reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

reklama
Zaczęła się batalia. Podbijają powoli cenę. Ja przybiorę taktykę przyczajony tygrys-ukryty smok i wyskoczę jak królik z kapelusza w ostatnie 10 minut. Piszę z koleżanką na gg i mnie namawia. Te ciuszki są właśnie w moim stylu.

ja wiem Goteczka że podobnie jak ja należysz do tych co lubia się mmartwić, ale spokojnie. Może maleństwo jest skierowane w stronę łozyska które amortyzuje kopniaczki. Jeszcze sie doczekasz a to w żeberka, a to w żołądek albo w pecherz. A to czkawki która obudzi Cie w srodku nocy...spokojnie...skoro lekarz sie nie niepokoi to Ty tez nie musisz.

Asiu z doświadczenia wiem, że najlepiej uderzać już w ostatnich minutach (żeby nie powiedzieć że wtedy kiedy jest PONIŻEJ MINUTY) :tak: tak żeby inni mieli jak najmniej czasu na reakcję - trzymam kciuki jako stara allegrowa wyjadaczka!

AsiaJan ustal sobie cenę jaką maksymalnie jesteś w stanie zaplacic i wbij się na minute przed końcem. Ja zawsze tak robię i przewżnie wygrywam. No i zawsze daję takie dziwne końcówki, np 300,04:-D

Poczekam chwilę jeszcze jak Dawid do mnie zadzwoni-najwyżej się z nim pokłócę albo złoże przysięgę, że już nic z ciuszków nie kupię. Ale 300 zł są warte te ciuszki. Chyba obgryzę paznokcie z nerw;-);-);-) Kurde jak to baba jest zależna od zdania faceta. Tzn ja jestem, bo ja mam takie głupie podejście, że zawsze mu wszystko mówię.

Asia baba zależna od faceta bywa, ale prawdziwa baba zawsze stawia na swoim, pamiętaj;-) ja mojemu już zapowiedziałam że na taka allegrową wyprawke będę polować:-) więc trzymam kciki

reklama
własnie kupiłąm sobie na allegro getry ciązowe. Mam fajna sukienkę z dzianiny, beda pasowały.Bedzie ze mnie laska:)

Do góry