie i podziela :-) jestem juz w 18 tygodniu a o nasza dzidzie staralismy sie 3 lata. O ciazy dowiedzialam sie w 6 tyg jej trwania.bylam bardzo szczesliwa!!W ciazy nie mam wiekszych problemow i czuje sie swietnie :tak:
Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy!!

Do góry